Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΕΓΕΡΘΗΤΙ: Διδάγματα από την Λαμπρή




Χριστός Ανέστη!

Πόσο πρόσκαιρη είναι η επενέργεια του μίσους! Πόσο ισχυρή είναι η δύναμη του Δικαίου, της Πίστης, της Αλήθειας! Αν το συλλογιστούμε και δεχθούμε το μεγάλο δώρο της Ελληνικότητάς μας, πόσα έχουμε να επιτύχουμε!

Καθώς δείχνουν οι πολιτικές εξελίξεις, σύντομα ο Ελληνικός Λαός θα μπορεί να εύχεται το Ελλάς Ανέστη!

Επί δεκαετίες οι υποκριτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εργάστηκαν μεθοδικά για να γκρεμίσουν όλα όσα στηρίζουν το Ελληνικό Εθνος. Φρόντισαν να μετατρέψουν την διδασκαλία των Αρχαίων από έμπνευση αρχών ζωής, σε στεγνή αποστήθιση κανόνων, και σήμερα εμπαίζουν προκλητικά την θρησκευτική πίστη των Ελλήνων.

Διψασμένοι για χρήμα και τυφλωμένοι από μίσος ενάντια σε μια στάση ζωής στην οποία δεν μπορούν να σταθούν αντάξιοι, επιχειρούν να κόψουν τις ρίζες του λαού μας.

Όντες όμως απομακρυσμένοι από αυτόν, δεν γνωρίζουν πως στις παραδόσεις μας βρίσκονται καλά κλεισμένα τα πιστεύω του λαού μας. Οσο και αν οι καλικάτζαροι της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης προσπαθούν να πριονίσουν τις ρίζες μας, το δέντρο της Ελλάδος αναγεννάται. Έτσι «πετιέται από ξαρχής, αντριεύει και θεριεύει και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του Ήλιου».
Όπως λέει ο σοφός λαός μας, σκάβουν λάκκο στον οποίο πέφτουν οι ίδιοι. Ηδη γεύονται τα αποτελέσματα των πράξεών τους. Άλλος έχει μετατραπεί σε ανδρείκελο, φυλακισμένος και μισότρελος υπό το άγος των δολοπλοκιών του. Άλλοι καθημερινά εξευτελίζονται μη μπορώντας να αντικρύσουν τους πάλαι ποτέ ψηφοφόρους τους.

Πόση άγνοια έχουν οι διαποτισμένοι από τον κυνισμό των οικονομικών πανεπιστημίων  της Εσπερίας, του Ελληνικού Πνεύματος. Τούτες τις μέρες, παρακολουθήσαμε το Θείο Δράμα. Μα ο πόνος και η θλίψη δεν κρατούν για τον Έλληνα πολύ. Απ’ το βράδυ της ταφής του Χριστού, μετά το πένθος και τον θρήνο αχνοχαράζει η ελπίδα. Μια ελπίδα που το Μ. Σάββατο μετατρέπεται σε επιταγή «Ανάστα ο Θεός!» αναφωνούν οι πιστοί. Την νύχτα ο Χριστός Ανέστη.

Σε όλη την Ευρώπη, το Ελληνικό Πνεύμα διώχθηκε. Σχολές Κλασικών Σπουδών έκλεισαν. Το Χριστιανικό υπόβαθρο απαλείφθηκε από το Σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην Αθήνα οι εκφραστές της λαϊκής βούλησης βρίσκονται σήμερα φυλακισμένοι στα κελιά της Τιμής από μια άνομη εξουσία συνωμοτών.

Και όμως. Στην Γαλλία οι Εθνικιστές απαιτούν την επαναφορά της διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών στα Πανεπιστήμια. Και στην Ελλάδα σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του εθνικιστικού κόμματος εκφράζει για πρώτη φορά μια συνταρακτική ομολογία πίστεως που κανείς από τους διώκτες του δεν θα φανταζόταν ούτε βεβαίως θα υλοποιούσε.

Ανάστα Ελλάς! Τούτη την Ανοιξη, το κύμα  των Ελλήνων πορεύεται για την Ανάσταση της νεκρωμένης Πατρίδας. Αυτοί που εδίωξαν τον Χριστό, διώκουν την Χρυσή Αυγή. Μάταιος ο κόπος τους. Σύντομα θα ακουστεί μυριόφωνο και ζωοφόρο το Ελλάς Ανέστη!



ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Φ.44

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...