Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Μήνυμα συμπαράστασης: "Αγάπησα τον Κασιδιάρη, τον Μιχαλολιάκο και τον Παππά



Το παρακάτω σχόλιο δημοσιεύθηκε στην έγκυρη ιστοσελίδα "Banking news", επειδή όμως αναφέρεται στους έγκλειστους συναγωνιστές μας το αναδημοσιεύουμε:

Έχω βάλει δορυφορικό πιάτο για να μη βλέπω αυτούς τους επαγγελματίες λασπολόγους. Δεν αγοράζω εφημερίδες και περιοδικά με τους επαγγελματίες λασπολόγους- τα σιχαίνομαι τα περιοδικά τους! Τριάντα έξι χρόνια ζούσα υπό το σοβιετικό κομμουνιστικό καθεστώς μα εδώ οι «κομμουνιστές» είναι πολύ πιο σκληροί και πολύ πιο παραπάνω από απλούς λογικούς ανθρώπους. Σκεφτόμουν να φύγω πίσω στην Ρωσία- εκεί δεν έχει τώρα κομμουνισμό, έχω σπίτι εκεί και καλή δουλειά με πολύ καλά λεφτά. 
Δεν μπορώ. Αγάπησα τον Κασιδιάρη, αγάπησα τον Μιχαλολιακο και Παππά. Θα τους άκουγα και θα τους έβλεπα μέρα νύχτα. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να τους κάνει κακό. Και την ζωή μου θα δώσω για αυτά τα παλικάρια!
Σας ευχαριστώ όλους του bankingnews.gr, είστε μια ανάσα για ανθρώπους σαν και μένα. -Για τα τυχόν ορθογραφικά λάθη συγχωρέστε με-δεν είχα την τύχη να πάω σε Ελληνικό Σχολείο. Ο Στάλιν τα έκλεισε όλα μετά το πόλεμο. Ναι, έκλεισε τα χίλια τριακόσια Ελληνικά Σχολεία.


 Δημητριος

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...