Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ImageHandler
Όταν ένας Λαός καταταπεινωμένος από τις πολιτικές του ηγεσίες, υφίσταται επί πέντε συναπτά έτη την εξαθλίωση των Μνημονίων, και παρά την προπαγάνδα της καταστροφολογίας, φτάνει σε ποσοστό 62% να τίθεται ξεκάθαρα κατά της συνέχισης της υποδούλωσης στους διεθνείς τοκογλύφους, όμως βλέπει την κυβέρνησή του να αγνοεί επιδεικτικά την εκπεφρασμένη δια δημοψηφίσματος θέλησή του, τότε καθίσταται σαφές ότι η εξόχως καθεστωτική Αριστερά κατάφερε πισώπλατη μαχαιριά στο Ελληνικό Έθνος.
Κανέναν, πέραν των γραφικών φιγουρατζήδων και τσαρλατάνων της μαρξιστογενούς διανόησης, δεν ενδιαφέρει η μελλοντική πορεία του Σύριζα και των συνιστωσών του, το αν θα μείνει ενωμένος ή θα διαρραγεί σε εκατό κομμάτια. Αντιθέτως, η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού αγωνιά για το μέλλον της Πατρίδος μας και κυρίως για την προοπτική ολικού ξεπουλήματος του ενεργειακού μας πλούτου, όπως τούτο χαρακτηριστικά περιγράφεται στο αισχρό, ανθελληνικό κείμενο που οι κράχτες του ραγιαδισμού καλούν «συμφωνία με τους δανειστές».
Οι κλειστές τράπεζες, η απειλή κουρέματος των καταθέσεων, το ανώτατο ημερήσιο όριο ανάληψης και βεβαίως η εντεινόμενη ρητορική του χάους άνευ Μνημονίου, δεν δύνανται ούτε κατ’ ελάχιστον να αντισταθμίσουν τα τερατώδη σημεία της ανέντιμης συμφωνίας, η οποία τεχνηέντως παρουσιάζεται στον Λαό μας ως το «μάννα εξ ουρανού», η ως «η νέα Μεγάλη του Έθνους Ιδέα». Πέραν της εξαθλίωσης η οποία δεν θα διατηρηθεί απλώς, αλλά θα ενταθεί δραματικά, πέραν της ισοπέδωσης κάθε σοβαρής παραγωγικής, οικονομικής δραστηριότητας, μείζον ζήτημα εγείρεται δια της οριστικής εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και επιπρόσθετα της υποθήκευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας προς ικανοποίηση των απαιτήσεων των τοκογλύφων.
Εκείνο που οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές, θλιβεροί κομπάρσοι της Ελληνικής Ιστορίας, παρουσιάζουν ως ύστατη ελπίδα και σωτηρία του Έθνους, δεν είναι παρά μια θρασύδειλη μαχαιριά στην πλάτη του Λαού μας, η οποία τον σπρώχνει -βιαίως- βαθύτερα στην απάνθρωπη δουλεία των τόκων.
Από ιδεολογικής και όχι μόνο πολιτικής απόψεως, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δικαιώνεται καθολικά και μεγαλοπρεπώς: το εσωτερικό μέτωπο είναι σαφώς επικινδυνότερο του εξωτερικού.
Με απλά λόγια, καμία μεθόδευση των εχθρών του Ελληνικού Λαού στο διεθνές στερέωμα δεν θα είχε τύχη, εάν δεν έβρισκε ανταπόκριση και αρωγή από το εσωτερικό της χώρας. Οι διεθνείς τοκογλύφοι δρουν ασύδοτα και τιμωρητικά εις βάρος των Ελλήνων, όσο τα εντός της Πατρίδος μας ανδρείκελά τους εξακολουθούν να επιβιώνουν και να διατηρούν τα κλειδιά της εξουσίας. Δυστυχώς για το γεγονός τούτο, φέρει ευθύνη και ο Ελληνικός Λαός δια των πολιτικών του επιλογών σε βάθος δεκαετιών.
Εντούτοις, ουδείς μπορεί να υποτιμήσει την επίδραση της καθεστωτικής προπαγάνδας σαράντα ετών, καθώς και την εκφυλιστική επιρροή του κομματικού Κράτους. Η αναγκαιότητα της συντριβής των μύθων της μεταπολίτευσης φαντάζει ως η μοναδική οδός απεμπλοκής του Λαού μας από τον φαύλο κύκλο της υποτέλειας και κυρίως της συρρίκνωσης του Μεγάλου μας Έθνους. Εκεί ακριβώς πρέπει να πατήσει η Εθνικιστική μας ρητορική, για να αφυπνίσει, να συνεγείρει, να ενώσει το Λαό μας και ακολούθως να τον προετοιμάσει για διαρκή Αγώνα με μοναδικό στόχο την Εθνική Ανεξαρτησία.
Με όρους ιδεολογικούς, η Αριστερά της μεταπολίτευσης μετρήθηκε και βρέθηκε όχι απλώς λίγη, θα ήταν άστοχα επιεικής ένας τέτοιος χαρακτηρισμός. Μετρήθηκε και βρέθηκε αταλάντευτα αντεθνική και προδοτική, εξίσου υπεύθυνη με την ψοφοδεξιά της καρπαζιάς, για τα δεινά του Λαού μας. Το 2010 ήταν καθομολογούμενο, πως το Ελληνικό Πρόβλημα θα έβρισκε λύση είτε μαρξιστική, είτε εθνικιστική. Η μαρξιστική λύση επιλέχθηκε με την τεχνητή υποστήριξη του Καθεστώτος των διεφθαρμένων και χρεοκόπησε μεγαλοπρεπώς και με πάταγο.
Υπάρχει, εν κατακλείδι, ελπίδα για την βάναυσα πληγωμένη Ελληνική μας Πατρίδα; Όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή, η απάντηση είναι ανεπιφύλακτα καταφατική. Απομένει μονάχα τούτο: ο Ελληνικός Λαός να φανεί αντάξιος του λαμπρού του Παρελθόντος, να διώξει μακριά κάθε δισταγμό και αμφιβολία και να πυκνώσει τις γραμμές του μοναδικού αυθεντικά Λαϊκού Κινήματος, εκείνου των Ελλήνων Εθνικιστών!
EΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...