Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ!



Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή είναι η Εθνική Αντιπολίτευση. Νικητής σε έναν αγώνα που για άλλα κόμματα και άλλους ανθρώπους θα ήταν χαμένη υπόθεση. Κρατήσαμε γερά. Νικήσαμε την προπαγάνδα τους, τις ύβρεις, τα συμφέροντα που θέλουν την Πατρίδα μας σκλαβωμένη και τους Έλληνες σε καταστολή. Στον πολιτικό μας λόγο η εγκληματική οργάνωση που έφερε στη χώρα τα μνημόνια και την υποταγή, αντέταξε μια σκευωρία πολιτικής και φυσικής εξόντωσης της ηγεσίας του κόμματος και κατατρομοκράτησης των οπαδών του. Ο Σαμαράς και οι σύμβουλοί του ήθελαν τους Εθνικιστές στο 2%. Τους αποδείξατε ότι δεν ξέρουν τίποτε από την ελληνική ψυχή σας. Η κίβδηλη δεξιά της ΝΔ κυνήγησε για ακόμα μια φορά τους Πατριώτες. Μόνο που αυτή τη φορά οι παράνομα φυλακισμένοι νίκησαν τους λιμοκοντόρους της Συγγρού. Οι μεγαλοεργολάβοι και οι εκμεταλλευτές του δημοσίου χρήματος φίμωσαν την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Έκλεισαν τον Αρχηγό και τους βουλευτές μας φυλακή. Σκότωσαν δυο νέους μας και τραυμάτισαν σοβαρά άλλον ένα. Έσπειραν τον τρόμο. Θέρισαν την περιφρόνησή μας. Οι δοσίλογοι των μνημονίων, υπεύθυνοι της οικονομικής κατοχής και της απεμπόλησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων δεν δικαιούνται να κατακρίνουν τους Έλληνες Εθνικιστές.

Η Χρυσή Αυγή χωρίς να είναι κατασκεύασμα καναλαρχών και μεγαλοκαρχαριών, χωρίς την υποκρισία των Αριστερών με τις δεξιές τσέπες, χωρίς τηλεοράσεις, χωρίς προβολή, και με όλους τους χολερικούς εναντίον της. Χωρίς την προβλεπόμενη εκ του νόμου κρατική χορηγία, χωρίς την έκτακτη εκλογική εισφορά που έλαβαν όλα τα κόμματα. Νίκησε.

Με την καρδιά μας. Με το υστέρημα της τσέπης και το πλεόνασμα της ψυχής. Έτσι κερδήθηκε η μάχη της 25ης Ιανουαρίου. Με τρόπο ελληνικό.

Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες νίκησαν τον φόβο και τα ψευτοδιλήμματα. Είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα για να συνεχίσουμε. Για να βγουν ελεύθεροι και δικαιωμένοι ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές μας. Για να δυναμώσουμε και να πάμε μπροστά την Πατρίδα μας.
Οι Έλληνες πατριώτες που στήριξαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου, είναι το καμάρι και η ελπίδα της Ελλάδος. Είναι η μαγιά που θα σηκώσει την ελληνική πατρίδα όπως της αξίζει και πέπρωται.
Την νίκη μας αυτή πρέπει τώρα να την περιφρουρήσουμε. Να προστατέψουμε το κίνημα από προκλήσεις και προβοκάτσιες. Να το στηρίξουμε. Οι παλαιότεροι να προσφέρουν στους νέους την Παιδεία και το Ήθος της. Τον σεβασμό, την ανιδιοτέλεια, τον ιδεαλισμό, την γνώση, την πειθαρχία. Οι νέοι να προσφέρουν στο κίνημα τον δυναμισμό και τις γνώσεις τους, να επεκτείνουν τους δεσμούς του κινήματος στις τοπικές κοινωνίες, να είναι πρόθυμοι να σεβαστούν, να μάθουν, να ενταχθούν στην ελληνική οικογένεια της Χρυσής Αυγής.
Δεν περιμένουμε από μηχανής θεούς, δεν ακούμε τις σειρήνες που μας χαϊδεύουν τα αυτιά για να προκαλούν σύγχυση και απογοήτευση. Όπως το 2012 έτσι και αύριο, η νίκη της Χρυσής Αυγής θα κερδηθεί ψήφο-ψήφο. Με το παράδειγμα, με συνέπεια, με εντιμότητα, χωρίς τα παλαιοκομματικά τερτίπια και τις ίντριγκες που έχει σιχαθεί ο ελληνικός λαός.

Την νίκη μας αυτή πρέπει να την διευρύνουμε. Να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα δυνατό πολιτικό κίνημα που με τον λόγο του και την οργάνωσή του θα είναι ο ζωντανός οργανισμός όπου οι όσοι συμπατριώτες μας αγαπούν την Ελλάδα και είναι έτοιμοι αν αγωνιστούν γι’ αυτήν, θα θέλουν να ενταχθούν.
Έχουμε να κερδίσουμε τα πάντα και πάνω απ’ όλα, την Ελευθερία του Λαού και την Ανεξαρτησία της Πατρίδας μας.
Και αυτό θα κάνουμε. Μέχρι την νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...