Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Τελείωσε η Σύνοδος Κορυφής – Το Νέο αιματηρό Μνημόνιο προ των πυλών!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τελείωσε η Σύνοδος Κορυφής – Το Νέο αιματηρό Μνημόνιο προ των πυλών!

Η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έφτασε στο τέλος της. Όλοι οι πρωθυπουργοί και οι αξιωματούχοι που μετέχουν σε αυτή τιτιβίζουν αυτή τη στιγμή ότι η συνεδρίαση τελείωσε με ομόφωνη απόφαση.
Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, όμως το σίγουρο είναι ότι προ των πυλών έχουμε το νέο αιματηρό αριστερό μνημόνιο. Εκ των σημείων που είχαν συμφωνηθεί ήδη από χθες, έχουμε ότι μέχρι την Τετάρτη θα νομοθετηθούν σωρεία αιματηρών μνημονιακών μέτρων, όπως η αύξηση του ΦΠΑ, η μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων και άλλα πολλά.
Στη συμφωνία, βεβαίως, υπάρχουν και άλλα πολλά, όπως η άμεση κατάργηση των νόμων που θεωρήθηκαν μονομερείς ενέργειες, η εκχώρηση δημόσιας περιουσίας σε υπερεθνικό οργανισμό με έδρα του Λουξεμβούργου, η συνέχιση της εμπλοκής του ΔΝΤ στο νέο μνημόνιο, η άμεση εισβολή των τροϊκανών στα υπουργεία για αξιολόγηση και άλλα πολλά.

Σε λίγες ώρες που θα δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της συμφωνίας θα έχουμε να πούμε πολλά για το νέο μνημόνιο που φέρνει η συγκυβέρνηση Σανέλ, για να αποτελειώσει τους Έλληνες, με την ψήφο της νουδούλας, του κλεφτοπασόκ και του κόμματος Μπόμπολα. 

Πλέον η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντιμνημονιακή - πατριωτική πολιτική δύναμη του τόπου, σε ένα κοινοβούλιο κομμάτων, που εκλέχτηκαν με διαφορετικά προγράμματα, αλλά όλα μαζί χειροκροτούν το ξεπούλημα της χώρας και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektakto-teleiwse-h-sunodos-korufhs-to-neo-aimathro-mnhmonio-pro-twn-pulwn#ixzz3fkuhLjtC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...