Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Από το Λαό, Με το Λαό, Για το Λαό!




…Εμείς οι Χρυσαυγίτες, είμαστε Πολιτικοί Στρατιώτες και προχωρούμε Εμπρός, στην πρωτοπορία ενός Έθνους κι ενός Λαού που είναι ήδη έτοιμος για επίθεση! Επιπλέον και το σημαντικότερον: καλά θα κάνει να βιαστεί να παρανομήσει, θέτοντας τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, διότι οι εξελίξεις τρέχουν και αδυνατούν να περιμένουν τους αργοπορημένους. Πολύ σύντομα, ο Ελληνικός Λαός θα είναι εκείνος ο οποίος θα θέσει εκτός νόμου, τα κόμματα της Προδοσίας των Μνημονίων, της διαφθοράς και της αντεθνικής δράσης. Και δυστυχώς για τον κύριο Βενιζέλο, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται μακράν αυτών. Έχει ο καιρός γυρίσματα, ευγνωμονούμε τον Παντοδύναμο που έδωσε να μπορούμε σήμερα να το διακηρύσσουμε αυτό μετά λόγου γνώσεως!.....

....Για πόσο ακόμη όμως, θ’ αντέξει τους κλυδωνισμούς ένα οικοδόμημα, του οποίου τα υλικά είναι τόσο ανόμοια μεταξύ τους; Επιχειρεί ο κύριος Τσίπρας να προσδώσει κατ’ εντολή των αμερικανών, ένα πατριωτικό προφίλ στο κόμμα του. Υπάρχει άλλωστε το προηγούμενο επιτυχημένο παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια του οποίου, βαδίζει ακριβώς ο Σύριζα και ο πρόεδρός του. Καθίσταται όμως εκ των πραγμάτων αδύνατο, να συνταιριαστεί ο έστω και κατ’ επίφαση πατριωτισμός του Προέδρου, με το βαθύ και ασίγαστο μίσος των μαρξιστικών συνιστωσών, προς κάθε έννοια πατριωτισμού και εθνικού καθήκοντος. Οι Αμερικανοί, βρήκαν τον άνθρωπό τους, δυστυχώς όμως για εκείνους, ο Ελληνικός Λαός έπαψε να τρέφει φρούδες ελπίδες…
Και μέσα στον εσμό των αστικών κομμάτων της κατ’ εξακολούθηση εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, το πάλαι ποτέ πανίσχυρο ΚΚΕ. Αν μη τι άλλο, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στα ντόπια γραφικά κατάλοιπα του μπολσεβικισμού, το γεγονός ότι άντεξαν είκοσι και πλέον έτη μετά το φριχτό θάνατο της μαμάς Σοβιετικής Ένωσης. Ορφανά και απομονωμένα από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, περιπλανήθηκαν στερούμενα του πακτωλού χρημάτων και υλικοτεχνικής υποστήριξης της σοβιετικής πρεσβείας. Το αποκορύφωμα όμως της μπολσεβίκικης συνέπειας, υπήρξε η απόλυση των εργαζομένων του κομματικού τους οργάνου, την ίδια ώρα που η γενική γραμματέας του κόμματος, έπαιρνε σβάρνα τα κανάλια για να κατηγορήσει τους φιλελεύθερους για τις απάνθρωπες πολιτικές τους, που οδηγούν στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση… Εν τέλει αποδεικνύεται ότι οι νόμοι της Φύσεως δεν ανατρέπονται ποτέ: ο πολιτικός θάνατος του εν Ελλάδι μπολσεβικισμού, επήλθε το έτος 1949, απέμενε μόνον ο ενταφιασμός του. Κι αυτός συνέβη με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια το έτος 2012, με υπεύθυνο της πολιτικής κηδείας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!
Το καθ’ όλα διεφθαρμένο μεταπολιτευτικό καθεστώς, τόσο δια των κομμάτων τα οποία συγκροτούν την κυβέρνηση, όσο και δι’ εκείνων τα οποία βρίσκονται στην αντιπολίτευση, αγωνίζονται μετά φανατισμού να πείσουν τις λαϊκές μάζες πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί απειλή για την κοινωνία. Στην πραγματικότητα όμως, παργματικότης η οποία έχει γίνει απολύτως αντιληπτή από τον Λαό, η Χρυσή Αυγή αποτελεί απειλή για τα αντιλαϊκά και αντεθνικά συμφέροντα, τα οποία εξυπηρετούν κι εκπροσωπούν. Οι μάσκες έχουν πέσει και το καθεστώς των φαύλων έχει πια απογυμνωθεί στα μάτια των Ελλήνων.
Ως εκ τούτου, καθήκον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι η αδιάκοπη συνέχιση της αποκάλυψης του αντεθνικού έργου των κομμάτων της Προδοσίας. Αυτό το έργο, θα αποτελέσει την ατσάλινη ενίσχυση των ακλόνητων πλέον θεμελίων του Κινήματος, στις τάξεις του Ελληνικού Λαού. Κι όσο αυτή η αδιάρρηκτη ενότητα ατσαλώνεται, καθιστά εκ προοιμίου ανεπιτυχή την επίδραση της οποιασδήποτε αστικής μηχανορραφίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ψηλά τις Σημαίες Σύντροφοι, το Κίνημα βαδίζει σταθερά στο δρόμο του Αγώνος, ο οποίος οδηγεί στην Τελική Νίκη. Δεν απολογούμαστε για τίποτε στους εχθρούς της Πατρίδος μας, διότι κάθε μας πράξη γίνεται από το Λαό, με το Λαό, για το Λαό!

Θα Νικήσουμε, διότι έχουμε ακλόνητη Πίστη στον Αρχηγό μας. Κι εμείς οι Χρυσαυγίτες γνωρίζουμε τούτο:

Ο Αρχηγός μας είναι η Νίκη και η Νίκη είναι ο Αρχηγός μας! 

Ευάγγελος Καρακώστας


(αποσπάσματα απο άρθρο Φεβ. 2013)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...