Τρίτη 29 Απριλίου 2014

SOS, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ
«Ρατσισμός» εδώ, «ρατσισμός» εκεί, «ρατσισμός» και στην Αμερική! Η καναδική κυβέρνηση, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέπει στα εστιατόρια να προσλαμβάνουν νέους αλλοδαπούς προσωρινούς εργαζομένους, μέχρι που να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τις μεταρρυθμίσεις του προγράμματος που έχει δημιουργηθεί, βάσει του οποίου οι εργοδότες μπορούν να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς σε κενές θέσεις, όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι Καναδοί.
«Η κυβέρνησή μας έχει υπάρξει ξεκάθαρη. Οι Καναδοί πρέπει να έχουν την πρώτη ευκαιρία στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας», δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός του Καναδά.
Η κρατική ραδιοτηλεόραση του Καναδά μετέδωσε ότι ο ιδιοκτήτης κάποιων καταστημάτων της αλυσίδας γρήγορου φαγητού McDonald’s στη Βικτόρια, προσλάμβανε ξένους εργαζόμενους για τρία εστιατόρια, ενώ την ίδια ώρα απέρριπτε Καναδούς με επαρκή προσόντα και μείωνε το ωράριο εργασίας του ντόπιου προσωπικού. Εν συνεχεία, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες για άλλα εστιατόρια McDonald’s στον δυτικό Καναδά. 
Τι, ακόμα εδώ είναι οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»; Να πάνε γρήγορα στον Καναδά! Ένα τηλέφωνο στον «θείο» Σόρος για να πληρώσει τα εισιτήρια και τα λοιπά έξοδα κι έφυγαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...