Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Η Εθνική Φρουρά προς διάλυση - Τέλος και τα τρόφιμα

Η Εθνική Φρουρά προς διάλυση - Τέλος και τα τρόφιμα


Μετά τα κοτόπουλα εκτός προδιαγραφών με τα οποία τροφοδοτούσαν την Εθνική Φρουρά, το οποίο παρουσίασε αποκλειστικά το www.elam.com.cy, και το οποίο δεν έχει διευθετηθεί ακόμη (!!!), τις τελευταίες μέρες προέκυψε ακόμα ένα θέμα αφού τελείωσε το αρνί, τα αυγά και τα ψαρικά.
 
Παρά το ότι είχε επισυναφθεί συμφωνία-πλαίσιο εκ μέρους του Γενικού Λογιστηρίου σχετικά με την προμήθεια τροφίμων και άλλων ειδών υπεραγοράς από τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα το θέμα δεν φαίνεται να λειτουργεί.
 
Θύμα στην κωλυσιεργία των αρμοδίων και πάλι η Εθνική Φρουρά, της οποίας οι συμβάσεις έληξαν με το τέλος του περασμένου χρόνου, με αποτέλεσμα να αναζητούνται εκ των υστέρων για να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν. 
 
Κι ενώ το Υπουργείο Άμυνας τρέχει να ανανεώσει άμεσα τις συμβάσεις με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ έπρεπε να έχει προνοήσει το αναμενόμενο οι στρατιώτες  τρέφονται μόνο με χοιρινό και μαλάκια.
 
Το κράτος έχει αρχίσει να μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι και αντί την τυφλή υποταγή στο μνημόνιο που μας υποτάσσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παραβλέποντας όλα τα υπόλοιπα, ενδεχομένως να έπρεπε να γίνουν σκέψεις για την τήρηση ενός προγράμματος δίνοντας προτεραιότητα σε αυτά που πραγματικά είναι σημαίνοντα για το έθνος μας και να πάψουν να οδηγούν τον λαό στην πλήρη καταστροφή.
 
Αυτή είναι η ΥΠΕΡπατριωτική κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, που κλείνει στρατόπεδα, βάζει φρένο σε κονδύλια για την Ε.Φ., ταΐζει τους στρατιώτες με τούρκικα κοτόπουλα αμφιλεγόμενης ποιότητας, και τώρα αφήνει ολόκληρο στρατό χωρίς τρόφιμα.
 
Πιο πατριώτης δεν γίνεται ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...