Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ GREEK AMERICAN NEWS AGENCY

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ «H υποτιθέμενη Ελληνική Δημοκρατία είναι κατ’ ουσίαν ένας εσμός γκάνγκστερς, πρακτόρων, δολοφόνων και ρουφιάνων»


ΕΛΛΑΔΑ. ΑΘΗΝΑ. ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Προφυλακισμένος Βουλευτής Επικρατείας της χρυσής αυγής.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ
Ο Χρήστος Παππάς, η  «ψυχή και η καρδιά»,  αναφερόμενος δε 100αδες φορές στον Ελληνικό και διεθνή τύπο  και ως «υπαρχηγός» του λαϊκού  κινήματος της Χρυσής Αυγής, όντας προφυλακισμένος εδώ και πολλούς μήνες προχωρά, όχι τυχαία αυτή ειδικά την περίοδο μετά από μια παρατεταμένη «σιωπή», σε  μια  –αποκλειστική – κατ ουσίαν την πρώτη μεγάλη, μέσα από τον Κορυδαλλό,  συνέντευξη του.
Μια συνέντευξη ποταμό, γεμάτη πάθος αλλά και πίστη στην αθωότητα και  σε αυτά που πιστεύει. Μια συνέντευξη,  η οποία αν μη τι άλλο από αυτά που λέει, όσα αποκαλύπτει αλλά κυρίως από τα όσα προαναγγέλλει και όσα πολύ σοβαρά  υπαινίσσεται  αναμένεται ότι  θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις,  ενδεχομένως και να πυροδοτήσει πολλές από τις επερχόμενες και προσχεδιασμένες πολιτικές και δικαστικές  εξελίξεις.  
Ο Χρήστος Παππάς, ένα πρόσωπο που η τοπική κοινωνία στα Ιωάννινα χαρακτηρίζει ως «γνήσιο, φλογερό και παθιασμένο πατριώτη» αλλά και  όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά δεν φείδονται καλών λόγων για τον ίδιο και την οικογένεια του, σε αντίθεση με όσα παρουσιάζονται στα ελληνικά ΜΜΕ ο Χ. Παππάς είναι ένα   πρόσωπο που όλοι και από το πολιτικό σκηνικό έχουν να πουν μια καλή κουβέντα. Μια προσωπικότητα που  όμως «εβλήθη»-και όχι τυχαία - περισσότερο ίσως από κάθε άλλον βουλευτή ή μέλος,  ακόμα και από αυτόν τον ιδρυτή ηγέτη και αρχηγό της Χ.Α Νίκο Μιχαλολιάκο, προ ημερών εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «οι «λόγοι» που είμαι φυλακή». Ένα βιβλίο χρήσιμο στον ιστορικό του μέλλοντος, αλλά και στις επόμενες γενιές των ελλήνων. Όσοι απομείνουν στην Ελλάδα…
Το βιβλίο, που εμπεριέχει και αρκετές αποκαλύψεις και αναφορές που ήδη έχουν μπει στο  μικροσκόπιο δημοσιογράφων –όσων το πληροφορήθηκαν-  πολιτικών αλλά και δικαστικών, υπάρχουν στοιχεία αλλά και απαντήσεις για όσα έχει «κατηγορηθεί» από τα ελληνικά ΜΜΕ. Απαντήσεις  που παραπέμπουν σε στοιχεία. Θίγονται πολλά καίρια πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τον καθημερινό έλληνα πολίτη. Πληροφορίες αναφέρουν παρόλο που μόλις προ ημερών κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα έχει γίνει ανάρπαστο.
 Επισήμως ο λόγος  που κρατείται προφυλακισμένος ο Χρήστος Παππάς,   πέρα από το ότι είναι ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, είναι ένα  ιερό ευαγγέλιο οικογενειακό κειμήλιο που βρέθηκε στο σπίτι του, ενώ στο κατηγορητήριο θεωρήθηκε ως «στοιχείο» και «τεκμήριο» για να κατηγορηθεί η προσωπική αφιέρωση του υπέργηρου Στέλιου Πατακού…(sic)   
Η συνέντευξη «μανιφέστο» του κυρίου Χρήστου Παππά, του πιο «στοχευμένου» από τα Ελληνικά ΜΜΕ, ο οποίος αυτές τις ημέρες προετοιμάζει την επόμενη κίνηση του, επαναδιατυπώνει και επανατοποθετεί πολλές βασικές και καίριες θέσεις της Χρυσής Αυγής. Μιλάει για τις ΕλληνοΑμερικανικές Θέσεις. Για την σχέση με την Ρωσία, ειδικά σήμερα. Για τον αντισημιτισμό. Για το μεγάλο πρόβλημα των μεταναστών και των λαθραίων. Μιλά για την ομογένεια και ειδικά για  τους Έλληνες της Αμερικής.  Μιλά για το ολοκαύτωμα των Ιουδαίων και θέτει σε μια διαφορετική βάση το ζήτημα ανοίγοντας μια νέα σελίδα στο δημόσιο διάλογο ειδικά για αυτό το ζήτημα.
Αίσθηση ωστόσο ππροκαλεί η αποκάλυψη του πως γνώριζε αρκετά πριν τι επρόκειτο να συμβεί...Τι έρχονταν εναντιον της Χρυσής Αυγής και εναντίον προσωπικά του ιδίου... 
Απαντά επίσης σε όσα του έχουν «καταμαρτυρήσει» και «καταλογίσει»  με 10αδες δημοσιεύματα στον Ελληνικό και διεθνή τύπο. Μιλά για τις περιβόητες προσωπικές και οικογενειακές  φωτογραφίες που έχουν κάνει  το γύρο του διαδικτύου. Επιτίθεται και κατονομάζει συγκεκριμένους λειτουργούς της δικαιοσύνης στην Ελλάδα ενώ στρέφει την δριμεία  κριτική του ευθέως στον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Μιλά προσωπικά και πολύ σκληρά  για το σύνολο της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, ενώ υποστηρίζει με πάθος και ένταση την αθωότητα του, τονίζοντας πως στην πραγματικότητα διώκεται μέσα από μια στημένη πολιτική σκευωρία, για τις ιδέες και τις απόψεις του.
Στην συνέντευξη, σε σχετική ερώτηση μας που έγινε κατόπιν σχετικού ρεπορτάζ και πληροφοριών που έχουμε για δυο πολύ σοβαρά συμβάντα που συνέβησαν κατά την διάρκεια κράτησης του στον Κορυδαλλό,  αφήνει να εννοηθεί χωρίς να απαντά ή να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες,  πως πράγματι κάτι πολύ σοβαρό συνέβη στις φυλακές κορυδαλλού αλλά δεν αποκαλύπτει ακόμα τι…  Η συνέντευξη αυτή όμως αποτελεί και ένα σαφές και ξεκάθαρο εσωτερικό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις(…) αλλά απευθύνεται και προς τα μέλη,  τους φίλους και τους Έλληνες  ψηφοφόρους εν όψει «αιφνιδιαστικών» «πρόωρων» εθνικών εκλογών.    
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ*
Κύριε Χρήστο Παππά είστε προφυλακισμένος από τον Σεπτέμβριο του 2013 θα ήθελα να μου περιγράψετε, κατά το μέτρο του δυνατού, τα συναισθήματα σας. Πώς αισθάνεστε ;
Ήρεμα και ισορροπημένα, λογικά και συναισθηματικά. Απολύτως βέβαιος για την δικαίωσή μου, τη δικαίωσή μας. Συγχρόνως όμως αισθάνομαι και πικρία για τον ξεπεσμό της πολιτικής ζωής και το κατάντημα κάποιων κατ’ όνομα Ελλήνων αλλά κατ’ ουσίαν προδοτών, ανήθικων καιροσκόπων και εξουσιομανών πολιτικών μας αντιπάλων. Και εννοώ τους ενορχηστρωτές της πολιτικής σκευωρίας και διώξεως των Ελλήνων Εθνικιστών, τους Σαμαρά και Βενιζέλο.
Μόλις προ ημερών τελειώσατε ένα βιβλίο που γράφετε όσο είστε προφυλακισμένος. Τί πραγματεύεται; Κάνετε κάποιες αποκαλύψεις; Τι να περιμένουμε με την έκδοση του;
Πράγματι γράφω ενδιαφέροντα πιστεύω πράγματα που θα θορυβήσουν κάποιους και θα αποκαλύψουν πολλά.
Το βιβλίο στο οποίο αναφέρεστε κυκλοφόρησε ήδη με τίτλο «Οι «λόγοι» που είμαι φυλακή» -«Λόγοι και συνεντεύξεις στην μάχη για Πίστη-Πατρίδα-Ελευθερία». Ο τίτλος του βιβλίου αποτελεί την απάντηση στο ερώτημα σας.
 Κατά το διάστημα της κράτησης σας υπήρξε κάποιο γεγονός που να σας φόβισε; Να σας τρόμαξε; Κάτι έστω που να προκάλεσε κάποια ιδιαίτερα αισθήματα ; Κάτι που να σας έκανε πιο προσεχτικό…
Δεν φοβήθηκα και δεν φοβάμαι. Δεν τους προσκύνησα και δεν τους προσκυνώ γι’ αυτό και ο Σαμαράς παρήγγειλε στους Ανακριτές της «ανεξάρτητης Δικαιοσύνης»: «Τον Παππά τον θέλω μέσα». Ερχόμενος στην ουσία του ερωτήματός σας, θέλω να ξέρετε ότι οι εχθροί της Ελλάδος και του Λαού θα ήσαν ευχαριστημένοι όχι μόνο με την φυλάκισή μας αλλά με την βιολογική μας εξόντωση. Κάποια πράγματα θα γίνουν γνωστά στην ώρα τους και θα καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης ότι η υποτιθέμενη Ελληνική Δημοκρατία  είναι κατ’ ουσίαν ένας εσμός γκάνγκστερς, πρακτόρων, δολοφόνων και ρουφιάνων.
Είστε στο ίδιο δωμάτιο με τον  κ. Μιχαλολιάκο; Παρόλο που είστε χρόνια φίλοι τώρα πώς περνά ένα 24ωρο; Τι κάνετε πέρα από το να σχολιάζετε την υπόθεση αυτή και την δικαστική εξέλιξη της; 
Κάθε ημέρα είναι διαφορετική. Η ημέρα των επισκεπτηρίων των οικείων μας για παράδειγμα είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Να σημειώσω στο σημείο αυτό την παράνομη και εκδικητική στάση των διωκτών μας οι οποίοι πέρα από κάθε λογική ανθρωπισμού και πολιτισμού δικαίου αποφάσισαν πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα δύναται να βλέπει την σύζυγό του μία ώρα κάθε μήνα. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Βόρειο Κορέα. Εγώ προσωπικά νιώθω ελεύθερος, πολύ πιο ελεύθερος από όλα αυτά τα δουλικά του μνημονίου που βρίσκονται στην εξουσία και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
 Ασκείτε κανονικά τα βουλευτικά  καθήκοντα σας από τον Κορυδαλλό;
Όχι. Και αυτό εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά. Το μόνο που δεν μας έχουν απαγορεύσει ακόμα είναι η υποβολή γραπτών ερωτήσεων στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Προσωπικά παρακολουθώ την επικαιρότητα στα Εθνικά μας θέματα, τα θέματα της Οικονομίας, και των προβλημάτων του Ελληνικού Λαού και υποβάλλω τις ανάλογες ερωτήσεις στους αρμοδίους υπουργούς προσπαθώντας με όποιο τρόπο μπορώ στην παρούσα συγκυρία να είμαι χρήσιμος στον Ελληνικό Λαό και στους Έλληνες που έχουν εμπιστοσύνη στο όραμα και στον πολιτικό μας λόγο.
Γιατί (όχι) ποιος δεν το επιτρέπει; Έχετε ζητήσει να παραστείτε σε συνεδριάσεις της βουλής και σας έχει απαγορευτεί;
Βεβαίως έχουμε ζητήσει. Η μόνη φορά που μας επετράπη να παραστούμε σε συνεδρίαση της ολομελείας ήταν τον Ιούνιο, για τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας  για συμπληρωτικές κατηγορίες. Οι συλλήψεις του Σεπτεμβρίου και η προσωρινή κράτηση εμού, του κ. Μιχαλολιάκου και του Γιάννη Λαγού ήσαν παράνομες γιατί έγιναν χωρίς να προηγηθεί η άρση της ασυλίας μας και χωρίς να γίνουμε γνώστες της προδικαστικής διαδικασίας που οδήγησαν στην φυλάκισή μας. Απόδειξη το γεγονός ότι για τις συμπληρωματικές κατηγορίες, όπως και για την κύρια κατηγορία σε βάρος των τελευταίων βουλευτών που διώχθηκαν, ζητήθηκε η άρση της ασυλίας κατά το άρθρο 62 του Συντάγματος. Πήγαμε λοιπόν μια φορά στο Κοινοβούλιο διότι αν δεν πηγαίναμε δεν θα μπορούσε να απαγγελθεί η δεύτερη κατηγορία και αυτό έγινε και πάλι παρανόμως, και συγκεκριμένα κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής, διότι είχε παρέλθει το τρίμηνο από την άσκηση της νέας δίωξης. Η κλήση μας τελικά έγινε μετά τις Ευρωεκλογές κάτι το οποίο καθιστά την διαδικασία άκυρη και αυτό γιατί εάν παρουσιαζόμαστε στο Κοινοβούλιο πριν τις Ευρωεκλογές οι ομιλίες μας θα επηρέαζαν στην περαιτέρω αύξηση του ποσοστού που επιτύχαμε σε αυτές.
Γνωρίζετε τυπικά και στην γλώσσα της ποινικής ορολογίας, πέρα από τις  δικές σας αιτιάσεις πολιτικές θέσεις και απόψεις, επί της υπόθεσης «εγκληματική οργάνωση» για ποιο/α ακριβώς αδικήματα βρίσκεστε προφυλακισμένος;
Για κανένα. Σύμφωνα με την κ. Κλάπα οι αφιερώσεις του υπέργηρου στρατηγού Παττακού προς εμέ στα βιβλία του αποτελούν και βεβαίωση της ιδεολογίας μου και γι’ αυτό το λόγο είμαι επικίνδυνος να τελέσω νέα αδικήματα. Και θα πρέπει να παραμείνω προφυλακισμένος. Ποιά ήσαν τα παλαιά αδικήματα; Και ποιά θα είναι τα νέα αδικήματα;
Κατά τα άλλα η δίωξη, όπως λένε οι πολιτικοί διώκτες μας, δεν γίνεται για τις ιδέες αλλά για τις πράξεις. Στο σημείο αυτό όμως ερωτώ τους έγκριτους νομικούς Ντογιάκο, Κλάπα, Δημητροπούλου και Σία: Σε ποιά αδικήματα εμπλέκομαι εγώ ο ίδιος προσωπικά; Διότι για το θέμα  αυτό σε κανένα νομικό σας έγγραφο (ανάκριση, αιτήσεις αποφυλάκισης, κλπ) δεν έχετε γράψει ούτε μία γραμμή.

Μάρτυρες που σας έχουν υπερασπιστεί υπάρχουν; όχι μόνον εσάς αλλά συνολικά τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χ.Α;  Θα υπάρξουν κατά την ακροαματική διαδικασία ;
Βεβαίως και είναι πολλοί. Όταν αρχίσαμε να καταθέτουμε αιτήματα για εξέταση μαρτύρων υπεράσπισης στις ανακρίτριες και ειδικά ο προφυλακισμένος Γενικός Γραμματέας, η ανακρίτρια εξεμάνη και είπε ορθά-κοφτά «Θα εξετάσω όποιους θέλω εγώ» και μας στέρησε το δικαίωμα της υπερασπίσεως. Αυτό σε συνδυασμό με την άρνηση βασικού μάρτυρα να καταθέσει στοιχεία στην ανάκριση και εννοώ τον δημοσιογράφο Δημήτρη Ψαρρά, οδήγησε στην άρον-άρον κλείσιμο της ανάκρισης από τις ανακρίτριες. Βεβαίως το κλείσιμο της ανάκρισης δεν κλείνει και τον πειθαρχικό και ποινικό έλεγχο που θα επέλθει εναντίον της τρόικας της Δικαιοσύνης (Κλάπα-Δημητροπούλου-Ντογιάκος) και την απόδοση των προβλεπομένων ποινών για τα δικαστικά εγκλήματα και παραλείψεις τους. Τέλος ουδείς μπορεί να στερήσει κατά την ακροαματική διαδικασία την παρουσία μαρτύρων υπερασπίσεως. Είναι η στιγμή που η σκευωρία και η κατηγορία θα καταρρεύσει και θα επέλθει η δικαίωσις.
Είχατε πληροφορίες για το τί επέρχεται ; Πόσο καιρό πριν;
Πολλές και πολύ πριν. Αυτό το οποίο δεν είχαμε φανταστεί ήταν το μέγεθος του εγκλήματος το οποίο εξύφαιναν εναντίον μας.
 Γιατί δεν κάνατε κάτι;
Είχαμε δημοσιοποιήσει την συντονισμένη επίθεση εναντίον μας. Εγώ προσωπικά είχα επιβεβαιωμένες πληροφορίες για την απροκάλυπτη ανάμειξη ξένου παράγοντα από τον Φεβρουάριο του 2013. Όλο το διάστημα αυτό και μέχρι τον Σεπτέμβριο διάφορες υπηρεσίες ελληνικές και ξένες, παρακρατικοί, και κρατικοί υπάλληλοι δούλευαν μεθοδευμένα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα φανεί ότι τα περίφημα στοιχεία τα οποία διατείνονται ότι υπάρχουν στην δικογραφία είναι σκόνη και θρύψαλα.
Είχατε το χρόνο να διαφύγετε ;    Γιατί δεν το κάνατε ; 
Και τότε και τώρα με κάθε τρόπο θα είμαι παρών για να υπερασπιστώ την Τιμή μου και την Αθωότητά μου. Γι’ αυτό και παρουσιάστηκα αυτοβούλως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου του 2013 στην ΓΑΔΑ.
Υπάρχουν  στοιχεία που  εσάς προσωπικά ή άλλα μέλη βουλευτές της Χ.Α προφυλακισμένους να σας συνδέουν με δολοφονίες μεταναστών ή άλλες εγκληματικές πράξεις;
Ούτε ένα στοιχείο. Το έχω πει κι εγώ επανειλημμένως σε συνεντεύξεις μου πολύ πριν του Σεπτεμβρίου του 2013 ότι καμία παραβατική ενέργεια εναντίον μεταναστών δεν οδηγεί στην λύση του έντονου αυτού προβλήματος.
Για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα τι λέτε;
Ήταν μία ατυχέστατη και δυσμενής συγκυρία για το κίνημά μας η δολοφονική ενέργεια  ενός οπαδού της Χρυσής Αυγής. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν καθιστά την Χρυσή Αυγή υπεύθυνη ή υπόλογη για τη δολοφονία αυτή. Αν ίσχυε αυτό θα έπρεπε για οποιαδήποτε δολοφονία συμβαίνει στην Ελληνική επικράτεια να ζητείται πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων του δολοφόνου. Σε παρόμοια περίπτωση δολοφονιών π.χ. δολοφονία Τεμπονέρα από ΟΝΝΕΔίτες δεν κατέστησαν το κόμμα της ΝΔ υπόλογο. Οι ακροβασίες οι δικονομικές θα καταρρεύσουν στο ακροατήριο σε ό,τι αφορά την Χρυσή αυγή και τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα.
Σχετικά με την δολοφονία των δυο  νέων παιδιών μελών της Χ. Α υπάρχει κάποια εξέλιξη; Έχετε πληροφορηθεί κάτι;
Οποιαδήποτε έρευνα έχει παγώσει με άνωθεν εντολές. Η υπόθεση αυτή είναι πολύ βρώμικη και ενέχει υποψία εμπλοκής κράτους και παρακράτους στο έγκλημα αυτό με σκοπό τον εκφοβισμό των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν έχουν κάνει τα ουσιώδη για μία αστυνομική έρευνα οι κύριοι της αντιτρομοκρατικής και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι του Δένδια κάτι το οποίο τους καθιστά ηθικούς αυτουργούς στη στυγνή αυτή δολοφονία.
 Οι ευρωβουλευτές σας έχουν δηλώσει ότι θα ενημερώσουν την διεθνή  κοινή γνώμη για την περίπτωση της Χ. Αυγής. Πιστεύετε δηλαδή ότι ίσως υπάρξουν διεθνείς οργανισμοί και φορείς που ενδεχομένως θα εστιάσουν την προσοχή τους σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις σε εσωτερικό και εξωτερικό. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ως εδώ. Το έγκλημα κατά της Χρυσής Αυγής και της ομαλής πολιτικής ζωής στην Ελλάδα θα γίνει γνωστό σε όλα τα Φόρα.
Σας παρουσιάζουν ως ναζιστές και ένοπλη εγκληματική οργάνωση δείχνοντας στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ  διαρκώς  τις ομάδες νέων υποστηρικτών και μελών σας να παρελάσουν με στολές παραλλαγής, πυρσούς και αναμμένα δαδιά, κτλ. Τι ισχύει τελικά; Η Χ.Α. έχει στρατιωτική δομή και αν ναι γιατί ;    
Πιο στρατιωτική δομή έχουν γνωστοί σύλλογοι νέων, παρά η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί νόμιμα και συνταγματικά και θα έλεγα με πολύ πιο δημοκρατικές διαδικασίες στα όργανά της από τα υπόλοιπα κόμματα Δεξιάς και Αριστεράς.
Λένε και γράφουν ότι σχεδιάζατε με κάποιο τρόπο την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάκτηση της εξουσίας δια της ένοπλης βίας…
Παραμύθια του καθεστώτος για να αυτοσυντηρείται. Πολλοί υποτιθέμενοι Δημοκράτες σε άρθρα τους και δηλώσεις τους αναφέρουν ότι η Μεταπολίτευση έλαβε τέλος, ότι η Δημοκρατία νοσεί, ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικού σκηνικού. Δηλαδή όλοι αυτοί τι εννοούν; Την κατάλυση του Πολιτεύματος; Και εν πάση περιπτώσει το ζητούμενο στην Ελλάδα δεν είναι μόνο ζητούμενο πολιτεύματος όσο ζητούμενο Ελλήνων και ηθικών ανθρώπων. Τα σαράντα τελευταία χρόνια έχουν κυριαρχήσει στην πολιτική σκηνή οι ανήθικοι , οι μιζαδόροι, οι ανερμάτιστοι, οι φιλοχρήματοι.
Πιστεύετε ότι όλη αυτή η ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης , όπως κατά καιρούς λέτε –συλλογικά ως κόμμα/ κίνημα – έχει άμεση σχέση με το κυβερνών κόμμα και με απευθείας σύνδεση τον  ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά;
Απολύτως ναι. Το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος στην συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Πρετεντέρη. Το έχει ομολογήσει ο εξ απορρήτων στενός του συνεργάτης και Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος στην συνομιλία του με τον βουλευτή μας Ηλία Κασιδιάρη. Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων της 29 Σεπτεμβρίου 2013 είναι χαρακτηριστικά: «Σαμαράς: Θα τους λιώσω». 
Γνωρίζετε ότι η χώρα παραδοσιακά ανήκει στο ΝΑΤΟ έχει μακρές στενές και φιλικές σχέσεις με τις ΗΠΑ. Ποιά η άποψη σας για τις ΕλληνοΑμερικανικές σχέσεις; 
Στην εξωτερική πολιτική δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο. Δεν υπάρχουν οι απόλυτοι φίλοι και οι απόλυτοι εχθροί. Η Ελλάδα συμπαρατάχθηκε με τις ΗΠΑ και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά την Μεταπολίτευση. Οι ΗΠΑ όμως έμειναν σύμμαχοι μόνο στα λόγια, όπως συνέβη με την Κύπρο, και πολλές φορές ούτε και σε αυτά, όπως με την περίπτωση των Σκοπίων.
Η Χρυσή Αυγή δεν έχει κάποια ιδεολογική ή πολιτική διαμάχη με τον Αμερικανικό λαό. Οι Αμερικανοί είναι υπερήφανοι που είναι Αμερικανοί. Αυτό θέλουμε και για τον Ελληνικό λαό.
Για την Ελλάδα, στην παρούσα χρονική συγκυρία το ζητούμενο είναι αυτό της επιβιώσεως του Ελληνισμού ως έθνους, ως κράτους και ως ιδέας. Αυτό λέγεται εθνική ανεξαρτησία και γι’ αυτό  χρειάζεται μέγιστη δυνατή αυτάρκεια. Η επιτυχία αυτού του διττού σκοπού στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό και με το μικρότερο δυνατό κόστος αποτελεί εθνική πολιτική. Σε αυτήν την εθνική πολιτική και στα πλαίσια του εφικτού, στόχευσε και στοχεύει η Χρυσή Αυγή. Χαλάσαμε την μακαριότητα των ξενιστών και των παρασίτων. Αυτών που δεν ήθελαν τίποτε να αλλάξει ώστε να εξακολουθούν να κάνουν ανενόχλητοι τις δουλίτσες τους εις βάρος του Έθνους. Το τίμημα είναι η προφυλάκισή μας. Το αποτέλεσμα θα είναι η εθνική απελευθέρωση.
Πιστεύω ακράδαντα στην θεϊκή προστασία, και επειδή μου αρέσει να μελετώ την Ιστορία, και στο ιστορικό απρόβλεπτο. Θα δικαιωθούμε τελικώς και η Ελλάς θα νικήσει. Το φως της οικουμένης και ο ήλιος της δικαιοσύνης θα λάμψουν και πάλι σε αυτόν τον τόπο.
Στην αμερικανική πολιτική η Ελλάς παραδοσιακά είχε πάντα και φίλους και εχθρούς. Τα νήματα τα κινεί το συμφέρον, το χρήμα, και το διεθνές παιχνίδι κυριαρχίας. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτικούς που θα γνωρίζουν να λένε και όχι.
Σε ο,τι αφορά το ζωντανό κομμάτι του ελληνισμού που λέγονται Ελληνοαμερικανοί πιστεύω ότι με την κατάλληλη υποστήριξη από το εθνικό κέντρο και με την επιλογή κατάλληλων προσώπων μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και στη δημιουργία υγειών Ελληνοαμερικανικών σχέσεων και  στα ελληνικά δίκαια. Και όχι μόνο. Εναπόκειται στην Ελλάδα να ανοίξει τις πύλες της σε όσους Ελληνοαμερικανούς επενδυτές έχουν εθνικό όραμα και νόστο και να την κλείσει στα αρπακτικά, στα διεθνή τοκογλυφικά αρπαχτικά που θέλουν να αρπάξουν γη, ουρανό και θάλασσα της Πατρίδος μας.
 Να το κάνω πιο καθαρό. Με ποια από τις δυο χώρες η Χ.Α θα συντάσσονταν με τις ΗΠΑ ή με την Ρωσία και γιατί ;
Θα σας απαντήσω περιγράφοντας ένα περιστατικό που συνέβη στην ελληνική Βουλή. Σε μία Επιτροπή η οποία χαρακτηρίστηκε απόρρητη, ενημέρωσε την ελληνική Βουλή σημαίνων Ρώσος πολιτικός παράγοντας για την ενεργειακή πολιτική της Ρωσίας και τις ελληνορωσικές σχέσεις. Μετά την τοποθέτησή του κλήθηκαν να τοποθετηθούν οι εκπρόσωποι των κομμάτων. Πριν έρθει η σειρά μου να ομιλήσω υπήρξε Έλλην βουλευτής ο οποίος με ένα εντελώς άκομψο γλυψιματικό τρόπο ανέφερε χαρακτηριστικά «Και γιατί να μην σας δώσουμε κι ένα νησί, στα πλαίσια της ρωσικής προσέγγισης και φιλίας;». Όταν ήρθε η σειρά μου στηλίτευσα ενώπιον του Ρώσου την γελοία αυτή τοποθέτηση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν αποτελεί δικαίωμα κανενός Βουλευτή να μοιράζει δεξιά κι αριστερά ελληνικά νησιά. Του είπα δε ότι η εθνική κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη, δεν είναι στο χέρι καμιάς κυβέρνησης να την εκχωρεί, πολύ δε περισσότερο μιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την προσέγγιση και τις στρατηγικές συμμαχίες της Ελλάδος. Σε προηγούμενη ερώτησή σας ανέφερα ότι στην πολιτική δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο πολύ δε περισσότερο όταν θέλεις να χαράξεις εθνική εξωτερική πολιτική. Δεν κρύβουμε βέβαια ότι ο Ελληνικός λαός νιώθει μια έντονη πικρία απέναντι στον αμερικανικό παράγοντα διότι ούτε δικαιώθηκε εθνικά μετά το πέρας του Β Παγκοσμίου Πολέμου όπως επίσης η αμαρτωλή περίοδος Κίσινγκερ προώθησε την Τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο. Στους σύγχρονους καιρούς η πολιτική των ΗΠΑ  είτε απ’ ευθείας είτε μέσω του ΟΗΕ είναι καταστροφική τόσο για το Σκοπιανό όσο και για το Βορειοηπειρωτικό αλλά και για τη Θράκη. Το χρέος των Ελληνοαμερικανών είτε είναι σε διάφορα πόστα είτε όχι, εφόσον διαθέτουν συνείδηση του εθνικού χρέους είναι να επηρεάσουν και να προβάλλουν τα εθνικά μας θέματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι τραγικό ο Ελληνισμός της Αμερικής να περιορίζει την δράση του σε μια εθιμοτυπική φωτογραφία στον Λευκό Οίκο και μια παρέλαση κάθε Μάρτιο.
Ποιους πιστεύετε ότι ενόχλησε περισσότερο η παρουσία σας στην Βουλή και γιατί;  Ήταν μόνο δηλαδή ιδεολογικοπολιτικά τα κίνητρα ίσως επειδή πολιτικά και δημοσκοπικά ανέβαινε η Χ.Α ή υπήρχαν και άλλοι λόγοι που έχουν να κάνουν με συμφέροντα που πολεμήσατε και χτυπήσατε στην Βουλή μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας; 
Όπως σας προείπα ενοχλήσαμε την μακαριότητα των ξενιστών και των παρασίτων. Δηλαδή το κατεστημένο που λυμαίνεται τους εθνικούς πόρους τα σαράντα τελευταία χρόνια , τους γνωστούς διαπλεκόμενους με την εξουσία βαρόνους των ΜΜΕ και εργολάβους μεγάλων Δημοσίων έργων. Ταράξαμε τα λιμνάζοντα ύδατα της Μεταπολίτευσης, δώσαμε και δίνουμε ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό Λαό που υποφέρει κάτω από την μνημονιακή μπότα. Γι’ αυτό μας πολέμησαν και μας πολεμούν διάφορα κέντρα και παράκεντρα εντός και εκτός Ελλάδος. Έχω την πίστη ότι τελικά το δίκαιο θα νικήσει. Η Ελλάδα θα νικήσει.
Πιστεύετε αυτοί που σήμερα  επιλέγουν την Χ. Αυγή το κάνουν ως αντίδραση στο σύστημα και το μνημόνιο ή και γιατί δεν έχουν πεισθεί για την ενοχή σας ως εγκληματική οργάνωση; Ή επιλέγουν συνειδητά Χ.Α για τις θέσεις και τις απόψεις της ;
Ένα μεγάλο ποσοστό όπως αναφέρει και η πρόσφατη ανάλυση του Ευρωβαρόμετρου παρ’ όλη την συνεχή πίεση της Προπαγάνδας των ΜΜΕ έχει πειστεί ότι είμαστε  ο στόχος μιας μεγάλης πολιτικής σκευωρίας. Επίσης ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων μας αλλά και φίλων μας που μέχρι και τις τελευταίες εκλογές ψήφιζαν άλλα κόμματα επικροτεί τις απόψεις μας και προσβλέπει στο κίνημά μας να διαδραματίσει κυρίαρχο πολιτικό ρόλο τους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Όσο και να θέλει να πείσει τον Ελληνικό λαό ο πολιτικός απατεώνας και ψεύτης Αντώνης Σαμαράς ότι σχίζει τα μνημόνια μέρα με την ημέρα η θέση της Ελλάδος κάθε μέρα που περνάει θα γίνεται και πιο δεινή. Η μοναδική λύση για να υπάρξει ελπίδα σωτηρίας της Πατρίδος είναι η πολιτική της εθνικής αντίστασης δηλαδή η πολιτική της Χρυσής Αυγής.
Γιατί πιστεύετε ο κόσμος –ειδικά στην Ελλάδα-  μιλά μόνο για τα θύματα του ναζισμού, την γενοκτονία εναντίον των Ιουδαίων/ Εβραίων   και όχι και για τα θύματα του Κουμμουνισμού που ήδη –συμπεριλαμβανομένων και των συνεχών δολοφονιών και καταδικών σε θάνατο στην Κίνα – ξεπερνούν τα 125.000.000 ;
Η πραγματικότητα είναι ότι η Αριστερά και ο κομμουνισμός παρ’ όλο που νικήθηκε στην Ελλάδα μετά το πέρας του Εμφυλίου Πολέμου (να σημειώσω ότι ο Κομμουνισμός νικήθηκε δια των όπλων σε τρεις μόνο χώρες στην Ισπανία, στην Ελλάδα και στην Κορέα) παρόλο που ο Κομμουνισμός ηττήθηκε, κυριάρχησε ως πνεύμα, ως τάση στην Πολιτική, στην Παιδεία, στα Γράμματα, στις Τέχνες. Ουσιαστικά δεν ηττήθηκε τον Αύγουστο του 1949 ούτε έχει ηττηθεί ακόμη. Ο Κομμουνισμός είναι μια Λερναία Ύδρα με πάρα πολλές εκφάνσεις. Από τη μια θα συναντήσεις τον υπάκουο κομμουνιστή χειροκροτητή του ΚΚΕ από την άλλη τον κεφαλαιοκράτη μπίζνεσμαν κομμουνιστή με τις βίλες την πισίνα και τις οφ σορ εταιρείες και από την άλλη τον τρομοκράτη κομμουνιστή που υποτίθεται ότι θέλει να ανατρέψει το καθεστώς της πλουτοκρατίας, σκοτώνοντας αθώους ανθρώπους δεξιά κι αριστερά.
Η ουσία λοιπόν του μπολσεβικισμού είναι όπως το AIDS. Αθεράπευτη και θανατηφόρα.
Ευκαιρίας δοθείσης να ρωτήσω κάτι ακόμα για να ξεκαθαρίζει και αυτό το ζήτημα  πιστεύετε στο ολοκαύτωμα εναντίον των εβραίων /ιουδαίων ;  ποια η άποψη σας επί του θέματος αυτού ;  επρόκειτο δηλαδή για μια οργανωμένη μαζική δολοφονία ή για κάτι άλλο που σχετίζεται και με την ίδια την εμπλοκή ανώτερων τάξεων / ελίτ της Ιουδαϊκής κοινωνίας; Σας ρωτώ γιατί γνωρίζω τις μελέτες και τα διαβάσματα σας επ’ αυτού  του ζητήματος;
Σε ό,τι αφορά τέλος τις ακρότητες του Β’ ΠΠ που δεν είναι οι μοναδικές ακρότητες της ανθρωπίνης Ιστορίας έχω να πω ότι όπως μιλάμε για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων θα πρέπει να αναφέρουμε συγχρόνως και τα ολοκαυτώματα και τις πολεμικές ακρότητες άλλων εθνοτήτων. Οι εθνοκαθάρσεις του Στάλιν πριν και μετά τον Β ΠΠ δεν ήσαν και αυτές ένα έγκλημα κατά τις Ανθρωπότητος; Οι ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι δεν ήσαν κι αυτές ένα έγκλημα κατά της Ανθρωπότητος; Πολύ περισσότερο ως Έλληνας ερωτώ, η εθνοκάθαρση των Τούρκων στην Ιωνία και στον Πόντο δεν ήταν έγκλημα; Τα εγκλήματα που έγιναν σε βάρος των Ελλήνων στον Β ΠΠ δεν μετράνε; Αν είσαι δηλαδή Εβραίος και κατέχεις κυρίαρχο ρόλο στα μήντια, έγκλημα είναι ό,τι έχει γίνει μόνον εναντίον της δικής σου Φυλής; Έγκλημα δεν είναι αυτό που γίνεται τώρα στην Γάζα; Τελικώς φαίνεται ότι κάποιοι Εβραίοι προκάλεσαν δύο Παγκοσμίους Πολέμους για να φτιάξουν ένα κράτος στην Μέση Ανατολή.
Έχετε μετανιώσει για κάποιες από τις ιδέες σας των  νεανικών χρόνων; Με τα χρόνια και την πληροφόρηση  ενδεχομένως  έχετε αλλάξει άποψη για κάποιες από αυτές τις ιδέες ; 
Αλλοίμονο εάν ο άνθρωπος ήταν ένα στάσιμο ον και όχι εξελισσόμενο. Δεν έχω μετανιώσει για την πορεία μου, για τίποτα. Οι ιδέες του τότε και του τώρα είναι μέρος του εαυτού μου. Κανείς δεν μπορεί να με φυλακίσει για Ιδέες γιατί οι Ιδέες δεν φυλακίζονται.  Σίγουρα με τα βιώματά μου και τις αναγνώσεις νιώθω πιο διευρυμένες τις απόψεις μου και έχω περισσότερη πολιτική ωριμότητα από ό,τι στο παρελθόν .
Στην βουλή κατά την διάρκεια της ομιλίας σας είπατε κάποια πράγματα που ενόχλησαν Βουλευτές και Υπουργούς ειδικά της κυβέρνησης υπάρχουν και άλλα στοιχεία / στιγμιότυπα παρόμοια με αυτά τα ελάχιστα αλλά πολύ ενδεικτικά όπως αυτά  που περιγράψατε; 
Και βέβαια υπάρχουν και είναι πολλά. Εμπρός στα δικαστικά εγκλήματα που λαμβάνουν χώραν εναντίον μας, εμπρός στην καταπάτηση στοιχειωδών δικαιωμάτων όπως του δικαιώματος λόγου, πιθανόν να είναι ήσσονος πλέον σημασίας διότι ο ρόλος αυτής προδοτικής κυβέρνησης έχει αποκαλυφθεί πλήρως σε όλο της το τραγικό μεγαλείο. Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της δίκης με στοιχεία και ντοκουμέντα θα αποκαλύψουν τον ρόλο πολλών μελών της Κυβέρνησης. Πολλοί από αυτούς που σήμερα καμαρώνουν θα τρέχουν να κρυφτούν.
Έχει επικοινωνήσει κάποιος συνάδελφος σας άλλου κόμματος σε ανθρώπινο επίπεδο να σας πει μια κουβέντα;
Βεβαίως. Έχω λάβει μηνύματα και χαιρετισμούς από βουλευτές διαφόρων πολιτικών παρατάξεων.
Μπορεί να πάει ο τόπος σε εθνικές εκλογές με προφυλακισμένη την ηγεσία ενός κόμματος –του τρίτου πολιτικού κόμματος – και την κοινοβουλευτική της ομάδα ;
Στην Ελλάδα, μπορεί. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Έχει ξαναγίνει στην νεώτερη ελληνική Ιστορία. Σας θυμίζω ότι ο Μανώλης Γλέζος εξελέγη Βουλευτής με την ΕΔΑ ευρισκόμενος εν εξορία.
Όλες αυτές οι προφυλακίσεις που πιστεύετε στοχεύουν; Στον εκφοβισμό των ψηφοφόρων; Στο δικό σας προσωπικό εκφοβισμό;
Η ερώτησή σας είναι και η απάντηση. Να ξέρετε όμως ότι τελικώς τίποτε δεν θα καταφέρουν παρά μόνον να μας πεισμώσουν περισσότερο να ενδυναμώσουν και να στεριώσουν το κίνημά μας ως πολιτική δύναμη και γνήσια φωνή της ελληνικής αντίστασης.
Υποψιάζεστε ότι αυτή η υπόθεση της κατηγορίας της εγκληματικής οργάνωσης μπορεί να σταθεί στο ακροατήριο;      
Θα θύμιζε έργο επιστημονικής ή μάλλον καλύτερα δικαστικής φαντασίας. Η κατηγορία έχει καταρρεύσει ήδη. Ακόμη και Συμβούλιο να βρεθεί για να βγάλει παραπεμπτικό σε δίκη με την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» ούτε οι ίδιοι δεν θα πιστεύουν αυτά που θα γράφουν. Φανταστείτε τι θα γίνει στην δίκη όταν θα μαθευτούν οι λεπτομέρειες της δικογραφίας.
Κλείνοντας θα ήθελα ένα μήνυμα σας προς τον Ελληνικό λαό  τους υποστηρικτές και τους ψηφοφόρους σας  
Έχετε Πίστη. Πίστη στο Δίκαιο και την Πατρίδα. Ψηλά το κεφάλι Η Ελλάδα θα νικήσει. Ο αγώνας μας δεν είναι αγώνας για την προσωπική μας ελευθερία. Είναι αγώνας για την ελευθερία του Ελληνικού Λαού και της αθάνατης Πατρίδας μας.
Κύριε Παππά, σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μας δώσατε να επικοινωνήσουμε το μήνυμα σας με τους έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος
Και εγώ σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δίνετε να επικοινωνήσω με τους απανταχού Έλληνες εντός και  εκτός Ελλάδος.  
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Αυτή την περίοδο ο Χρήστος Παππάς, την περνά μαζεύοντας στοιχεία για την πολύκροτη δίκη η οποία προσδιορίζεται για τον προσεχή Νοέμβριο, χωρίς να είναι βέβαιον ότι θα ολοκληρωθεί κιόλας, λόγω των επερχόμενων ραγδαίων  πολιτικών εξελίξεων. Αυτές τις ημέρες συντάσσεται το αίτημα αποφυλάκισης του από τον ίδιο και  τους συνηγόρους του.   Η δίκη  της ηγεσίας και των μελών  της Χρυσής Αυγής  σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες μας προγραμματίζεται να  διεξαχθεί στο εθνικό ποδηλατοδρόμιο το οποίο ήδη έχει δοθεί εντολή να διασκευασθεί κατάλληλα προκειμένου να μπορεί  υποδεχθεί όχι μόνο τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους 78(μέχρι στιγμής κατηγορουμένους)  κατ αρχήν αλλά και τους  100αδες δημοσιογράφους και ΜΜΕ από όλο τον κόσμο με ειδικό κέντρο τύπου.  Ήδη ο χώρος  θωρακίζεται με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ όπου έχει γίνει ειδική παραγγελία   για την πρόληψη και τον έλεγχο των προσερχόμενων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέρος του συστήματος C4I-αυτό που είχε παραγγελθεί για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και δεν χρησιμοποιήθηκε - θα συναρμολογηθεί προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για λόγους ασφαλείας!  Οι χώροι του ποδηλατοδρομίου έχει σχεδιασθεί να μετατραπούν σε ένα σύγχρονο «απόρθητο ηλεκτρονικό φρούριο». Για τις ανάγκες των τηλεοπτικών ΜΜΕ της Ελλάδος και του κόσμου έχει ήδη προβλεφθεί ειδικό σύστημα για Live μεταδόσεις…  Ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει παραγγελθεί ειδικό αλεξίσφαιρο τζάμι το οποίο θα περιστοιχίζει τους κατηγορουμένους.  Show δηλαδή κανονικό.      
 Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας μέχρι και την έναρξη της δίκης αναμένεται να έχουν αποφυλακισθεί και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής ενώ μέχρι και την ολοκλήρωση της δίκης  σταδιακά θα αποφυλακίζονται όλοι οι βουλευτές μέχρι την προκήρυξη των εθνικών εκλογών όταν και όποτε αυτές γίνουν το προσεχές διάστημα όπως χαρακτηριστικά μας εκμυστηρεύτηκε αξιόπιστη κυβερνητική  πηγή… 
*Για τις ανάγκες της συνέντευξης χρειάσθηκε να επισκεφτώ τον Βουλευτή στον Κορυδαλλό τον Ιούλιο του 2014. Η συνέντευξη δόθηκε και διαμορφώθηκε  στο σύνολο της με την μορφή γραπτών  ερωτοαποκρίσεων.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ  δίνω-και θα δίνω- βήμα σε όποιον το χρειάζεται χωρίς διακρίσεις ή ιδεολογικές αγκυλώσεις. Σε  όποιον το σύστημα εκδοτών πολιτικών και δημοσιογράφων εκ προοιμίου αποκλείει. Δίνω βήμα και φωνή  σε οποιονδήποτε, χωρίς κομματικό και ιδεολογικό  φίλτρο.   Σε όποιον κατάφoρα αδικείται, διότι μέχρις αποδείξεως τουναντίον ο κάθε κατηγορούμενος μέχρις τελικής καταδίκης του είναι αθώος! Δίνω βήμα έκφρασης λόγου και ιδεών, γιατί απλούστατα οι ιδέες δεν φυλακίζονται, ούτε πολεμούνται. Οι ιδέες και οι απόψεις αντιμετωπίζονται με ιδέες, με θέσεις και απόψεις και  όχι με διώξεις. Αυτό είναι ελευθερία. Αυτό είναι δημοκρατία.  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.  
- See more at: http://greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-50-12/2010-01-21-19-09-02/29883-pappas10814#sthash.mZIAXq0R.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...