Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Που πάνε τα λεφτά του τρίτου... αριστερού μνημονίου;

Ψηφίστηκαν από τη Βουλή τα 2 από τα 3 πακέτα μέτρων, που τέθηκαν ως προαπαιτούμενα για το πρόγραμμα - γέφυρα και την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το τρίτο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα. Μιλάμε, φυσικά, για τα μέτρα ύψους 7,9 δισ. ευρώ τα οποία προσφάτως ψηφίστηκαν από τη Βουλή έναντι μίας δανειοδότησης ύψους 7 δισ. ευρώ και το νέο αριστερό μνημόνιο ύψους 85 και πλέον δισ. ευρώ, που συντόμως θα είναι μία ζοφερή πραγματικότητα.

Τι θα γίνουν, όμως, αυτά τα χρήματα; Που θα πάνε αυτά τα, σχεδόν, εκατό δισεκατομμύρια ευρώ; Θα χρησιμοποιηθούν μήπως για την αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας, έτσι ώστε να κλείσει ο φαύλος κύκλος του συνεχούς δανεισμού;Προφανώς και όχι! Τα δισεκατομμύρια αυτά θα πάνε απευθείας πίσω στους διεθνείς τοκογλύφους. 

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΚΑΤΩ Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ - Αγώνας για Πατρίδα και ΕλευθερίαΈνα προφητικό άρθρο στη "Χρυσή Αυγή" του 1989 για το μέλλον των αγροτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ -

Αντιμνημονιακές παρεμβάσεις σε όλη την ΕλλάδαΜεγάλη άνοδο καταγράφει ο Λαϊκός Σύνδεσμος

- Η Σκευωρία ΑΠΕΤΥΧΕ!

Jean Marie Le Pen - Η Ελλάδα είναι η πνευματική μητέρα της Ευρώπης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sth-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-apokalupsh-pou-pane-ta-lefta-tou-trito#ixzz3hCb9FJj3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...