Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Ξάνθη, Κιλκίς, Δράμα, Μέγαρα


Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Ξάνθη, Κιλκίς, Δράμα, Μέγαρα
Στις 20 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε ομιλία, με θέμα την Δίκη του Σωκράτη, από τον συναγωνιστή Κων/νο Αλεξανδράκη. Ξεκινώντας την ομιλία του, έκανε μια σύντομη πολιτική ανασκόπηση των τρεχουσών εξελίξεων και των φλεγόντων θεμάτων που ταλανίζουν την σύγχρονη Ελληνική κοινωνία, επικεντρώνοντας στις κατευθυνόμενες και μεροληπτικές αποφάσεις της Ελληνικής κατ' όνομα δικαιοσύνης, η όποια άγεται και φέρεται από τους δούλους και τους υπηρέτες των τοκογλύφων. Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στην πολιτική δίωξη του Σωκράτη η οποία καλύφθηκε πίσω από κατηγορίες ψευδομαρτύρων της εποχής, παραλλήλισε την σημερινή συμπεριφορά της δικαιοσύνης , η οποία βασιζόμενη σε ανύπαρκτες αποδείξεις και πλήθος ανωνύμων ψευδομαρτύρων, προφυλάκισε τον Αρχηγό ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, δύο βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, με το δικαστικό ανοσιούργημα που οδήγησε τον μεγάλο φιλόσοφο να πιεί το κώνειο.
Η οικτρή τύχη και κατάληξη που είχαν όμως όσοι ψευδομαρτύρησαν και πήραν μια τέτοια απόφαση, δικαίωσε τον Σωκράτη ο οποίος σε αναψηλάφηση της δίκης του που έγινε στον Άρειο Πάγο το 2012, δυο χιλιετίες μετά, αθωώθηκε με τις ψήφους του ακροατηρίου αφού οι ψήφοι των δικαστών ήταν ισόπαλες. Έτσι θα καταρρεύσουν και οι σημερινές άδικες και ανυπόστατες κατηγορίες που βαραίνουν το Εθνικιστικό κίνημα, το οποίο μόνο εναντίον όλων  μάχεται για το μέλλον του λαού και της πατρίδας μας.
ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 - 21:00
Τηλ: 210 2810610
T.O. Ξάνθης: ομιλία με θέμα τον Αυτοκράτορα Βασίλειο Β' τον Βουλγαροκτόνο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τοπικής μας με μία ιστορική ομιλία για τον Βασίλειο Β' τον Βουλγαροκτόνο, από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Ξάνθης, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο. Ο συναγωνιστής αφού μας ενημέρωσε για όλες τις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας, εξιστόρησε όλο τον βίο του Αυτοκράτορα.
ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 - 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 - 21.00
Τηλ. 6984 784013
Κιλκίς: Εκτεταμένη ενημερωτική δράση
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Κιλκίς εκτεταμένη ενημερωτική δράση και διανεμήθηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του κινήματός μας καθώς και πλούσιο ενημερωτικό υλικό για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Οι Κιλκισιώτες, γυρνώντας κυριολεκτικά την πλάτη στο καθεστώς και τα ψέμματά του, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πλησίασαν τους Συναγωνιστές, ζητώντας και άλλες εφημερίδες για συγγενείς και φίλους και ρωτώντας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική δράση στο Κιλκίς.
ΚΙΛΚΙΣ:
21ης Ιουνίου 63
Τετάρτη 19:00-22:00 & Σάββατο 10:00-14:00
Τηλ: 23415-00272, 6970-505407
Τ. Ο. Δράμας: ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα
Στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Παπαδόπουλου, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. 
Ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του με την κάλυψη της συγκυβέρνησης στον «κύριο» Λιάπη, ο όποιος συνελήφθη, πέρασε αυτόφωρο και μετά πήγε διακοπές, ενώ οι δικοί μας συναγωνιστές βρίσκονται ακόμα στη φυλακή, δίχως να έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα. Ζήτησε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των συναγωνιστών μας και την θέση τους στη φυλακή να πάρουν αυτοί που φέρανε την εξαθλίωση στον ελληνικό λαό με τα αθλία και ανθελληνικά μνημόνιά τους. Επίσης, αναφέρθηκε στη ύποπτη στάση της αριστεράς, που για 30 χρόνια στη βουλή, οι υποκριτές και δολοφόνοι συστημικοί, τρώγανε κι αυτοί για να μην μιλούν.
Στη συνέχεια, ο συναγωνιστής ενημέρωσε για την μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία, με τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των δύο βουλευτών μας.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του συναγωνιστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι χρέος όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ να παραβρεθούμε στη συγκέντρωση και να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 - 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611
Διανομή τροφίμων από την Τ.Ο. Μεγάρων
Διανομή τροφίμων έγινε από την Τοπική Οργάνωση Μεγάρων,στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η Χρυσή Αυγή δείχνει το δρόμο για την πραγματική ενίσχυση των Ελληνικών νοικοκυριών και το κάνει με πράξεις παρά την διακοπή χρηματοδότησης του Κινήματος πυκνώνουν οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέροντας ένα αξιοπρεπέστατο γιορτινό τραπέζι σε Έλληνες συμπολίτες μας.
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ
 28ης Οκτωβρίου 65
Τηλέφωνο:6973283559-2296023375
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 19.00-21.00

 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-boreia-proastia#ixzz2oVkvCLRL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...