Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Χρήστος Παππάς: Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση απειλεί την συνοχή του Έθνους

          

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς στην επίκαιρη ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό ανέλυσε τους κινδύνους από την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

Ο Συναγωνιστής Παππάς τόνισε πως η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών είναι ένα μείζον πρόβλημα για τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα. Ο αριθμός των λαθροεισβολέων είναι τεράστιος, καθώς μόνο το τελευταίο 20ήμερο εισήλθαν 28.000 λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά, προκαλώντας εξεγέρσεις και κλοπές.
Σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα και την μόνιμη τουρκική απειλή το μέλλον της χώρας προδιαγράφεται δυσοίωνο. Ο ελληνικός λαός ποτέ δεν ερωτήθηκε με δημοψήφισμα για το μείζον αυτό εθνικό θέμα.
Είναι αναγκαίο τα ελληνικά σύνορα να διαφυλαχτούν από τον στρατό, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτήν την ασύμμετρη απειλή.
Ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Πανούσης αφού δήλωσε πως η αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί, παραδέχτηκε πως το εν λόγω ζήτημα ξεπερνάει την κυβέρνηση, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να βρεθεί λύση εντός του κράτος δικαίου και του ανθρωπισμού. Τέλος, ευχήθηκε η Ευρώπη να βάλει ένα φραγμό στην Τουρκία για τους λαθροδιακινητές, κάτι όμως που δεν πραγματοποιείται!

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...