Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σεισμός στην Σπάρτη: Δυναμική πρώτου κόμματος στην συγκέντρωση της “Ελληνικής Αυγής” στην Λακωνία - Φωτορεπορτάζ

Σεισμός στην Σπάρτη: Δυναμική πρώτου κόμματος στην συγκέντρωση της “Ελληνικής Αυγής” στην Λακωνία - Φωτορεπορτάζ
Με μεγάλη επιτυχία τελέστηκε η εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο" στην Σπάρτη. Οι αίθουσες του Sparta Inn ήταν ασφυκτικά γεμάτες από φίλους και ψηφοφόρους της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο».
Ο γνωστός στους Λάκωνες, δημοσιογράφος κι εκδότης, Γιώργος Δημακόγιαννης με μανιάτικη μαχητικότητα, λακωνικά και καίρια περιέγραψε το πολιτικό καθεστώς μέσα στο οποίο καλούνται οι πολίτες να αναδείξουν τις τοπικές και Περιφερειακές «κυβερνήσεις» τους.
Αναφέρθηκε στη δίωξη της Χρυσής Αυγής από ένα πολιτικό σύστημα που έφερε τη χώρα, το Έθνος και την κοινωνία στον πάτο. Περιέγραψε την κατάσταση σε μια Λακωνία όπου έργα – φαντάσματα κι έργα αμαρτωλά προκαλούν τον κοινό νου. Επεσήμανε την ανάγκη για την πολιτιστική ανάσταση, την τουριστική ανάπτυξη και την αγροτική πρωτοπορία της Λακωνίας.
Ζήτησε σε όλους να δώσουν το παρόν και αγώνα για να αποδοθεί στην Ελληνική Αυγή η δύναμη, και το εκλογικό που της αναλογεί και το οποίο μπορεί να είναι καταλυτικό και ανατρεπτικό. Είπε χαρακτηριστικά: «όποιος ψηφίζει Τατούλη, παίρνει δώρο πακέτο τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, στην πλάτη του»…
Στην εκδήλωση μίλησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δολτσινιάδης και ο βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων ανακοίνωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα μετάσχει κανονικά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. 

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Δημήτρης Κουκούτσης βουλευτής Μεσσηνίας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ορφανάκος Γιώργος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λακωνίας και γραμματέας Τ.Ο. Λακωνίας, Ηλίας Γλεντζές Στρατηγός – θρύλος της Κύπρου, Γιώργος Λουκάκος πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας, εκπρόσωποι του σκοπευτικού συλλόγου Λακωνίας και της ένωσης πολυτέκνων.  
Το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για τη Λακωνία έχει ως εξής:
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Δολτσινιάδης Δημήτριος – (Ιατρός-θωρακοχειρούργος)
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας
Δημακόγιαννης Γεώργιος (εκδότης, δημοσιογράφος, τρίτεκνος)
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λακωνίας
Αγγελόπουλος Δαμιανός
Αϊβαλιώτης Δημήτριος
Βέργαδος Χρήστος
Γκιόκας Μαρίνος
Κοκκόλη Αικατερίνη
Μαυροειδόγγονας Πιέρρος
Μπακογιάννη Βασιλική
Ξιφαρά Κυριακή
Ορφανάκος Γεώργιος
Παναγάκου Παναγιώτα
Σπυριδάκος Αντώνιος
Τσιμπίδης Ζαφείριος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-adiachwrhto-egine-sthn-ekdhlwsh-ths-ellhnikhs-aughs-sthn-sparth#ixzz31WkIABr1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...