Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ακόμα και ο εμπαθής Στάθης κατάλαβε τις παράνομες μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Ακόμα και ο εμπαθής Στάθης κατάλαβε τις παράνομες μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Όταν κάποιος φοράει κομματικές παρωπίδες είναι δύσκολο να αντιληφθεί την αλήθεια  που κρύβεται πέρα από αυτές και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Όταν κάποιος διακατέχεται από άσβεστο μίσος είναι ακόμα πιο δύσκολο να φτάσει σε αυτή την αλήθεια.  Όταν παρόλα αυτά φτάσει στην Αλήθεια χωρίς να έχει πριν αφαιρέσει τις προαναφερθείσες παρωπίδες τότε έχουμε άρθρα, όπως αυτό που δημοσίευσε προ ημερών ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στάθης της πάλαι ποτέ «αγαπημένης των τρομοκρατών», «Ελευθεροτυπίας».
Ο Στάθης καταθέτοντας την άποψη του δείχνει να βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, ακροβατώντας μεταξύ μίας πικρής παραδοχής και του άσβεστου μίσους εναντίον της Χρυσής Αυγής, που διαχρονικά τον διακατέχει. Βέβαια πλέον δεν φιλοξενείται στην «Ελευθεροτυπία», αλλά στον πρώην ΟΝΝΕΔίτη Χατζηνικολάου, όμως το σχιζοφρενικό ντελίριο του περιλαμβάνει μία αλήθεια.
Ξεπερνώντας τις ύβρεις, τις προκλήσεις και τα αριστερά τσιτάτα, αφήνοντας πίσω φράσεις όπως ότι «οι φασίστες είναι σκουλήκια» και ότι η Χρυσή Αυγή είναι «ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων», μπορούμε να δούμε ότι ακόμα και ο Στάθης κατάλαβε την Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Τις ύβρεις του τις επιστρέφουμε, αφού δείχνουν το μίσος που κρύβει στην μαύρη του κομμουνιστική ψυχή, ένα μίσος παρόμοιο με αυτό που είχαν οι ιδεολογικοί του πρόγονοι όταν περνούσαν κονσερβοκούτι και βίαζαν μέχρι και δίχρονα παιδάκια. Εμείς, αφήνουμε το μίσος του Στάθη, αφού μόνο πόνο έχει φέρει στην Ελλάδα αυτό το μίσος και θα μείνουμε στην παραδοχή του, από την οποία αναδημοσιεύουμε επίμαχα κομμάτια:
«Μπαρουτοκαπνισμένος και σοφός, ο κ. Γλέζος έχει δίκιο. Ψήφισε εναντίον της διακοπής της χρηματοδότησης του τέρατος, διότι γνωρίζει ότι το τέρας αντιμετωπίζεται πολιτικά και ιδεολογικά. Κάθε άλλη αντιμετώπιση, με τερτίπια και προσχήματα, το εκτρέφει. Πόσω μάλλον όταν η προσπάθεια να αντιμετωπισθεί ο φασισμός ξεφεύγει απ’ τη δημοκρατική νομιμότητα, την τήρηση του Συντάγματος και φλερτάρει με τρόπους που παρασιωπούν ή υπερφαλαγγίζουν δικαιακούς και δικανικούς κανόνες που θα έπρεπε να ισχύουν για όλους. Η δίκη  προθέσεων, η συλλογική ευθύνη, η καταστρατήγηση του τεκμηρίου της αθωότητας απάδουν της δημοκρατίας, της αστικής έστω δημοκρατίας, και ξεκλειδώνουν τη ντουλάπα με τους σκελετούς των τεράτων που αύριο μπορεί να απειλήσουν οποιοδήποτε κόμμα
«Συνεπώς  η Χρυσή Αυγή και το μέρος του εκλογικού σώματος που την υποστηρίζει πρέπει να αντιμετωπίζονται πλέον ενιαία. Πώς; με διώξεις; Με την ποινικοποίηση των ιδεών τους; της γνώμης; των απόψεων;»


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akoma-kai-o-empathhs-stathhs-katalabe-tis-paranomes-methodeuseis-enantion-t#ixzz2oMstNFGG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...