Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

1995436
Εγκώμια προς τον Μάρτιν Σουλτς, τον Γερμανό πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου (ο οποίος –εκτός των άλλων- έχει… μανία κατά της Χρυσής Αυγής), απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντάς τον ως… φιλέλληνα και… φιλολαϊκό! Ιδού το γλύψιμο των ορφανών του Τσαουσέσκου προς τον εκπρόσωπο των διεθνών τοκογλύφων:
«Μ. Σουλτς: Αρκετά πια με τις θυσίες. Τώρα ανάπτυξη.
“Αρκετά πια με τις θυσίες. Αυτό που τώρα χρειαζόμαστε είναι ανάπτυξη και θέσεις εργασίας για τους νέους” ήταν το μήνυμα του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς κατά την παρέμβασή του στη Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία διεξήχθη στην ελληνική Βουλή.
Εκτός από την αλλαγή πολιτικής ο Μ. Σουλτς άσκησε κριτική και στην τρόικα και κυρίως στο ΔΝΤ».


Να θυμίσουμε, ότι με τον συγκεκριμένο Γερμαναρά είχε προ μηνός περίπου συναντηθεί ο mister Tsipras (κατά την επίσκεψή του στη Γερμανία) και χαριεντίστηκε μαζί του, ενώ κατά την προχθεσινή επίσκεψη του Γερμαναρά στην Ελλάδα, τον συνάντησε ο («φέρτε μας τον φρούραρχο»…) Δραγασάκης. Όπως βλέπετε, ο… αντισυστημικός ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει τα νταραβέρια του με τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων, άρα είναι έτοιμος να… κυβερνήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...