Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ο Ρωμανιάς ομολογεί: Τα μέτρα ήρθαν έτοιμα από τους δανειστές, η κυβέρνηση απλώς τα υπέγραψε! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρωμανιάς ομολογεί: Τα μέτρα ήρθαν έτοιμα από τους δανειστές, η κυβέρνηση απλώς τα υπέγραψε! ΒΙΝΤΕΟ
Ταφόπλακα στην απάτη της «σκληρής» διαπραγμάτευσης και στην επίπλαστη εικόνα της «εθνικής αξιοπρέπειας», έθεσε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γ. Ρωμανιάς.
Δια τηλεοπτικής του συνέντευξης, επιβεβαίωσε εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει από την αρχή των επαφών κυβέρνησης-δανειστών: το επαίσχυντο δηλαδή γεγονός ότι τα μέτρα που ψηφίστηκαν από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου στη Βουλή των Ελλήνων ήρθαν γραμμένα από το εξωτερικό, δίχως να μεταβάλλει το παραμικρό η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!
Πρόκειται σαφώς για μια ομολογία-βόμβα από το στόμα υψηλού κυβερνητικού παράγοντος, η οποία γκρεμίζει συθέμελα την ρητορική της αριστεράς περί διαφύλαξης της εθνικής αξιοπρέπειας. Τσίπρας και Καμμένος μάλιστα, επένδυσαν σε αυτή τη θέση, επιχειρώντας απεγνωσμένα να διαφοροποιήσουν την υπογραφή του Μνημονίου σε σχέση με τα προηγούμενα, που είχαν υπογράψει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Όπως έλεγε ο Καμμένος: «εμείς διαβάσαμε αυτό που θα ψηφίσουμε, όχι όπως οι προηγούμενοι»!
Καθίσταται σαφές ότι η Αριστερά ακολουθώντας την ψοφοδεξιά, χρεοκόπησε πολιτικά και ηθικά. Επιδιώκει στην χρεοκοπία της να συμπαρασύρει τον Λαό μας και την Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα το επιτρέψει: η Εθνική Αντίσταση είναι η απάντηση των Ελλήνων στους εγχώριους και διεθνείς λακέδες που θέλουν την Ελλάδα ένα αισχρό προτεκτοράτο.


ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ : http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-rwmanias-omologei-ta-metra-hrthan-etoima-apo-tous-daneistes-h-kubernhsh-a#ixzz3gAUnSxmv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...