Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

NIGEL FARAGE ΠΡΟΣ Α. ΣΑΜΑΡΑ (vid) «Να ονομάσετε το κόμμα σας No Democracy»!

Νωρίτερα σήμερα, στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που διεξάγεται ως εναρκτήρια για την ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς βρέθηκε αντιμέτωπος με τον γνωστό για τις πάντα εύστοχες και πρωτότυπες παρεμβάσεις του Βρετανού, ευρωβουλευτή και ηγέτη του UKIP, Nigel Farage.
Ο οποίος φυσικά δεν έχασε καθόλου την ευκαιρία να θέσει τον Έλληνα πρωθυπουργό που μετέβει στις Βρυξέλλες για να "πανηγυρίσει" την "προεδρία του", υπό την αδήριτη εικόνα της πραγματικότητας.
Ο κ. Nigel Farage λοιπόν, απευθύνθηκε ως εξής στον κ. Α. Σαμαρά, με αφορμή τη δήλωσή του δεύτερου ότι αντιπροσωπεύει "την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού":
"Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία", αλλά νομίζω ότι θα 'πρεπε να το ονομάσετε "No Democracy" (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!"
Απολαύστε ολόκληρη την σημερινή του παρέμβαση το Ευρωκοινοβούλιο στο παρακάτω βίντεο, με τα χαρακτηριστικά κατσουφιασμένα και ενοχλημένα πρόσωπα των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτικών και του ίδιου του Α. Σαμαρά!


Ο Νάιτζελ Πολ Φάρατζ είναι Βρετανός πολιτικός και αρχηγός του κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UK Independence Party -UKIP) γνωστός για την ευφράδεια και τον δηκτικό του λόγο ενάντια στο Ευρώ, νόμισμα της παγκοσμιοποίησης, ξεμπροστιάζει και εξευτελίζει (για ακόμη μια φορά) τον εκλεκτό της λέσχης Μπίλντερμπεργκ Μανουέλ Μπαρόζο και το σινάφι του.
Το απόσπασμα που παρακολουθείτε είναι απο το Ευρωκοινοβούλιο στις 14 Σεπτεμβρίου του 2011. Όσα δεν λένε οι μαριονέτες Έλληνες (;) πολιτικοί για την χώρα μας, τα λέει ένας Άγγλος...


ΠΗΓΉ και ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...