Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Χαστούκι στον προδότη Σαμαρά από ηλικιωμένο Βορειοηπειρώτη

Χαστούκι στον προδότη Σαμαρά από ηλικιωμένο Βορειοηπειρώτη: Μας έφτασες την σύνταξη 200 ευρώ!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον κατοχικό πρωθυπουργό του Μνημονίου λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της τελετής ορκωμοσίας, αφού όντας καθ’ οδόν για τη Βουλή και τη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου τα άκουσε από έναν ηλικιωμένο συνταξιούχο.
Ο προδότης και ψεύτης Σαμαράς έκανε πως δήθεν εισέπραττε τα εύσημα από τον ηλικιωμένο Βορειοηπειρώτη, ενώ αυτός του τα... έψελνε για τα καλά. Το περιστατικό βέβαια παρόλο που συνέβη μπροστά σε όλες τις κάμερες και τους δημοσιογράφους θάφτηκε από όλα τα παπαγαλάκια του συστήματος.
Ο ηλικιωμένος απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του είπε: «Ο Βορειοηπειρώτικος ελληνισμός έσωσε τα Γιάννενα από τους Τούρκους και με 3.500 ένσημα μας φτάσατε τη σύνταξη στα 200€» και όπως ήταν αναμενόμενο οι άνδρες ασφαλείας του Σαμαρά έσπευσαν να τον απομακρύνουν.
Να θυμίσουμε πως ο... προστάτης των Ελλήνων, Δήμας ψήφισε να κοπούν οι συντάξεις των Βορειοηπειρωτών, ενώ η Χρυσή Αυγή δίνει Αγώνες εντός και εκτός Βουλής για τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chastouki-ston-prodoth-samara-apo-hlikiwmeno-boreiohpeirwth-mas-eftases-thn#ixzz34HZ1raU3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...