Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής μετατράπηκε σε εφιάλτη για το πολιτικό κατεστημένο



 
 
Το Πολιτικό Ναυάγιο της Νέας Δυστυχίας
Ήδη από τις πρώτες κιόλας ώρες των απίστευτων διώξεων που ξεκίνησαν με την προφυλάκιση Συναγωνιστών, μεταξύ των οποίων του ίδιου του Αρχηγού του Κινήματος, γράφαμε πως στο τέλος «η αλήθεια θα λάμψει» και πως η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να τελειώσει επειδή οι κρατικοί μηχανισμοί, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά μια δολοφονία που καταδικάστηκε από την πρώτη στιγμή.
Τα γεγονότα μας δικαιώνουν καθημερινά. Δεν είναι μόνο ότι καταρρέει κάθε ψέμα εναντίον μας (μαύρο χρήμα, οπλοστάσια κτλ), αλλά και η διαπίστωση ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα αυθεντικά λαϊκό κίνημα που έχει πλέον ριζώσει στις καρδιές ενός σεβαστού αριθμού Ελλήνων που βλέπουν σε αυτό την ελπίδα για να κερδίσουμε την χώρα μας πίσω.
Βεβαίως τα παραπάνω είναι «επιβαρυντικά» για τους συναγωνιστές μας που διώκονται (βάσει… κειμένων και ομιλιών!) καθώς το σύστημα χάνει διαρκώς την ψυχραιμία του και έτσι θα πρέπει να είμαστε συμβιβασμένοι με την ιδέα ότι ανά πάσα στιγμή, ο καθένας από εμάς μπορεί να βρεθεί σε κάποιο κελί γιατί η «δημοκρατία» των Σαμαράδων δεν συγχωρά…
Σε οποιοδήποτε κόμμα συνέβαιναν τα όσα ζήσαμε εις βάρος της Χρυσής Αυγής, θα είχε οδηγηθεί στην αυτοδιάλυση. Εδώ όμως οι σκευωροί μας, έχουν στ’ αλήθεια απελπιστεί καθώς τίποτα δεν δείχνει ικανό να ανακόψει την άνοδό μας. Ούτε καν η απειλή να μας θέσουν εκτός νόμου. Αυτή την πικρή διαπίστωση την κάνουν όλο και περισσότεροι αναλυτές.

Δημοτικές Εκλογές: Στο δεύτερο γύρο η Χρυσή Αυγή. Τι κάνουμε Αντώνη;

Ο Γ. Πολίτης στην Real News προσπαθεί να λύσει τον «γρίφο» της αναμέτρησης των δημοτικών εκλογών: «Στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία έχει τεράστια πολιτική και συμβολική σημασία, βρίσκονται αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής με τη Σοφία Σακοράφα του ΣΥΡΙΖΑ. Στον δήμο της Αθήνας περνούν στον δεύτερο γύρο ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Γιώργο Καμίνη ή τον υποψήφιο της Ν.Δ. Τι κάνει ο Αντώνης Σαμαράς;»
Όπως καταλαβαίνετε, η Χρυσή Αυγή θα είναι οπωσδήποτε στον δεύτερο γύρο και αυτή η παραδοχή δείχνει την τεράστια δυναμική και απήχηση που έχουν οι Εθνικιστές στον Ελληνικό Λαό αλλά και στην ανάγκη συσπείρωσης του «συνταγματικού τόξου».

Σταύρος Λυγερός: Φάσμα πανωλεθρίας....Η Χρυσή Αυγή έχει περάσει τη ΝΔ

Ακόμα ένας δημοσιογράφος που ασφαλώς δεν σχετίζεται με την Χρυσή Αυγή ομολογεί όσα ο κόσμος έχει τούμπανο και η Συγγρού κρυφό καμάρι. Ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή λαμβάνει μεγαλύτερη αποδοχή από το κυβερνητικό κόμμα που θέλει να μας θέσει και εντός νόμου! Στο άρθρο του λοιπόν, ο Σταύρος Λυγερός καταγράφει τις σκέψεις του για το «φάσμα της πανωλεθρίας»: «Αν ο Σαμαράς τηρήσει τη δέσμευσή του να μην κάνει Εθνικές Εκλογές μέχρι τον Μάιο, κατά πάσα πιθανότητα η Ν.Δ. θα υποστεί στις ευρωεκλογές συντριβή. Με δεδομένο τον χαλαρό χαρακτήρα αυτής της ψήφου, δεν αποκλείεται ακόμα και να έρθει τρίτο κόμμα».
Σε άλλο σχόλιο του ιδίου σχετικά με τις παράνομες μεθοδεύσεις του «τόξου» απέναντι στους Εθνικιστές, γράφει: «Εγκλωβισμένοι σε μία καθεστωτική πρακτική, οι κυβερνώντες (και ο ΣΥΡΙΖΑ) δεν κατανοούν ότι η προσπάθεια να εξουδετερώσουν ένα ιδεολογικοπολιτικό φαινόμενο με (αμφιβόλου δημοκρατικότητας) διοικητικά - κατασταλτικά μέτρα φέρνει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Ακόμα χειρότερα θα συμβούν εάν επιχειρηθεί η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου και να απαγορευθεί στα ηγετικά στελέχη της το δικαίωμα του εκλέγεσθαι».
Αυτές είναι λίγες μόνο από τις «πικρές διαπιστώσεις» ανθρώπων που βλέπουν εκείνο που έρχεται... Πέραν όλων αυτών, υπάρχουν οι πορείες, τα -γεμάτα κόσμο- γραφεία και Πίστη πιο δυνατή και από τη φωτιά. Τι άλλο θέλετε;

Νίκος Κωνσταντίνου.

 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...