Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Η κυβέρνηση των «νενέκων» εκτίμησε την εθνική κυριαρχία στα 50 δισ. ευρώ


Η παλαιά γνωστή ιαχή των μπολσεβίκων «όλη η εξουσία στα Σοβιέτ», πολεμική κραυγή που σε διάφορες παραλλαγές την έχουν βροντοφωνάξει κατά περιόδους όλοι οι αριστεροί που απαρτίζουν την σημερινή κυβέρνηση, στην καινούρια της νεοφιλελεύθερη έκδοση έχει μεταλλαχτεί από τους ίδιους αριστερούς στο σύνθημα «όλη η εξουσία στο σιωνιστικό κεφάλαιο».
Σύμφωνα με το νέο οικονομικό δόγμα της Αριστεράς, ο λαός δημιουργεί υπεραξίες οι οποίες πρέπει να διαμοιράζονται μέχρι τελευταίου σεντ και χωρίς κανένα έλεγχο στο μεγάλο κεφάλαιο και στους σιωνιστές τραπεζίτες. Οι λακέδες της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, οι νονοί της Ουάσιγκτον και του Βερολίνου μαζί με τους ντόπιους νενέκους με μια σπάνια ειλικρίνεια έδειξαν σε ποιους έχουν πιστή αφοσίωση, ήτοι όχι στους λαούς που τους επέλεξαν, αλλά στην ολιγαρχία του μεγάλου κεφαλαίου. Αυτή την ολιγαρχία η οποία για 50 δισ. ευρώ αγοράζει όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του ελληνικού κράτους (υδρογονάνθρακες, σπάνια ορυκτά-μεταλλεύματα, λιμάνια, αεροδρόμια, στρατόπεδα, τηλεπικοινωνίες και άλλα).
Με την ψήφιση του τρίτου-αριστερού μνημονίου ο ελληνικός λαός παραδίδει τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας και ελευθερίας του σε μια κλίκα παρασίτων και μαφιόζων του μεγάλου κεφαλαίου, με την συγκατάθεση και συμπαράσταση των νενέκων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των υπολοίπων προδοτών του «δημοκρατικού τόξου». Όποιος λαός έχει τέτοια κυβέρνηση και τέτοιους συμμάχους δεν χρειάζεται εχθρούς.

Γ. Λιναρδής

* Ο Δημήτριος Νενέκος ήταν οπλαρχηγός της Επαρχίας Πατρών κατά την Επανάσταση του 1821. Ήταν αρβανίτικης καταγωγής  από το χωριό Ζουμπάτα (σήμερα Πηγή). Κατά τα πρώτα χρόνια της Επανάστασης  αγωνίστηκε πιστά και με ανδρεία τόσο στις μάχες στην Πελοπόννησο, όσο και στην Δυτική Στερεά Ελλάδα. Κατά την εκστρατεία όμως του Ιμπραήμ Πασά το 1825, δελεάστηκε από υλικά ανταλλάγματα και μετατράπηκε σε συνειδητό προδότη της Επανάστασης. Έμεινε πιστός μέχρι τέλους στη συμμαχία του με τον Ιμπραήμ. Ο Νενέκος εκτελέστηκε το 1828 από τον Αθανάσιο Σαγιά κατόπιν εντολής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kubernhsh-twn-nenekwn-ektimhse-thn-ethnikh-kuriarchia-st-50-dis.-eurw#ixzz3g2pjPL9X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...