Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στα Μνημόνια - Όχι στην ξενοκρατία! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξέθεσε από βήματος της Βουλής τους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων, συγκυβέρνηση και δήθεν αντιπολίτευση για το εθνοκτόνο Μνημόνιο που φέρνουν στην Πατρίδα.
Ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών τόνισε αρχικά πως η κυβέρνηση πρόδωσε την βούληση του ελληνικού λαού, καθώς μετέτρεψε το υπερήφανο ΟΧΙ σε ένα δουλοπρεπές "Ναι". Το σημερινό προδοτικό νομοθέτημα καταστρέφει την ψυχή του Έθνους, τους Έλληνες αγρότες με δυσβάσταχτους φόρους.
Την στιγμή που η κυβέρνηση διατείνεται ότι θα ελέγχει τον χώρο των καναλιών, η λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής και η ασυδοσία των καναλαρχών συνεχίζεται αμείωτη. Με το νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο της αριστεράς ο εθνικός πλούτος της χώρας, οι ΔΕΚΟ, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, το φυσικό αέριο και οι υδρογονάνθρακες εκποιούνται μέσω ιδρύματος το οποίο προορίζονταν να είχε έδρα το Λουξεμβούργο!
Παράλληλα, επισήμανε το οικονομικό έγκλημα με το πάγωμα της ρευστότητας του ELA και το κλείσιμο των τραπεζών, το οποίο έγινε παράνομα δίχως την πρότερη συνεδρίαση της ΕΚΤ. Για το γεγονός μάλιστα κατατέθηκε σχετική αγωγή από ιδιώτη.
Τα μνημονιακά μέτρα θα φέρουν μεγαλύτερη φτώχεια, την ίδια στιγμή που μένουν στο απυρόβλητο χιλιάδες offshore και η Λίστα Λαγκάρντ.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Επιστροφή στην εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια! Όχι στο Μνημόνιο - Όχι στην ξενοκρατία!
Νωρίτερα σε ολιγόλεπτη παρέμβασή του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την συντριπτική αντίληψη του Ελληνικού Λαού: «Αυτή η συνεδρίαση γίνεται κατά παραγγελία των τοκογλύφων των Βρυξελλών, οπότε όσο συντομότερα διεξαχθεί, τόσο λιγότερο θα εξευτελίζεται το Κοινοβούλιο»!




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-ochi-sta-mnhmonia-ochi-sthn-jenokratia#ixzz3fzzkFeAg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...