Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ-Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ


Ούτε το Δικαιούχο Κράτος – Μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία τους εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης, σε σχέση με οποιοδήποτε βοήθημα ή διαδικασίας σχετικά με τη σύμβαση. ( Εδάφιο ΙΙ Π.ΝΠ – Μνημονίου).

Ακόμη μια κληρονομιά που καλείται να εφαρμόσει η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου την οποία υπέγραψε η «πατριωτική»- όπως προσπαθούν να μας πείσουν τόσο η ηγεσία της αλλά και επιφανή στελέχη της-, φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Μια Π.ΝΠ την οποία υπέγραψε με το αμαρτωλό κλεφτοπασόκ του Βενιζέλου, που αντί να βρίσκεται στη φυλακή «κουνάει» προκλητικά το δάχτυλο στους Έλληνες και με περισσό θράσος απειλεί ότι η έξοδος της χώρας από το μόρφωμα των τοκογλύφων την ΕΕ, θεωρείται πράξη εσχάτης προδοσίας.

Η φράση «εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας» σαν πρώτη ερμηνεία, θα σήμαινε ότι δεν επιτρέπει να παρθούν αποφάσεις κυρίαρχου κράτους, από μια κυβέρνηση πρόσφατα εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό.

Η επόμενη ερμηνεία γίνεται σε πρακτικό επίπεδο. Αν λοιπόν οι εταίροι της Ελλάδος, όπως αρέσκεται το αντισυνταγματικό τόξο να ονομάζει τους οικονομικούς δολοφόνους, διαπιστώσουν ότι τα ληφθέντα μέτρα δεν έχουν την αναμενόμενη απόδοση, -και με κριτήριο τα πέντε τελευταία χρόνια είναι δεδομένο ότι δεν θα έχουν-, είναι στη ευχέρεια τους να προβούν σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του κράτους τα οποία αφορούν την εθνική άμυνα και κυριαρχία. Επομένως δεν μπορεί να θεωρηθεί αυθαίρετη η ερμηνεία – εφιάλτης, ότι στο εγγύς μέλλον οι τοκογλύφοι ζητήσουν βάσει της παραπάνω πράξης, να κατάσχουν ένα Ναύσταθμο, μια Σμηναρχία Μάχης, ή μια Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων. Με ανακούφιση και μεγάλη ικανοποίηση θα περιμένουμε την υπεύθυνη κυβέρνηση της χώρας να μπορέσει με στοιχεία να αποκλείσει κατηγορηματικά τα παραπάνω και να ερμηνεύσει διαφορετικά τη παραπάνω πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Η Ελλάδα δέχεται έναν πολυεπίπεδο και σχεδόν ολοκληρωτικό πόλεμο. Σχεδόν, διότι ακόμη δεν έχει υπάρξει ένοπλη σύγκρουση. Και είναι πολύ πιθανόν στο μέλλον να υπάρξει, αν τα παραπάνω εφαρμοζόμενα δεν αποδώσουν τον κύριο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να παύσει να υφίσταται ελληνική φυλή με δεσμούς αίματος όπως την γνωρίζουμε πάνω από τρεις χιλιάδες χρόνια. Η ψήφιση του νομοσχεδίου για απονομή ιθαγένειας σε όποιον έστω και περαστικό γεννηθεί στην χώρα αποδεικνύει το μέγεθος της προδοσίας που συντελείται ομόθυμα από το αντισυνταγματικό τόξο.

Είναι δεδομένο ότι εδώ και σαράντα χρόνια το κράτος δανειζόταν εσκεμμένα και με δόλο με σκοπό τη μετατροπή του σε αποικία χρέους. Δυστυχώς σε αυτό το έγκλημα δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ο ελληνικός λαός, μιας και για πολλά χρόνια και για λόγους συμφεροντολογικούς, εμπιστευόταν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας για να τον κυβερνούν φτάνοντάς τον σε αυτή την αισχρή κατάσταση που βιώνουμε. Και το χειρότερο, το πράττει μέχρι σήμερα, δίνοντας την εξουσία σε αυτούς που τον έκλεψαν, τον πρόδωσαν, και κατέστρεψαν τη χώρα σε όλους τους τομείς, να πραγματοποιήσουν κάθαρση και λύση των προβλημάτων. Ένας λαός με μνήμη χρυσόψαρου, ο οποίος χειραγωγήθηκε από τα ΜΜΕ τα οποία αποτελούν τον επιχειρησιακό βραχίονα του συστήματος ώστε ο πάλαι ποτέ υπερήφανος και αδάμαστος ελληνικός λαός να μετατραπεί σε ένα μαζοποιημένο όχλο χωρίς κρίση και ιστορική συνείδηση. Ένα λαό που λίγο καιρό από την προδοσία των Ιμίων ψήφισε ξανά το πρωθυπουργό της εθνικής μειοδοσίας, με στόχο την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας που σήμερα την βιώνει δίνοντας στη κυριολεξία το αίμα του.

Η Εθνική Άμυνα στο στόχαστρο

Η παρούσα κατάσταση της άμυνας της χώρας βολεύει την σημερινή κυβέρνηση η οποία προσχώρησε με ζουρνάδες και νταούλια στο μνημονιακό στρατόπεδο, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής από τα ανακουφισμένα πλέον αυθεντικά ανδρείκελα των ξένων δυνάμεων κατοχής. Την βολεύει, μιας και γνωρίζουμε πώς αντιλαμβάνονται οι συγκεκριμένοι αριστεροί την έννοια του Έθνους, της Πατρίδας της Σημαίας, με τις μέχρι τώρα πράξεις και δηλώσεις. Με δεδομένο την δεινή θέση που έχει περιέλθει η Ενική Άμυνα έρχεται σαν κερασάκι στη τούρτα η δήλωση Τσίπρα: «Αν πάμε καλά και εξοικονομούμε, θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε τους πραγματικά αδύναμους και όχι τις Δυνάμεις Ασφαλείας όπως έκαναν οι άλλοι».

Άλλους εννοεί τη συγκυβέρνηση Σαμαραβενιζέλου που υποχρεώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας να προβεί σε διόρθωση αδικιών όσοn αφορά τους μισθούς και τις συντάξεις του στρατιωτικού μισθολογίου που κτυπήθηκε δυσανάλογα , αναφορικά με άλλους μισθούς και συντάξεις όσων απαρτίζουν τον κομματικό στρατό των δύο ανωτέρω μορφωμάτων. Με τη παραπάνω δήλωση συνεχίζει το χιλιοπαιγμένο έργο των προηγούμενων, του «διαίρει και βασίλευε», φέρνοντας την μια κοινωνική ομάδα ενάντια στην άλλη. Γιατί, λέγοντας τα παραπάνω, θεωρεί τα στελέχη των ΕΔ & των ΣΑ ως οικονομικά ανθούσα τάξη. Δεν θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από ένα πρωθυπουργό ο οποίος αποκάλυψε για τη στρατιωτική του θητεία ότι ήταν «βύσμα» που πέρασε «ζωή και κότα», χωρίς να έχει έστω και μια ελάχιστη αντίληψη της προσφοράς και της δυσκολίας των στελεχών στην Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας.

Σταθερή και ξεκάθαρη όπως σε όλα τα ζητήματα, η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου για τα θέματα της Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας της πατρίδας. Μακριά από μικροπολιτικές και ευκαιριακές ψηφοθηρικές διακηρύξεις. Εξ αυτού και η λύσσα και το μίσος, καθώς και ο ολοκληρωτικός αποκλεισμός από τα ΜΜΕ ώστε να μην μπορεί ο ελληνικός πληθυσμός να ενημερωθεί για τις θέσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Περίτρανα απεδείχθη το διαχρονικό σύνθημα «Μόνοι εναντίων Όλων» για Πατρίδα – Λαό – Ελευθερία , ένα σύνθημα σημαία που δεν κιότεψε ούτε στις δολοφονίες ούτε στις φυλακίσεις παρά έγινε ένα σταθερό σημείο ένα φάρος του Ελληνισμού για όσους Έλληνες αντιστέκονται και διάβηκαν το Ρουβίκωνα χωρίς να λογαριάσουν το ρεύμα. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον φυσικό εχθρό του μεταπολιτευτικού τόξου και τον αληθινό εφιάλτη της κλεπτοκρατίας. Στην θέληση του ελληνικού λαού εναπόκειται να κάνουν τον εφιάλτη τους πραγματικότητα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΙΚΟΣ
ΕΜΠΡΟΣ (ΦΥΛΛΟ 107)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...