Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Πλησιάζουν οι τίτλοι τέλους για την ρυπαρή φυλλάδα του Μπόμπολα!

Πλησιάζουν οι τίτλοι τέλους για την ρυπαρή φυλλάδα του Μπόμπολα!

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται ότι διανύει ο Μπόμπολας, αν κρίνουμε από την παρακάτω ανακοίνωση που είδαμε στο διαδίκτυο:
«Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α, της Ε.Π.Η.Ε.Α και της Ε.Σ.Π.Η.Τ., σε έκτακτη συνεδρίασή τους αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 18.00 της Πέμπτης, 16 Ιουλίου 2015 έως τις 18.00 της Παρασκευής, 17 Ιουλίου 2015 για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOAL NEWS», καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr».
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων διεκδικούν:
• Την άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων και συγκεκριμένα την εξόφληση των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και επιδόματος αδείας 2015».
Γι΄αυτό, άλλωστε, την Παρασκευή 17 Ιουλίου δεν κυκλοφόρησε το «Έθνος», ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή. Βρε, πώς τα φέρνει η ζωή. Σαν χθες ήταν που η συγκεκριμένη φυλλάδα του Μπόμπολα «προφήτευε», ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το «τέλος», την «κατάρρευση», «το ξήλωμα του πουλόβερ» και άλλες παρόμοιες λεκτικές ανοησίες, αναφερόμενη πάντοτε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μη γνωρίζοντας προφανώς την επιβεβαιωτική ισχύ της λαϊκής ρήσης «όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα» εκεί στο «Έθνος» έφτασαν στο σημείο να βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση, χωρίς αυτό βεβαίως να ισχύει για τα ίδια τα αφεντικά αλλά για τους υπαλλήλους που έχουν στην εκδούλευσή τους.
Και αν, όντως, είναι λυπηρό να μένουν απλήρωτοι άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν απλώς να κάνουν την δουλειά τους, δεν μπορούμε να πούμε ότι αισθανόμαστε το ίδιο για όλους όσοι στο «Έθνος», άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, συμμετείχαν στην εκστρατεία λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μόνο που αυτή η λάσπη τους γύρισε μπούμερανγκ, καθώς το μεγάλο αφεντικό δεν τους πληρώνει για τις υπηρεσίες που του προσέφεραν. Πρόβλημά τους, όχι δικό μας…
Γιώργος Μάστορας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhsiazoun-oi-titloi-telous-gia-th-fullada-tou-mpompola#ixzz3gBGslsVr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...