Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Καί μέσα σε όλα αυτά εχθές Έγινε της…… Τασίας Ψηφίστηκε λαθραία το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο


Στη «ζούλα», την ώρα που όλοι κοίταζαν αλλού, η αντεθνική συμμαχία του κοσμοπολιτισμού της ΝΤΠ πέρασε «λαθραία» το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο με το οποίο μεταβάλλεται η σύνθεση του ελληνικού λαού και αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες δίκην επάθλου!
Το αντεθνικό και αντισυνταγματικό «ευρωπαικό τόξο» το συγκροτούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, και του ΟΧΕΤΟΥ που ψήφισαν όλα τα άρθρα, ενώ οι συνοδοιπόροι της ΝΔ και της ΚΚΕ ΕΠΕ, που ψήφισαν και ΝΑΙ και ΟΧΙ. Τα κρίσιμα άρθρα 1,8 και 10 υπερψηφίστηκαν από 179 επίορκους βουλευτές και το 7 υπερψηφίστηκε με 232 προδοτικές ψήφους. 
Οι ημιανεξάρτητοι Έλληνες πήγαν γενικώς πάσο. 
Η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό κόμμα που τοποθετήθηκε εξ αρχής και με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά του ανθελληνικού νομοσχεδίου, εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και συνάμα τα συμφέροντα του Έθνους μας. 
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς στην παρέμβασή του πριν την ονομαστική ψηφοφορία τόνισε πως η οργή του ελληνικού Λαού θα καταργήσει το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο.

Πηγή : http://deltio11.blogspot.gr/
2015/07/blog-post_33.html?m=1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...