Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Απάντηση του Λάμπρου Φουντούλη στις αθλιότητες που διακινούν τα συστημικά ΜΜΕ για την Χρυσή Αυγή και τα ΑμεΑ


Απάντηση του Λάμπρου Φουντούλη στις αθλιότητες που διακινούν τα συστημικά ΜΜΕ για την Χρυσή Αυγή και τα ΑμεΑ
Αγαπητέ κύριε συνεργάτη, διαχειριστή ή οποιαδήποτε σχέση έχετε με την ιστοσελίδα gazzeta.gr  που αναδημοσιεύετε το ανώνυμο άρθρο άλλης ιστοσελίδας με τίτλο " Η Χ. A. πιστεύει στη στείρωση των αναπήρων, o διαδηλωτής το ξέρει;"
Συνεχίζετε την πάγια τακτική των ΜΜΕ και του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που μας κυβερνά πως για όλα τα δεινά του παρελθόντος, του κόσμου και της χώρας μας φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Έχετε την ευαισθησία να ασχοληθείτε με τα ΑμεΑ και αυτό θα ήταν προς τιμήν σας, εάν είχατε την πρόθεση να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές προτάσεις προς την θετική κατεύθυνση και την συμβολή σας για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τόσο των ΑμεΑ όσο και των οικογενειών, που έχουν την τιμή να έχουν αποδεχτεί τα άτομα αυτά σαν ισότιμα μέλη των οικογενειών τους και αγωνίζονται καθημερινά για να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους, την εκπαίδευση και την ένταξή τους στην κοινωνία.
Δυστυχώς στην Ελλάδα των μνημονίων τα άτομα αυτά είναι τα μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής κρίσης.
Αναφέρεστε στην ναζιστική Γερμανία, στα πειράματα του δρ. Μένγκελε και προσπαθείτε να παρουσιάσετε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν συνεχιστή της ιδεολογίας αυτής, προσπαθώντας να πλήξετε πολιτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ανασκαλίζοντας μνήμες του παρελθόντος, για να αγγίξετε την ευαισθησία των Ελλήνων.
Τους Έλληνες οι οποίοι υπήρξαν θύματα της ναζιστικής θηριωδίας. Οι παλαιοί έζησαν την Γερμανική κατοχή με δολοφονίες, εκτελέσεις αμάχων και θανάτους από πείνα κ.λπ. Οι νεότεροι που πολλοί από αυτούς είχαν θύματα στο συγγενικό τους περιβάλλον και δεν ξεχνούν, τους παππούδες τους,  τους θείους, τους συγχωριανούς τους... είναι σήμερα θύματα της Γερμανικής οικονομικής κατοχής που μας επεβλήθη και ανέχονται οι άβουλοι υποτακτικοί τους που μας κυβερνούν.
Προφανώς ή εξυπηρετείτε κάποια πολιτικά συμφέροντα ή αγνοείτε τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το άρθρο που επικαλείστε γράφτηκε το 1985 και δεν το αποδεχόμαστε με κανέναν τρόπο. Βέβαια υπάρχουν κάποια σημεία όπου αναφέρεται στην πρόληψη και αυτά και μόνον αυτά είναι προς μια "λογική" κατεύθυνση.
Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2014 οι πολιτικές των μνημονίων έχουν αφήσει την υγεία και την πρόληψη στο έλεος του θεού και στην τύχη. Πολλά νέα ζευγάρια που αποφασίζουν να τεκνοποιήσουν και λόγω αδυναμίας πρόσβασης στο εθνικό σύστημα υγείας (άνεργοι - μη ασφαλισμένοι κ.λπ. ) ή/και επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα αφήνουν το θέμα της υγείας του παιδιού που θα φέρουν στον κόσμο εντελώς στην τύχη.
Η πολιτική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι όχι μόνον να υπάρχει προγεννητικός έλεγχος δωρεάν για όλες της μέλλουσες μητέρες αλλά θα εξασφαλίσει και εφ άπαξ κρατική επιχορήγηση για το πρώτο παιδί για να στηρίξει τα νέα ζευγάρια και να σταματήσει η υπογεννητικότητα των Ελλήνων. Το θέμα του προγεννητικού ελέγχου είναι απαραίτητο να "διδάσκεται" στα νεαρά ζευγάρια  γιατί έτσι μπορούν να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις τόσο για την υγεία της μητέρας όσο και για την υγεία του νεογέννητου παιδιού της.
Στόχος μου προσωπικός είναι να μπορέσω να γίνει πραγματικότητα και στην Ελλάδα αυτό που ήδη υπάρχει σε πολλές χώρες της Ευρώπης και σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου με μεγάλη επιτυχία. Το θέμα της αυτόνομης διαβίωσης.
Το μεγαλύτερο άγχος και ή έννοια μας σαν γονείς που μεγαλώνουν ένα παιδί ΑμεΑ είναι τι θα γίνει αυτό το παιδί όταν εμείς φύγουμε από αυτή τη ζωή. Θα πρέπει σαν κράτος να φτιάξουμε τις υποδομές ούτως ώστε να μπορούν να ζουν αυτόνομα με την υποστήριξη ειδικών όχι σε ιδρυματικού τύπου κτίρια αλλά ανάμεσα μας σε κατοικίες ειδικά διαμορφωμένες έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους, σε όλες τις περιοχές της χώρας.
Και έρχομαι στο θέμα της στείρωσης. Έστω ότι δύο άτομα με νοητική υστέρηση ερωτεύονται και θέλουν να συμβιώσουν μαζί σαν ζευγάρι. Εάν το πρόβλημα της υγείας τους είναι γενετικό, η στείρωση προτείνετε με την σύμφωνη γνώμη πάντα των γονέων και της πολιτείας για τον εξής απλό λόγο. Θα μπορούν να χαρούν τον έρωτά τους όπως όλοι οι άνθρωποι αλλά δεν θα πρέπει να τεκνοποιήσουν όχι γιατί θα γεννηθεί ένα ακόμη άτομο με πρόβλημα υγείας λόγω κληρονομικότητας, αλλά γιατί σαν γονείς δεν θα μπορούν να διαχειριστούν το πρόβλημα που θα προκύψει. Αυτά δεν τα γράφουμε εμείς, τα αναφέρει σχετικώς και άρθρο της εφημερίδας «Τα Νέα».
Πολλά ζευγάρια που τους έτυχε να αποκτήσουν παιδί με πρόβλημα υγείας ή χωρίζουν κατηγορώντας ο ένας τον άλλον μην θέλοντας να αποδεχτούν το παιδί τους  ή το παρατάνε σε κάποιο ίδρυμα με ότι αυτό συνεπάγεται. Συνήθως ο άντρας είναι αυτός που απομακρύνεται γιατί η μητέρα έχει  το μητρικό φίλτρο που την κρατά κοντά στο παιδί της. Αυτήν την μητέρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα την στηρίξει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον συνάνθρωπο μας.
Μακριά λοιπόν από εμάς αυτές οι κατηγορίες που προσπαθείτε να μας προσάψετε διεκδικώντας άθλια πολιτικά οφέλη εσείς και αυτοί τους οποίους εξυπηρετείτε.
Όσον αφορά τον "καημένο" τον ψηφοφόρο και υποστηρικτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τα κινητικά προβλήματα που παρευρίσκεται στην συγκέντρωση και «αγνοεί», όπως λέτε, την ιδεολογία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χωρίς να το αντιλαμβάνεται, σας πληροφορώ ότι ο κύριος αυτός είναι ο Συναγωνιστής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Κυζηράκος Άγγελος, ο οποίος έχει κάνει ανώτατες Σπουδές στα Πανεπιστήμια του Sussex και του Brighton, όπου παρακολούθησε Οικονομικές -Πολιτικές επιστήμες - Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διαχείριση Επιχειρήσεων.
Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό και Πολιτικό Marketing, ενώ μιλάει απταίστως Αγγλικά, Γαλλικά και Ρώσικα. Υπήρξε πρώην επιχειρηματίας (Πρατήρια Υγρών Καυσίμων - Κατασκευές - Εμπόριο - Εισαγωγές-Εξαγωγές) και είναι νυν συνταξιούχος Α.Μ.Ε.Α. με 85% κινητική αναπηρία. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ και την συνέντευξη του στην εθνική εφημερίδα «Εμπρός».
Όσο για τον «ναζιστικό χαιρετισμό» που αναφέρετε στην φωτογραφία εάν είχατε στην διάθεσή σας όλο το πλάνο θα βλέπατε ότι είχε το χέρι του και μου έλεγε «εδώ είμαι», γιατί είχαμε χαθεί ανάμεσα στους συναγωνιστές της πορείας και τον έψαχνα.
Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις και το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για θέματα κοινωνικής πολιτικής και ΑμεΑ είμαι στην διάθεσή σας, για να μην γράφετε ότι σας κατέβει και ότι σας εξυπηρετεί...
Μετά τιμής
Φουντούλης Λάμπρος
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Υ.Γ. Και βεβαίως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που εμπράκτως στηρίζει τα ΑΜΕΑ και μάλιστα όχι μόνο τους περιλαμβάνει στα ψηφοδέλτια της, αλλά και τους εκλέγει. Παράδειγμα η κα. Ασλανίδου, Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-stis-anupostates-laspologies-kata-ths-chrushs-aughs1#ixzz343DolJG0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...