Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

290913maketa_xa_in
 
Γιατί τρομάζει το σύστημα, ντόπιο και διεθνές, η Χρυσή Αυγή; Σ’ αυτό το εύλογο ερώτημα, απαντά με άρθρο του δημοσιογράφος της καθεστωτικής «Καθημερινής». Αφαιρούμε αποσπάσματα με απαράδεκτες ειρωνείες και προσβολές κατά του δημοφιλούς και θαρραλέου λαϊκού καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη, κι ερχόμαστε στο καθαρά πολιτικό μέρος:
«Μας τρομάζει η Χρυσή Αυγή γιατί αντέχει στις δημοσκοπήσεις. Μας τρομάζει ακόμη περισσότερο γιατί έχει απήχηση στις νέες ηλικίες. Και μας τρομάζει γιατί, παρά τις συλλήψεις, παρά τις αποκαλύψεις, εξακολουθεί να γοητεύει ένα μέρος του εκλογικού σώματος… Η ευήθεια δεν είναι ποινικό αδίκημα. Η ευήθεια είναι όμως πολιτικό αδίκημα. Και το τίμημα της ευήθειας είναι ακόμη περισσότερη ευήθεια, κοινή βλακεία, αυτή που δημιουργεί το απαραίτητο υπόστρωμα της αγριότητας. Είναι βλακεία να πιστεύει κανείς ότι το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής θα λυθεί από την Αντιτρομοκρατική και την Αστυνομία. Είναι βαθύτατα πολιτικό και γι’ αυτό τρομάζει…».
(ΥΓ): Καθεστωτικοί, δεν έχετε δει τίποτα ακόμη! Όσο περνάει ο καιρός ο τρόμος σας θα διογκώνεται, όσο θα διογκώνεται και η λαϊκή απήχηση του Κινήματος. Τον (πολιτικό) φόβο μας να’ χετε!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...