Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Πόση Δημοκρατία αντέχει η ΝΔ? "Παίζει με την …φωτιά o Πολύδωρας"

ΠΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ... ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

 ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ANTINEWS, ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΟΥ ΦΑΚHΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΛΙΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ.


Παίζει με την …φωτιά ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος έχει απασφαλίσει εντελώς και κυκλοφορεί ζωσμένος με …εκρηκτικά, σαν καμικάζι, προκαλώντας την τύχη του. Στο Μαξίμου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει οργή για τον «Σαμουράϊ» και αν δεν ήταν σε εξέλιξη το θρίλερ με την τρόικα ίσως το κεφάλι του Βύρωνα να είχε …κοπεί, ήδη μετά την προκλητική δήλωση του «περί ηλιθίων».
Αυτή την φορά ο πρώην υπουργός θυμήθηκε τους στίχους του Καβάφη για να …καρφώσει την Κυβέρνηση σε μια ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθ. Τσαυτάρη.
Δανειζόμενος τους στίχους από το ποίημα του Καβάφη, «Εν μεγάλη Ελληνική Αποικία, 200  π. Χ. », ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, γράφει μάλλον αλληγορικά στο κείμενο της ερώτησης του: «…Έτσι ανάλγητα αποφασίζεται η εξόντωση της γεωργίας-αμπελουργίας; Στο όνομα, δήθεν της αγοράς; Αγνοούν οι “φωστήρες” της ΕΕ και της Ελλάδας πως για να υπάρξει αγορά πρέπει να έχει προϋπάρξει παραγωγή; Πώς τη θέλουν την Ευρώπη; Μερκαντιλιστική και μεταπρατική προϊόντων από χώρες και περιοχές με «αγροδούλους» (agroslaves);».
Η ιστορία με τον Βύρωνα να μου το θυμηθείτε θα έχει συνέχεια…
Ροβεσπιέρος

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...