Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Δήθεν “διαφωνούντες” Σύριζα: “Λέμε όχι για να μη γιγαντωθεί η Χρυσή Αυγή”

Δήθεν “διαφωνούντες” Σύριζα: “Λέμε όχι για να μη γιγαντωθεί η Χρυσή Αυγή”
Είναι εκπληκτικό πως ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί οτι παίζει θέατρο κι οτι τα ΟΧΙ μιας μερίδας βουλευτών του, δεν είναι ιδεολογικά ΟΧΙ αλλά απαραίτητη ενέργεια για αποτροπή ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί οτι ο Ελληνικός λαός δεν το αντιλαμβάνεται αν και με περισσή θρασύτητα το ομολογούν στελέχη και βουλευτές του.
Τελευταία ομολογία αυτή την φορά έρχεται από τον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκο. Η ομιλία του στην διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποκαλυπτική. Αποκαλύπτει κάποιες αλήθειες. Η πρώτη αλήθεια έχει να κάνει καθαρά με τη συμφωνία-μνημόνιο.
Συγκεκριμένα, είπε ο κύριος Πετράκος στην ομιλία του: "αυτά τα μέτρα που προβλέπει αυτή η εκβιαστική συμφωνία που μας επεβλήθη, που επεβλήθη στον πρωθυπουργό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οδηγούν τη χώρα μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε χρεοκοπία, αλλά τότε η δημόσια περιουσία θα ανήκει αυτό το ταμείο και τότε καμιά αυτόνομη πορεία της χώρας δεν θα μπορείς να στηρίξεις".
Βέβαια αυτά περί δήθεν «επιβολής» συμφωνίας στον πρωθυπουργό είναι χάδι για τα αυτιά των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να δικαιολογήσει την υποχωρητικότητα, την κολοτούμπα του κυρίου Τσίπρα.
Αναφέρει όμως και άλλη συνταρακτική αλήθεια κλείνοντας την ομιλία του ο κύριος Πετράκος λέγοντας: «το όχι λοιπόν είναι πράξη ευθύνης και προοπτικής ώστε να μην γιγαντωθεί η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα»
Αυτό είπε ο κύριος Πετράκος, ο οποίος δεν σκέφτηκε να ασχοληθεί με το πως η φορομπηχτική πολιτική θα διαλύσει και την τελευταία ρανίδα της ελληνικής οικονομίας, δεν σκέφτηκε να σχολιάσει το πώς η πολιτική αυτή θα αυξήσει την ανεργία, ούτε ασχολήθηκε με το γεγονός ότι τα μέτρα αυτά θα φέρουν τεράστια αύξηση κόστους στα είδη πρώτης ανάγκης. Όλα αυτά δεν τον απασχολούν τον κύριο Πετράκο! Αυτό που τον νοιάζει είναι «να μην γιγαντωθεί η Χρυσή Αυγή!»
Αυτό θεωρεί το αντισυνταγματικό τόξο ως το μεγαλύτερο κίνδυνο για την ύπαρξή του κι έχει δίκιο. Είναι γι' αυτούς θέμα επιβίωσης! Δεν πρέπει να «γιγαντωθεί» η Χρυσή Αυγή! Κι ας καταστραφεί η Ελλάδα!
Από τα λεγόμενα του κυρίου Πετράκου, βγαίνουν τρία πολύ σημαντικά συμπεράσματα:
Πρώτον, το μνημόνιο που υπεγράφη από όλο το αντισυνταγματικό τόξο, αυτό το βαρύτατο, 3ο μνημόνιο, όχι μόνο δεν θα λύσει το πρόβλημα της Ελλάδος αλλά θα οδηγήσει με βεβαιότητα και ταχύτητα σε χρεοκοπία.
Δεύτερον, όταν επέλθει αυτή η χρεοκοπία, η δημόσια περιουσία της Ελλάδος δεν θα βρίσκεται στα χέρια της, αλλά θα έχει μεταφερθεί σ' αυτό το .«ταμείο» με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια των δανειστών.
Τρίτον, η πραγματική αιτία της δήθεν αντίστασης μιας μερίδας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι γιατί κόπτονται για την πατρίδα. Η πραγματικότητα είναι ότι φοβούνται την γιγάντωση της χρυσής Αυγής!
Η αλήθεια είναι οτι ο κύριος πρωθυπουργός ουδέποτε επεδίωξε στην πραγματικότητα την επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Το ομολόγησε ο ίδιος στην ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο.
Γι' αυτό ο κύριος Τσίπρας, αμέσως μετά το αποτέλεσμα, που ήταν ένα ηχηρό και περήφανό ΟΧΙ, έσπευσε να το μετατρέψει μέσα σε λίγες ώρες σε ένα ντροπιαστικό ΝΑΙ, συγκαλώντας υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας, σύσκεψη πολιτικών αρχηγών! Να συζητήσουν τι άραγε; την ερμηνεία του ΟΧΙ; το ΟΧΙ είναι μία ξεκάθαρη λέξη με τρία γράμματα. Πιο γράμμα του ΟΧΙ δεν καταλαβαίνεις κύριε Τσίπρα; Κι εδώ ήρθε ένα ακόμη περήφανο ΟΧΙ, αυτή την φορά από τον Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο, που αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτήν την φάρσα που προσέβαλε βάναυσα την νωπή λαϊκή εντολή.
Ξέρουν όλοι αυτοί, ότι εμείς, τον λόγο μας το κρατάμε κι όταν λέμε ΟΧΙ, εννοούμε ΟΧΙ! Ξέρουν επίσης ότι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για την πατρίδα και όχι για την τσέπη μας ούτε για την πολιτική μας καριέρα. Ξέρουν επίσης ότι δεν πουλιόμαστε, ούτε εκφοβιζόμαστε, ούτε εκβιαζόμαστε. άλλωστε, για να υπάρξει εκβιασμός χρειάζεται να υπάρχει εκβιαστής αλλά πολύ περισσότερο χρειάζεται να υπάρχει και εκβιαζόμενος. Για εμάς όμως, δεν υπάρχει περιθώριο οποιουδήποτε εκβιασμού. «Αυτά τα χέρια είναι καθαρά» είπε ο αρχηγός μας. Προσπάθησαν όμως. Με αλλεπάλληλους ελέγχους από την ΣΔΟΕ, με έρευνες και σε μοναστήρια ακόμα, κι άλλα πολλά. Το μόνο που κατάφεραν είναι να αποκαλυφθούν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ νέα σκάνδαλα, όπως του «κυρίου» Μιχελάκη.
Η πατρίδα μας πλήττεται σοβαρά από πολλούς εχθρούς ευρισκόμενη σε κατάσταση πολέμου. Έχουμε δεχθεί επίθεση οικονομική, έχουμε δεχθεί επιθέσεις στο τραπεζικό μας σύστημα, δεχόμαστε επίθεση εναντίον της ίδιας της βιολογικής μας ύπαρξης από λαθροεισβολείς οι οποίοι καταλαμβάνουν τους χώρους μας, καταλαμβάνουν την εργασία μας, καταλαμβάνουν τη ζωή μας. Το δήθεν συνταγματικό τόξο έχει πλήρη ευθύνη για την κατάντια αυτή. Μόνο η Χρυσή Αυγή κι ο Aρχηγός μας πολεμούν για την απελευθέρωση του έθνους από τα νύχια των διεθνών τοκογλύφων! 
Γεώργιος Γιαννακόπουλος,
Γραμματέας Τ.Ο. Καλαμάτας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diafwnountes-suriza-leme-ochi-gia-na-mh-gigantwthei-h-chrush-augh#ixzz3gMx20bsI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...