Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Ελλάδα δεν σώζεται με Μνημόνια! Επιστροφή στην εθνική κυριαρχία, επιστροφή στην εθνική παραγωγή!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή εξέθεσε από βήματος της Βουλής συλλήβδην το μνημονιακό τόξο για την ψήφιση του ανθελληνικού και αντιλαϊκού μνημονιακού νομοσχεδίου.
Αρχικά, επισήμανε πως το 1979 το ΠΑΣΟΚ είχε αποχωρήσει από την Βουλή, καταγγέλλοντας την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, καθώς αυτό συνεπάγετο την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Στην συνέχεια βέβαια το ΠΑΣΟΚ ξέχασε τα συνθήματα και προχώρησε σε μια άλλη λογική.
Η σημερινή συζήτηση με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος είναι προαπαιτούμενο για την υπογραφή ενός νέου καταστροφικού Μνημονίου.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε μια μεθόδευση με θερινά τμήματα και κατ΄ επιλογήν βουλευτές, ώστε να ψηφιστεί η εξόντωση του ελληνικού αγροτικού κόσμου.
Μέσα στον Αύγουστο η Πατρίδα μας που ήταν επί 3000 χρόνια κυρίως αγροτική και κτηνοτροφική θα αλλάξει τελείως χαρακτήρα. Η όλη διαδικασία όπως και η μνημονιακή συμφωνία έγινε υπό καθεστώς εκβιασμού. Το εθνοκτόνο νομοσχέδιο υπεγράφη κατόπιν παρέμβασης του Πολωνού Ντόναλντ Τουσκ, πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και άνθρωπο των αμερικανών στην Ευρώπη.
Για αυτόν τον λόγο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τσίπρα, Δραγασάκης όπως έκανε και ο Σημίτης μετά την νύχτα των Ιμίων, ευχαρίστησε τους αμερικάνους. Κανείς ποτέ δεν θέλησε από την πολιτική ηγεσία της χώρας να τα βάλει με το διεθνές καπιταλιστικό κατεστημένο.
Το επαχθές δημόσιο χρέος είναι ένα βρόγχος στον λαιμό και δεν λύνεται με κανένα Μνημόνιο! Είναι άδικο και παράλογο να ζητάτε από τον φτωχό Έλληνα να πληρώνει με 23% ΦΠΑ βασικά είδη τροφίμων, την στιγμή που καναλάρχες και μεγαλοεργολάβοι παραμένουν στο απυρόβλητο.
Μόνη λύση καταγγελία των Μνημονίων, επιστροφή στην εθνική κυριαρχία και στην εθνική παραγωγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.g.-michaloliakos-h-ellada-den-swzetai-me-mnhmonia-epistrofh-sthn-ethnikh#ixzz3gey29pQT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...