Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Συνεχίζεται η πολιτική δίωξη: Περιοριστικοί όροι στους παρανόμως εγκλείστους Συναγωνιστές για ανύπαρκτα αδικήματα


Συνεχίζεται η πολιτική δίωξη: Περιοριστικοί όροι στους παρανόμως εγκλείστους Συναγωνιστές για ανύπαρκτα αδικήματα
Ανακοινώθηκε πριν λίγο στους παρανόμως εγκλείστους Συναγωνιστές η απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα μετά την "απολογία" τους για τα νέα ανύπαρκτα αδικήματα, τα οποία έχουν ήδη παραγραφεί μετά τηνεκπρόθεσμη άρση ασυλίας από την παράνομη Βουλή.
Στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο για την πρόσθετη κατηγορία επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι του κατ΄ οίκον περιορισμού και της στέρησης εξόδου από τη χώρα.
Στον βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για την πρόσθετη κατηγορία επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι του κατ΄ οίκον περιορισμού και της στέρησης εξόδου από τη χώρα.
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς για την πρόσθετη ανύπαρκτη κατηγορία κρίθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.
Οι Συναγωνιστές επιστρέφουν αυτήν την στιγμή στα κελιά της Τιμής, καθώς παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ για την κατηγορία της διεύθυνσης "εγκληματικής οργάνωσης".
Οι Συναγωνιστές "απολογήθηκαν" με υπομνήματα, τονίζοντας πως υφίστανται μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη και ότι τα όπλα, για τα οποία κατηγορούνται ότι θα τροφοδοτούσαν "εγκληματική οργάνωση" είναι νόμιμα και προορίζονταν για την ασφάλειά τους, καθώς ήταν και παραμένουν στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizetai-h-politikh-diwjh-perioristikoi-oroi-stous-paranomous-egkleisto#ixzz36WjsYfig

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...