Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στο πλευρό της Συρίας


Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στο πλευρό της Συρίας


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συριακής Κοινότητας Ιταλίας κύριο Jamal Abo Abbas είχαν οι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγοί Ελευθέριος Συναδινός, Γεώργιος Επιτήδειος και ο κύριος Λάμπρος Φουντούλης.
Λόγω του κλεισίματος πολλών πρεσβειών της Συρίας από τις δυτικές κυβερνήσεις τον ρόλο των διπλωματών ανέλαβαν Σύριοι μετανάστες, πιστοί προς της Κυβέρνηση τους και τον Λαό τους. Έτσι μετά από αίτημα του κυρίου Abo Abbas και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Ευρωπαϊκό Μέτωπο για την Αλληλεγγύη στην Συρία" έγινε συνάντηση με τους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους παράγοντες του "Μετώπου" και της Συριακής Κοινότητας.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η γενική κατάσταση στην Συρία, οι εμπειρίες τους από την τρομοκρατία αλλά και η επόμενη μέρα, για την Ευρώπη, στην περίπτωση που καταληφθεί η Συρία. Ακόμη θίχτηκε ο ρόλος που παίζουν οι ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία και οι χώρες του Κόλπου, στον πόλεμο στην Συρία αλλά και το πως υποστηρίζουν το Iσλαμικό Κράτος. 

      


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-eurwbouleutes-ths-chrushs-aughs-sto-pleuro-ths-surias#ixzz3g8kiy3E9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...