Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ: Ο ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ!

ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÊÇÓ ÁÑÉÓÔÅÑÁÓ ÊÏÕÂÅËÇÓ Ö.
Μαθήματα… δημοκρατίας παρέδωσε σε εκδήλωση με τίτλο «Η δημοκρατία δεν απειλείται», ο μπάρμπα-Φώτης Κουβέλης, επικεφαλής του κόμματος των νοσταλγών των πιο δολοφονικών και απάνθρωπων καθεστώτων που πέρασαν από τον πλανήτη μας στη σύγχρονη ιστορία! Μάλιστα, ο νοσταλγός του Τείχους του Αίσχους, των Γκουλάγκ, του Δάσους του Κατύν και όλων των εγκληματικών πρακτικών του σιωνιστοκίνητου μπολσεβικισμού, εμφανίστηκε ως… πρωτοπόρος του… συνταγματικού τόξου κι έβαλε… χέρι στις υπόλοιπες συνιστώσες του σάπιου καθεστώτος, γιατί δεν συναισθάνονται τον κίνδυνο και δεν ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά του κοινού εχθρού, αλλά αναλώνονται σε… μικροκομματικές αντιπαραθέσεις. Είναι κι αυτό ένα φαινόμενο στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, οι χειρότεροι εχθροί της ελευθερίας και της δημοκρατίας να παρουσιάζονται ως οι πιο θερμοί… υπερασπιστές της! Ιδού τι είπε:
«Είναι άλλο πράγμα η πολιτική διαπάλη μέσα στη δημοκρατία, που είναι όχι μόνο σεβαστή, αλλά και αναγκαία και άλλο πράγμα η αντιπαλότητα της δημοκρατίας με τους εχθρούς της. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να υποχωρήσουν από τις επικοινωνιακές προσεγγίσεις και να επωμιστούν το βάρος που τους αναλογεί. Η συνεννόηση όλων των κομμάτων της δημοκρατίας και η συγκρότηση μετώπου αντιμετώπισης του φασιστικού κινδύνου αποτελεί προτεραιότητα και είναι λάθος μια πολωτική αντιπαράθεση -σε βάρος της κοινής δράσης- για τις αιτίες του φαινομένου και την αντιμετώπισή τους. Η νομιμότητα, η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών είναι η απάντηση σε όποιον παρανομεί και σε όποιον θέλει να προωθήσει τον εκφασισμό της κοινωνίας».
Κάποτε, τέτοια λόγια θα διδάσκονται ως το άκρον άωτον του θράσους και της προκλητικότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...