Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Kontra news: Το συνεχιζόμενο λάθος κατά της Χρυσής Αυγής

Kontra news: Το συνεχιζόμενο λάθος κατά της Χρυσής Αυγής
Η αποκαλυπτική εφημερίδα Kontra News σε κεντρικό άρθρο με τίτλο «Ανησυχούμε» που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα καταδεικνύει τα λάθη και τις αδικίες που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
"Ανησυχούμε, ανησυχούμε πάρα πολύ, γιατί δεν μας αρέσει όλη αυτή η «ιστορία» με τη Χρυσή Αυγή.. Γιατί πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι τη δημιούργησαν και γιατί τη δημιούργησαν με τόσο πολύ φανατισμό.
Ανησυχούμε, γιατί δεν καταλαβαίνουμε γιατί από την αρχή οι Χρυσαγίτες ήταν τόσο πολύ προκλητικοί..
Μοίραζαν φαγητό, τρόφιμα, ρούχα και βοηθούσαν τους φτωχούς και έκαναν πάρα πολύ καλά και μπράβο τους. Ακόμα, δικαίωμα τους ήταν να βοηθάνε μόνο τους Έλληνες.
Τους αλλοδαπούς, που πολλοί από αυτούς χρειάζονται βοήθεια τους βοηθούσαν οι Δήμοι κι α η Πολιτεία, γιατί στη μοιρασιά τόσες φωνές και τόσο καουμποϋλίκι; Γιατί το έκαναν; Για να προκαλέσουν; Μα το μοίρασμα των φαγητών, τροφίμων και ρούχων στους φτωχούς άξιζε πολύ περισσότερο από την αγριάδα που… πουλούσαν μαζί με τα τρόφιμα και τα λαχανικά που μοίραζαν.
Ανησυχούμε, γιατί δεν καταλαβαίνουμε το νταβατζιλίκι της κυβέρνησης. Πρώτα φορά έβλεπαν ακδροδεξιούς ή εθνικιστές;
Μα εδικά η παράταξη της σημερινής κυβέρνησης της Ν.Δ, ήταν γεμάτη από φασίστες, από εθνικιστές, από δοσίλογους, από παρακρατικούς, από χαφιέδες, από προδότες και από παρακρατικούς, σαν αυτούς που δολοφόνησαν τον βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη. Για να είμαστε, δε αντικειμενικοί και σε διάφορα άλλα κόμματα υπάρχουν πολλά… τέτοια μπουμπούκια..
Γιατί λοιπόν τόσο κυνηγητό σε βάρος ενός ακροδεξιού κόμματος που το ψηφίζει, έστω και για να τιμωρήσει, τους πολιτικούς που μας κατάστρεψαν, το 10% του ελληνικού λαού;
Και εκείνες οι συλλήψεις βουλευτών, οι χειροπέδες, το σόου στην τηλεόραση τι τα θέλει μια δημοκρατική κυβέρνηση; Για να προκαλεί και για να χωρίζει τον ελληνικό λαό, σε μια τραγική στιγμή, για τη χώρα που βουλιάζει και για το λαό μας που πεινάει; Ανησυχούμε, γιατί εμείς πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία…
Ακροδεξιά κόμματα, ακόμα και ναζιστικά, υπάρχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου και όλα, συνεχώς αυξάνουν τη δύναμή τους εξαιτίας της λιτότητας, της ανικανότητας των πολιτικών και τη λεηλασία του Δημοσίου χρήματος, αλλά πουθενά δεν γίνονται τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στη χώρα μας και από τις δυο πλευρές!
Ανησυχούμε, ανησυχούμε, ανησυχούμε, γιατί δεν ξέρουμε ποιος βάζει πάνω τις δύο πλευρές να είναι η μία χειρότερη από την άλλη και τον κόσμο βέβαια να παίρνει πάντοτε το μέρος της Χρυσής Αυγής..."



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kontra-news-to-sunechizomeno-lathos-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz33y0MeHOQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...