Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Δεν σταματά ο πολιτικός Αγώνας των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών


Δεν σταματά ο πολιτικός Αγώνας των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει να διώκει την Χρυσή Αυγή χρησιμοποιώντας κάποιους επίορκους δικαστές, με νέες προφυλακίσεις βουλευτών του Κινήματός μας και με την επιβολή πρωτοφανών περιοριστικών όρων σε άλλους.
Οι συναγωνιστές βουλευτές του Κινήματός μας, παρόλο που βρίσκονται άδικα στα κελιά της ψευτοδημοκρατίας τους δεν παύουν να τιμούν την στήριξη των Ελλήνων και των Ελληνίδων που πιστεύουν στη Χρυσή Αυγή και στον τίμιο αγώνα τους. Συνεχίζουν, παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες βρίσκονται, να ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του ελληνικού λαού και μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου φέρουν την κυβέρνηση προ των ευθυνών της και ζητάνε λύσεις για τις ανάγκες και τα δίκαια των Ελλήνων.
Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε ερώτηση για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί από την έξαρση του καταρροϊκού πυρετού στα πρόβατα στην Πελοπόννησο και πλήττει την περιουσία των κτηνοτρόφων. Επίσης κατέθεσε ερώτηση με την οποία ζητάει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην καταρρεύσει η παρατημένη από την Πολιτεία οικία της Αφροδίτης Βραζέλη που πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον δείγμα αρχιτεκτονικής του τέλους του 19ου αιώνα στην πόλη των Ιωαννίνων, το οποίο εάν αφεθεί να καταρρεύσει θα στερήσει την πόλη από ένα ακόμη σπάνιο δείγμα αρχιτεκτονικής κληρονομιάς. Τέλος, έθεσε με ερώτησή του στον Υπουργό Εσωτερικών το ζήτημα τηςκατάργησης των Σχολικών Επιτροπών στον Δήμο Ιωαννιτών που τέθηκε με απόφαση του υπουργείου, αφήνοντας στην ουσία ξεκρέμαστα 150 σχολεία.
Ο βουλευτής Β' Αθηνών συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής κατέθεσε 3 ερωτήσεις στον υπουργό Υγείας θέτοντας θέματα που απασχολούν τη δημόσια υγεία και την υποχρέωση της φροντίδας των ασθενών Ελλήνων από το κράτος. Πιο συγκεκριμένα κατήγγειλε την μείωση του πλαφόν της συνταγογράφησης για τους καρδιοπαθείς και τους διαβητικούς, μείωση η οποία, στην ουσία καταδικάζει τους ασθενείς αυτούς. Έθεσε στον υπουργό το ζήτημα της παύσης των χειρουργικών επεμβάσεων στο ΚΑΤ λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού του, ενώ ζήτησε την στήριξη του νοσοκομείου Μεσολογγίου, το οποίο οδηγείται στην κατάρρευση λόγω της μεγάλης υποστελέχωσής του.
Ο συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, βουλευτής Β' Πειραιά, με ερώτησή του στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης του έθεσε το θέμα της νέας έξαρσης του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης στο Αιγαίο, ενώ ζήτησε άμεση λύση στο ζήτημα της ακαταλληλότητας του νερού στην κοινότητα Ξυλοκέρας στον Πύργο του νομού Ηλείας.
Τέλος, ο βουλευτής Σερρών Αρτέμιος Ματθαιόπουλος κατήγγειλε την νέα πρόκληση των σκοπιανών να στήσουν νέο μνημείο-πρόκληση σε περιφερειακό δήμο της πόλης των Σκοπίων, μνημείο το οποίο εκφράζει αλυτρωτισμό και επεκτατικές διαθέσεις έναντι της χώρας μας, αφού στον χάρτη που αποτυπώνεται εκεί στο μνημείο περιλαμβάνονται ελληνικά εδάφη. Με την ερώτησή του ο συναγωνιστής ζητά από τον υπουργό Εξωτερικών την άμεση και έντονη αντίδραση της χώρας μας στην νέα πρόκληση, απαιτώντας την επαγρύπνηση της πολιτείας για την προστασία της Μακεδονίας μας.
Άγγελος Ιωάννου


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/den-stamata-o-politikos-agwnas-twn-paranoma-profulakismenwn-sunagwnistwn#ixzz37fkgCHuv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...