Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Το τέλος της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς: Βαρύ το μνημόνιο, «σύντροφοι»!

Το τέλος της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς: Βαρύ το μνημόνιο, «σύντροφοι»!

Ένα νέο πολιτικό σκηνικό ανατέλλει μετά την ψήφιση του τρίτου, απεχθέστερου και… βαρύτερου μνημονίου. Το συγκεκριμένο μνημόνιο που αριθμεί περίπου χίλιες σελίδες αιματηρών μέτρων, ήρθε με τη μορφή του κατεπείγοντος στη Βουλή, γεγονός που πιστοποιεί ότι ουδείς εκ των υπερψηφισάντων βουλευτών το διάβασε, ώστε να ξέρει – τουλάχιστον – τι ακριβώς ψήφισε.
Παρ’ όλους τους ψεύτικους διαπληκτισμούς εντός του κοινοβουλίου, το οποίο έχει μετατραπεί σε θίασο από το λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο», το συγκεκριμένο μνημόνιο έχει μία πρωτοτυπία, σε σχέση με τα υπόλοιπα, αφού ψηφίστηκε από 5 εκ των 7 κομμάτων της Βουλής. Συγκεκριμένα 230 Βουλευτές από Σύριζα, Ανέλ, Πασόκ, ΝΔ και Ποτάμι υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, κάνοντάς το να είναι το πιο ευρέως – κοινοβουλευτικά – αποδεκτό το μνημόνιο.
Το θλιβερό της όλης υποθέσεως είναι ότι ο Ελληνικός Λαός, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ψήφισε ώστε τα 4 από τα επτά κόμματα να είναι αντιμνημονιακά, με το ένα ή το άλλο πρόσημο από κει και πέρα. Αυτή η βούληση του Ελληνικού Λαού πιστοποιήθηκε και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, αφού το «ΟΧΙ» στα μνημόνια και την υποταγή κατέλαβε το 61,31% των ψήφων. Παρόλα αυτά το 76,6% των βουλευτών του αποφάσισαν να υπερψηφίσουν το μνημόνιο. Υπάρχει μία σαφέστατη αναντιστοιχία!
«Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς», λέγει ο θυμόσοφος λαός μας και είναι βέβαιο ότι το πολιτικό κόστος για την αριστερά θα είναι δυσβάσταχτο. Γρήγορα ή αργά ο Σύριζα θα καταρρεύσει εις τα εξ ων συνετέθη. Οι Ανέλ ήδη βρίσκονται στον πολιτικό τους τάφο, ενώ οι δυνάμεις του παλαιού πολιτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του απολιθωμένου ΚΚΕ, δεν διαθέτουν καμία ελπίδα αναγέννησης.
Όλες οι καπιταλιστικές φυλλάδες του εξωτερικού το γράφουν πλέον: Έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! Πλέον οι παγκόσμιοι εξουσιαστές βλέπουν να ορθώνεται μπροστά τους το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ένα Κίνημα το οποίο προσπάθησαν να περιορίσουν με τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις δολοφονίες, την τρομοκρατία και την λάσπη των ΜΜΕ.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι έτοιμο για νέες μεθοδεύσεις τους και προσπάθειές τους να αποδράσουν από το αναπόδραστο. Η Χρυσή Αυγή έχει ήδη αποδείξει στον Ελληνικό Λαό και στους διεθνείς τοκογλύφους ότι προτίθεται να πράξει τα δέοντα, προκειμένου να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας από τα δεσμά της παγκόσμιας πλουτοκρατικής ελίτ. Έχει αποδείξει ότι διαθέτει και το θάρρος και τη δυνατότητα να προχωρήσει σε παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας μας και κάθαρση του δημόσιου βίου της χώρας μας.
Όπως πολύ σωστά είπε ο Αρχηγός μας στην Ολομέλεια"Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος διότι ευρίσκομαι σε ένα Κοινοβούλιο, το οποίο αποτελείται από μεγαλοφυΐες που μελέτησαν 977 σελίδες και 1008 άρθρα μέσα σε λίγες ώρες και έτσι θα αποφασίσουν για λογαριασμό του ελληνικού λαού."
Ο καιρός των "μεγαλοφυών" πολιτικάντηδων έλαβε τέλος...


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-telos-ths-aristeras-kai-ena-neo-politiko-skhniko-baru-to-mnhmonio-suntro#ixzz3giIiBoy5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...