Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


GERMENHS 2
Γράφει ο Ανώνυμος Έλλην
Οι διώξεις που εξαπέλυσε το σύστημα των διεφθαρμένων ενάντια στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα συνεχίζονται. Με παράνομες φυλακίσεις, δολοφονίες συναγωνιστών, βόμβες στα γραφεία, επιθέσεις από ομάδες παρακρατικών αλητών ενάντια σε μεμονωμένους συναγωνιστές, αντισυνταγματικά νομοθετήματα ενάντια σε κάθε έννοια πολιτικής ελευθερίας που φωτογραφικά διώκουν την Χρυσή Αυγή όχι για πράξεις, αλλά για τις ιδέες της.
Το σύστημα δείχνει τα δόντια του προσπαθώντας να φοβίσει τους ιδεολογικούς στρατιώτες της Χρυσής Αυγής αλλά και το σύνολο του Ελληνικού λαού. Στο αποκορύφωμα της προσπάθειας αυτής βλέπαμε Χρυσαγειάδες στα πορνοκάναλα των αρχινταβατζήδων της διαφθοράς για το πόσο σατανική, κακιά, μοχθηρή και δαιμονική είναι τάχα η Χρυσή Αυγή. Με χειροπέδες οδηγιόντουσαν οι εκλεκτότεροι συναγωνιστές μας  στα κρατητήρια και εν είδη νέων ιεροεξεταστών, σε εντεταλμένη υπηρεσία, αναθρεμμένοι σε κομματικές νεολαίες  που κατέστρεψαν τον τόπο κουνούσαν μικρόφωνα μπροστά στα στόματα των συναγωνιστών. Φλάς φωτογραφικών καμερών, τηλεοπτικές κάμερες παντού, έτοιμοι να καταγράψουν την νίκη τους.
Ο Ρωμαϊκός τους θρίαμβος, η δικιά τους ανθρωποβόρα αρένα περιείχε τους συναγωνιστές μας σαν νέους Χριστιανούς μάρτυρες και τους ίδιους σαν θηρία. Περίμεναν τότε την μεγαλύτερη τους νίκη. Την νίκη της τρομοκρατίας τους. Την στιγμή που θα φαινόντουσαν ηττημένοι τα αδέλφια μας, οι πρώτοι στρατιώτες του κινήματος. Η στιγμή που σύμφωνα με τα απατηλά όνειρα τα από τα ανθρωπάκια των στοών που θα περιέφεραν τρομοκρατημένους τους συναγωνιστές μας και ένα ολόκληρο έθνος θα τους έβλεπε να κλαίνε, να παρακαλάνε για έλεος, να ζητούν επιείκεια, να μετανιώνουν. Να αποκηρύσσουν ιδέες.
Ο θρίαμβος όμως της τρομοκρατίας του συστήματος έγινε ο τρόμος ο δικός τους. Ο τρόμος που όχι εκπέμπουν, αλλά νιώθουν οι ίδιοι.
Τότε μπροστά στην κατάλυση του ίδιου του Συντάγματος όπου εκλεγμένοι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, συλλαμβάνονταν άνευ άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας σε πρωτοφανή πολική δίωξη κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού σε υπουργό και αυτού σε επίορκους δικαστικούς και αφού η εντολή ήρθε  από δηλωμένο Σιωνιστή. Τότε που ότι  νόμιζαν θα έσπαγαν το ηθικό των Εθνικιστών και όλων των Ελλήνων, τότε καταγάγαμε την μεγαλύτερη μας νίκη.
Ο Αρχηγός σηκώνει τα χέρια ψηλά, καλεί σε συνέχιση σου αγώνα , σε μάχη για την Ελλάδα. Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης φτύνει κατάμουτρα τους κανίβαλους αι βροντοφωνάζει δεν λυγίζουμε. Ο συναγωνιστής Λαγός ατάραχος του ξεφτιλίζει ειρωνευόμενος, ο συναγωνιστής Μίχος χαμογελάει συνέχεια ειρωνικά σε όλες τις κάμερες,  ο Χρήστος ο Παππάς  καλεί στους συμπατριώτες να μην  πιστεύουν τα βοθροκάναλα και τους ανθέλληνες της Χούντας του μνημονίου. Φωνάζει σ΄όλους μας να μην κιοτεύουμε.
Αλήθεια πόσο μεγαλείο ψυχής. Ανδρισμός. Υπερηφάνεια. Αγέρωχο ύφος άπαντες. Ψηλά κορμιά, υψωμένες γροθιές. Φωνάζονται αλήθειες .Καμία δήλωση υποταγής στο σύστημα. Θαρραλέα συνθήματα για την Ελλάδα. Για την ελευθερία. Για την Χρυσή Αυγή. Κανένας φόβος.
Ειρωνεία στους διώχτες. Κάλεσμα για συνέχιση του αγώνα στους συναγωνιστές. Καμία τρομοκρατία δεν πέρασε σ΄ αυτούς τους γενναίους άνδρες. Στους Συναγωνιστές μας .Στους αδελφούς μας στον ένδοξο αγώνα για Ελλάδα και ελευθερία.
Και τα θάρρος τους μεταδόθηκε σ΄όλους. Φίλοι και εχθροί είδαν τη σημαίνει Χρυσή Αυγή. Τι σημαίνει να ζεις ένα ηρωικό Σπαρτιατικό βίο. Να υπερασπίζεις με σθένος τα πιστεύω σου  κόντρα σ΄όλους και σε όλα. Μπροστά στις πύλες της κόλασης να φωνάζεις την πίστη σου. Άρνηση να παραδόσεις την ψυχή και το σώμα σου στους αιώνιους εχθρούς του ανθρώπου.
Τότε μπροστά στις κάμερες και τα μάτια ολόκληρου του Ελληνικού λαού και ολόκληρης της ανθρωπότητας σφραγίστηκε η μοίρα της Ελλάδας και της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι το μεγαλείο.
Το διαμάντι και το ατσάλι στην φωτιά δείχνουν την αξία τους έτσι και στην την φωτιά του πολιτικού αγώνα και της αντίστασης ενάντια στους τύραννους φάνηκε τι είναι η Χρυσή Αυγή. Άπαρτο κάστρο του εθνικισμού. Ανίκητο Σπαρτιατικό ξίφος του Ελληνικού έθνους. Τρόμος του ανθελληνισμού. Ανδρεία και δύναμη για όσους θέλουν ελευθερία. Ενάντια σε κάθε ραγιαδισμό.
Αντί για τρομοκρατία των Ελλήνων υπήρξε τρομοκρατία του συστήματος. Η Χρυσή Αυγή δεν σπάει. Δεν λυγίζει. Πολεμάει πάντα ¨Έχει απώλειες όπως και σε κάθε πόλεμο υπάρχουν απώλειες .Όμως στέκεται περήφανη. Διώχνει κάθε τι σάπιο από μέσα της και χλευάζει κάθε τι  διεφθαρμένο. Φτύνει κατάμουτρα του εγκληματίες σε βάρος του ελληνικού λαού.
Εκείνη την μέρα η πίστη στην νίκη έγινε βέβαιη για κάθε συναγωνιστή .Θα αγωνιζόμαστε για πάντα. Θα πολεμάμε για πάντα. Όπως κάποτε προφήτεψε ο άγιος και  φωτιστής του έθνους μας Πατροκοσμάς. θα έρθει ημέρα που οι εχθροί σου θα σου πάρουν ακόμα και την στάχτη από την φωτιά εσύ όμως μην αλλαξοπιστήσεις.
Πιστοί στο τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια. Πιστοί στην ιδεολογία μας ,τον Λαϊκό εθνικισμό. Πιστοί στα αδέλφια μας, που μας καλούν να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους.
Ας γίνει ο καθένας μας ένα στρατιώτης της Ελλάδας. Ας κοιτάξουμε κατάματα τους φόβους μας και ας τους νικήσουμε. Να  μην φοβόμαστε το σύστημα ,αυτό να μας φοβάται. Με συνεχή αγώνα. Με διάδοση των ιδεών. Με την ίδια την ζωή που πρέπει να συνάδει με αυτήν ενός ευγενή ιππότη του ευγενέστερου όλων των σκοπών και του ενδοξότερου όλων των εθνών.
Ενάντια στον τρόμο τους, χαμόγελο. Ματιά πολεμική. Ναι, οι ανθέλληνες έχουν άπειρες λεγεώνες. Άπειρα φράγκα. Άπειρα μέσα. Εμείς έχουμε τον Θεό, τις ιδέες μας και το λάβαρο μας .Ο μαυροκόκκινος Μαίανδρος να γίνει το σύμβολο των ηρώων.
Ας μας κακοποιήσουν το σώμα, ας διασύρουν την φήμη , ας μας κλέψουν την ύλη, ας μας αφαιρέσουν την ζωή. Τίποτα δεν πρέπει να λυγίζει το κίνημα μας και εμάς σε ατομικό επίπεδο.
Ας γίνουμε ο τρόμος κάθε καθάρματος και η ελπίδα και η σωτηρία κάθε κατατρεγμένου. Ας σφυρηλατήσουμε τους εαυτούς μας να είμαστε σκληροί , ανθεκτικοί, υπομονετικοί στα χτυπήματα τους. Μία νέα γενιά μεγαλώνει. Η γενιά που θα κληθεί να σηκώσει τους βάρους ενός τιτάνιου αγώνα κόντρα σε παγκόσμιους κυρίαρχους με έπαθλο όχι μόνο την ελευθερία της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Περήφανα τα Σπαθιά ψηλά και οι σημαίες να ανεμίζουν. Συναγωνιστές Εμπρός. Αγώνας για Πάντα! Είμαστε ο Τρόμος των τρομοκρατών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...