Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κω


Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Ζηπάρι της Κω. Η συγκέντρωση του κόσμου και η όλη ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη για το νησί. Τα συνθήματα δονούσαν από νωρίς την ατμόσφαιρα και τα καπνογόνα άναψαν στην έναρξη των εκδηλώσεων. Τελέστηκε ο παραδοσιακός αγιασμός, από Ιερέα, του νέου κάστρου της Χρυσής Αυγής και ακολούθως τον λόγο έλαβε για το καλωσόρισμα ο υπεύθυνος των τοπικών γραφείων Θεόδωρος Ιωαννίδης.


Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε η Συναγωνίστρια, Αγγελική Γεννατά, η οποία ανέλυσε στους παρευρισκομένους την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση της χώρας, τις επιπλέον συνέπειες των τελευταίων ψηφισθέντων νομοσχεδίων και του προϋπολογισμού.


Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα ο Βουλευτής Β' Αθηνών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα, τους πολιτικούς απατεώνες που λυμαίνονται τον Ελληνικό Λαό και τόνισε την σημασία των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στο νησί για την συσπείρωση όλων των Ελλήνων με σκοπό την Εθνική Ανεξαρτησία και τον Υπέρ Πάντων Αγώνα για το Έθνος.


Η εκδήλωση έληξε, όπως όλες οι εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, με τους Συναγωνιστές όρθιους να ψέλνουν τον Εθνικό μας Ύμνο. Τους Ιερούς και πιο επίκαιρους από ποτέ αυτούς στίχους του Εθνικού μας Ποιητή, Διονυσίου Σολωμού, που περιγράφουν τον Αγώνα των Προγόνων μας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.


Δείτε βίντεο:




ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  Τ.Ο. ΚΩ:

Ομήρου και Ξενοκρίτου Γωνία - Ζηπάρι
Καθημερινά 19.00-21.00
Τηλ. 22420 67313

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...