Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες”

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου που συνηγορεί στην υπογραφή ενός νέου εθνοκτόνου Μνημονίου.
Ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών, από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή εισήλθε στην Βουλή είχε τονίσει πως με τα Μνημόνια καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει, γι΄ αυτό πρώτιστη προτεραιότητα είναι το Μνημόνιο να καταργηθεί (Μemorandum delenda est).
Η θέση της Χρυσής Αυγής, όταν τέθηκε το ερώτημα του δημοψηφίσματος  ήταν ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ, αλλά και στην επερχόμενη μνημονιακή Τσίπρα.
Με την πρόταση της συγκυβέρνησης, η οποία εμπεριέχει σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν στην ύφεση, η Ελλάδα καθίσταται για μια ακόμη φορά αποικία χρέους.
Περιλαμβάνεται μείωση προσωπικού και των προμηθειών στην εθνική άμυνα, την στιγμή που η Πατρίδα βρίσκεται υπό συνεχής απειλή.
Όλοι μιλούν για τον εκβιασμό που δέχεται η χώρα μας. Είναι δυνατόν μέσα σε μια παγκόσμια οικονομία, μια άτακτη χρεοκοπία να μην έχει συνέπειες και για τους τοκογλύφους δανειστές; Η κυβέρνηση, αν και θα έπρεπε, δεν έχει, ούτε ποτέ είχε ένα σχέδιο Β΄.
Εμείς δεν συμφωνούμε στην υπογραφή ενός ακόμα εθνοκτόνου Μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος, δεν θα δώσει εξουσιοδότηση και θα πει ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
Όπως έλεγε και ένα γνωστό σύνθημα της ΕΟΚΑ:"Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες"!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-thn-ellada-thelomen-kai-as-trwgwmen-petres#ixzz3fXSiBJDD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...