Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Διεθνής ξεφτίλα της Αριστεράς! «Ο Τσίπρας ήθελε να επικρατήσει το ΝΑΙ» αποκαλύπτει διάσημος οικονομολόγος

Διεθνής ξεφτίλα της Αριστεράς! «Ο Τσίπρας ήθελε να επικρατήσει το ΝΑΙ» αποκαλύπτει διάσημος οικονομολόγος

Δίχως όριο η γελοιοποίηση της κυβέρνησης της Αριστεράς και μάλιστα από ανθρώπους που την στήριξαν συμβουλευτικά, στην περίοδο των 5 μηνών «σκληρών διαπραγματεύσεων».

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Ιλ Μεσαντζέρο, ο διάσημος οικονομολόγος Τζέιμς Γκαλμπρέιθ ομολόγησε εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε κατά τη διάρκεια της εβδομάδος που προηγήθηκε του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου: το γεγονός δηλαδή ότι στόχος του Τσίπρα και της κυβέρνησης ήταν η επικράτηση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ούτως ώστε να το χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι για την επίτευξη της κάθε άλλο παρά έντιμης συμφωνίας με τους δανειστές! Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Αλέξης Τσίπρας ρίσκαρε πολύ. Όταν προκήρυξε το δημοψήφισμα ήταν πεπεισμένος ότι θα το έχανε και ότι η ψήφος θα επικύρωνε την πτώση της κυβέρνησης».

Ο μαρξιστής οικονομολόγος ομιλεί για πτώση της κυβέρνησης, επιχειρώντας καταχρηστικά να προσδώσει μια ηρωική νότα αντίστασης στην κυβερνητική πλειοψηφία. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση έκανε τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία και επιπροσθέτως, για να φέρει προς ψήφιση και να υπογράψει το Νέο Μνημόνιο. Τούτο αποδεικνύεται όχι απλώς από την εξαφάνιση των υπουργών της κυβέρνησης από τα μέσα ενημέρωσης την εβδομάδα προ του δημοψηφίσματος, αλλά κυρίως από τις τραγικές δηλώσεις στελεχών της τα οποία επέτειναν το κλίμα τρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού ώστε να ψηφίσει το «ναι» στην πρόταση των δανειστών.

Ο Λαός κατά πλειοψηφία ψήφισε «Όχι» στην πρόταση των δανειστών και η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ προδίδοντας τη λαϊκή βούληση, υπογράφει το σκληρότερο Μνημόνιο το οποίο φέρει και τον βαρύγδουπο τίτλο «Μνημόνιο της Αριστεράς»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...