Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Το ομολόγησε και η εφημερίδα του “κομιστή”: Έρχεται... ατύχημα με Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας

Το ομολόγησε και η εφημερίδα του “κομιστή”: Έρχεται... ατύχημα με Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας
Έντρομο το σύστημα έχει αρχίσει να παραδέχεται την ήττα των διεφθαρμένων κομμάτων και την νίκη της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές.
Το ίδιο το Πρώτο Θέμα παραδέχτηκε τον κατακερματισμό της Κεντροδεξιάς (Σπηλιωτόπουλος, Κακλαμάνης, Καπερνάρος) και την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης από τον Ηλία Κασιδιάρη. Με λίγα λόγια, θεωρείται σίγουρο πως η "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" θα πάει στον δεύτερο γύρο και θα διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων με αξιώσεις.
Το Πρώτο Θέμα αναφέρει: «Ο κατακερματισμός των δυνάμεων στον χώρο της Κεντροδεξιάς, με την τριπλή υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος έχει το επίσημο χρίσμα της Ν.Δ., του πρώην δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, που κατεβάζει δικό του ψηφοδέλτιο, καθώς και του υποψήφιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου, δημιουργεί τις συνθήκες ώστε να διεμβολίσει τον χώρο και να αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη. Χωρίς να είναι δυνατόν να γίνουν ασφαλείς προγνώσεις, λόγω της μεγάλης ρευστότητας του εκλογικού σώματος, του βουβού κλίματος που επικρατεί, αλλά και των ειδικών εκλογικών συνθηκών στην πρωτεύουσα, όπου ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους κατοικεί σε άλλη περιοχή, στις τελευταίες μετρήσεις ο εκλεκτός του νεοναζιστικού μορφώματος εμφανίζεται να διεκδικεί με αξιώσεις τη δεύτερη θέση, πίσω από τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη. Ο τελευταίος διατηρεί μεν το προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου, αλλά με μικρότερη δυναμική από εκείνη που είχε στην αφετηρία της εκλογικής μάχης».
Μιλάμε, λοιπόν, για ευθεία παραδοχή της Νίκης της Ελληνικής Αυγής ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που έρχονται στην δημοσιότητα. Το διεφθαρμένο σύστημα τρέμει αυτήν την άνοδο και έχει χτυπήσει συναγερμό στα εκλογικά επιτελεία όλων των ομμάτων, προκειμένου να ανατραπεί το πολιτικό σκηνικό. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα: «Η προοπτική αυτή που καταγράφηκε σε ορισμένες από τις τελευταίες έρευνες, στις οποίες ο Χρυσαυγίτης υποψήφιος εμφανίζεται να έχει ελάχιστη διαφορά από τη δύναμη που συγκεντρώνουν ο κ. Σπηλιωτόπουλος και ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σήμανε συναγερμό στα εκλογικά επιτελεία όλων των κομμάτων, καθώς, αν επιβεβαιωθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το πολιτικό σκηνικό θα ανατραπεί άρδην και οι επιπτώσεις του στη διπλή κάλπη της μεθεπόμενης Κυριακής θα είναι, όπως όλοι αναγνωρίζουν, πολύ σοβαρές.»
Ό, τι και να κάνουν η Χρυσή Αυγή θα ανακηρυχθεί νικήτρια στις ερχόμενες εκλογές.
Η λάσπη τους γυρίζει πίσω και ο Ελληνικός λαός στηρίζει δυναμικά τον δίκαιο αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-omologhse-kai-h-efhmerida-tou-komisth-erchetai...-atuchhma-me-kasidiarh#ixzz31WWqbWKl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...