Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Το ΤΑΙΠΕΔ πουλά την Θράκη στην Τουρκία!

thrakiLΕκτάσεις σε στρατηγικά σημεία που συνορεύουν με μειονοτικές περιοχές μέχρι και ποτάμια της Θράκης, βγάζει στο "σφυρί" το ελεγχόμενο από την τρόια ΤΑΙΠΕΔ, χωρίς η κυβέρνηση Α.Σαμαρά να αντιδρά και ενώ είναι σαφές ότι πρόκειται για μία πολιτική που υπερβαίνει κατά πολύ το ξεπούλημα που κάνουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδος: Εδώ έχουμε να κάνουμε με εκχώρηση εθνικού εδάφους ακόμα και σε Τούρκους αγοραστές, αφού το ΤΑΙΠΕΔ πουλά σε όποιον δίνει τα περισσότερα χωρίς να εξετάζει αν πρόκειται για Τούρκους ή άλλους ισλαμιστές.
Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν μέσω των ζωνών ελευθέρου εμπορίου, το κάνουν τώρ με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο: Το πουλάνε κατ'ευθείαν στους Τούρκους!.
Ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ξάνθης, Χαράλαμπος Ευστρατίου, ανάδειξε το θέμα μόνο για την περιοχή του τον νομό Ξάνθης με καταγγελία τους οι λοιποί «δημοκρατικοί χώροι» της Θράκης δεν έχουν προβεί σε ανάλογες ενέργειες προφανώς γιατί φοβούνται διαρροές ψηφοφόρων σε περίπτωση που "στενοχωρηθεί" το τουρκικό Προξενείο.
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ στο Ν. ΞΑΝΘΗΣ
• ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
• ΑΛΥΚΕΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
• ΓΑΛΗΝΗ ΞΑΝΘΗΣ
• ΕΡΑΣΜΙΟ ΞΑΝΘΗΣ (ΦΩΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ)
• ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
• ΠΟΤΑΜΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
• ΜΙΚΡΟΧΩΡΙ ΞΑΝΘΗΣ
• ΣΕΛΕΡΟ ΞΑΝΘΗΣ
• ΒΕΛΩΝΗ (ΤΕΠΕΔΑΚΙΑ)
• ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΓΓΑΝΩΝ
(Υποσημείωση: Αρκετές από τις περιοχές βρίσκονται σε δήμους με έντονο το εξτρεμιστικό στοιχείο της μειονότητας).
Τα αντίστοιχα συμβαίνουν δυστυχώς και στο νομό Ροδόπης (έδρα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής), αλλά και στο νομό Καβάλας (όπου υπάρχει το γνωστό Ιμαρέτ, που φιλοξενεί τακτικότατα επίσημους και ανεπίσημους πολιτικούς και οικονομικούς τούρκους επισκέπτες).
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες τρεις τουρκικές εταιρείες καθώς και εταιρείας αραβικών συμφερόντων που είναι "βιτρίνα" τουρκικών εταιρειών, όπως συν'εβη και στην περίπτωση του Αστέρα Βουλιαγμένης, έχουν πάρει τον φάκελο από το ΤΑΙΠΕΔ.
Την ίδια στιγμή η τουρκική τράπεζα Ziraat Bank όπως ήδη σας ενημερώσαμε από το defencenet.gr προβαίνει σε κατασχέσεις περιουσιών Ελλήνων στην Κομοτηνή και την Ξάνθη που πήραν δάνειο και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εξόφληση τους.
Πρόκειται για «εισβολή» της Τουρκίας στην Ελλάδα με οικονομικά μέσα που στόχο έχει να κάνει τη Δυτική Θράκη αμφισβητούμενη περιοχή, «γκρίζα ζώνη» όπως τα Ίμια.To χειρότερο όμως στην περίπτωση του ΤΑΙΠΕΔ, είναι ότι αυ΄το θα γίνει με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση μέσω του γνωστού αμαρτωλού –αλλά και υπεράνω του νόμου, λόγου του ασύλου που του έχει παραχωρηθεί- ΤΑΙΠΕΔ, τολμά το αδιανόητο, δηλαδή την πώληση «περιουσιακών στοιχείων» στην Θράκη.
Η Θράκη είναι ένας χώρος με απόλυτη και από όλους αποδεκτή γεωστρατηγική και γεωοικονομική σημασία, το πωλητήριο σε «φιλέτα» θα προκαλέσει συνέπειες που ξεπερνούν τα όποια οικονομικά οφέλη, αφού κατέχουν μη ανακοινώσιμες εθνικές – στρατηγικές θέσεις, ενώ η κυβερνητική διάθεση κατάλυσης κάθε έννοιας της δημοκρατίας βρίσκεται στην πώληση ποταμών, δηλαδή του πλέον σημαντικού αγαθού του πλανήτη, του νερού!
Τι θα συμβεί εάν κάποια τουρκικά κεφάλαια αγοράσουν το τεράστιο παραλιακό οικόπεδο όπου είχε τις εγκαταστάσεις της (υπέργεια και υπόγεια) η "Φωνή της Αμερικής";
Κατανοούν στην κυβέρνηση πόσο θα επιβαρύνει την εθνική άμυνα της χώρας;
Πόσο ελληνική θα είναι πλέον η Θράκη εάν αγοραστούν τα ποτάμια της από Τούρκους «επιχειρηματίες» οι οποίοι 100% θα είναι "αχυράνθρωποι" της ΜΙΤ, και θα ελέγχουν οικονομικά το πλέον πολύτιμο αγαθό, το νερό;
Εν ολίγοις άκρως ευαίσθητες εθνικά περιοχές έχουν μπει στον «τιμοκατάλογο» πώλησης εθνικού εδάφους, από την "δεξιά πατριωτική" κυβέρνηση Α.Σαμαρά αδιαφορώντας για τις εμφανείς -σε όποιον διαθέτει κοινή λογική- συνέπειες με την σιωπή της αντιποίτευσης να "σιγοντάρει" τις ενέργειες αυτές.
Έχουμε την αισθηση ότι όλως "τυχαίως" οι ενδιαφερόμενοι για τα θρακιώτικα "φιλέτα" θα είναι τούρκοι "επενδυτές" και η Ziraat Bank θα παίξει κομβικό ρόλο. H κυβέρνηση Α.Σαμαρά κάνει ότι μπορέι να παραδώσει την Θράκη στο τουρκικό "πιάτο".
(defencenet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...