Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Δημοψήφισμα σε κλίμα πανικού - Στο έλεος των τοκογλύφων η χώρα

Δημοψήφισμα σε κλίμα πανικού - Στο έλεος των τοκογλύφων η χώρα

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Λέει η κυβέρνηση ότι δήθεν στηρίζει το «ΟΧΙ», όμως από μόνη της φροντίζει να σπρώχνει τον Λαό να ψηφίσει «ΝΑΙ». Όχι μόνο δεν φρόντισε ώστε να διεξαχθεί το δημοψήφισμα εν ηρεμία, αλλά μόνη της επέβαλε τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, διαδίδοντας παράλληλα φήμες ότι αυτοί θα γίνουν ακόμα πιο αυστηροί.
Με το «πιστόλι στον κρόταφο» βάζουν τον Λαό να απαντήσει σε ένα ψεύτικο δίλημμα, ανάμεσα στο Μνημόνιο των τοκογλύφων και στο Μνημόνιο της συγκυβέρνησης. Και τα δύο μνημόνια περιλαμβάνουν εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, Αγγλικό Δίκαιο και πολλά δισ. φόρων, που θα πλήξουν βάναυσα τους Έλληνες.
Οι τοκογλύφοι θέλουν το «ΝΑΙ» για να καταστήσουν συνένοχο τον Ελληνικό Λαό. Η κυβέρνηση θέλει, επίσης, το «ΝΑΙ» ως άλλοθι για να ακολουθήσει μνημονιακή πολιτική, διατηρώντας αντιμνημονιακή ρητορεία. Οι νταβατζήδες της ενημέρωσης θέλουν το «ΝΑΙ» για να συνεχίσουν να εισπράττουν κονδύλια την ώρα ο Λαός πένεται.
Όλοι μαζί στήνουν ένα σκηνικό τρόμο. Ποτέ δεν είδαν τις ουρές με τα συσσίτια ή τις σφαλιάρες που έτρωγε ο Βενιζέλος, αλλά τώρα βλέπουν τις ουρές στα ΑΤΜ, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να εντείνουν τον φόβο που οδηγεί στο «ΝΑΙ» και την υποταγή.
Η Ελλάδα πτώχευσε το 1827. Πτώχευσε και το 1843, όμως λίγα χρόνια μετά ακουμπούσε την Μεγάλη Ιδέα. Πτώχευσε και το 1932, όμως λίγα χρόνια μετά έκανε ολόκληρη την Ευρώπη να παραμιλά, αντιστεκόμενη σε τέσσερις ταυτοχρόνως επιτιθέμενους στρατούς, οι δύο εκ των οποίων ανήκαν σε υπερδυνάμεις της εποχής.
Το αν θα γίνει το δημοψήφισμα παραμένει άγνωστο, αφού ο ίδιος ο Τσίπρας παρακαλάει για ένα Μνημόνιο της τελευταίας στιγμής, για να υπογράψει ως δήθεν νικητής μίας δήθεν σκληρής και μέχρι τέλους «διαπραγμάτευσης».
Η Χρυσή Αυγή καλεί τον Ελληνικό Λαό, είτε γίνει, είτε δεν γίνει το δημοψήφισμα, να πει ένα μεγάλο «ΟΧΙ» και στο Μνημόνιο των τοκογλύφων και στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες μπορούν να αντέξουν τα πάντα για την Ελευθερία της Ελλάδας. Και φυλακές και δολοφονίες και τρομοκρατία μπορούν να αντέξουν και το έχουν αποδείξει.
Το μόνο που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό είναι η υποταγή στους επίδοξους κατακτητές της Πατρίδας μας και ολετήρες του Λαού μας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmopshfisma-se-klima-panikou-sto-eleos-twn-tokoglufwn-h-chwra#ixzz3ephyeJoL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...