Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ: Η μνημονιακή συγκυβέρνηση επιδιώκει την κοινωνική εξόντωση των ναυτικών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί της επίκαιρης επερώτησης σχετικά με την ανεργία των ναυτικών.

Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι οι Έλληνες ναυτικοί έχουν την τεράστια ευθύνη να φροντίζουν για την ασφάλεια του πλοίου αλλά και όσων επιβαίνουν σε αυτό. Οι Έλληνες ναυτικοί εργάζονται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, όσον αφορά τον καιρό, τον αναγκαίο αποχωρισμό από την οικογένεια, την στέρηση οικογενειακών στιγμών και προσφέρουν τα μέγιστα στην Εθνική οικονομία.
Οι μισθολογικές περικοπές των ναυτικών έχουν φτάσει στο 59% και αυτό η συγκυβέρνηση αποκαλεί ανάπτυξη. Αντίθετα, με τα παρόντα μέτρα εξυπηρετούνται μόνο οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εγχώριοι εντολοδόχοι. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν νοιάζεται για τους Έλληνες ναυτικούς, αλλά εργάζεται για την κοινωνική τους εξόντωση, φέρνοντας ανεργία, φτώχεια, επαγγελματική και κοινωνική απαξίωση.
Η Χρυσή Αυγή έχει σταθεί δίπλα στον Έλληνα ναυτικό και έχει στηρίξει τα συμφέροντά του.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kubernhsh-ergazetai-gia-thn-koinwnikh-ejontwsh-twn-nautikwn-binteo#ixzz36WmQG99Z

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...