Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΥΤΕ Η PUBLIC ISSUE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Το μηνιαίο «πολιτικό βαρόμετρο» με δημοσκόπηση της εταιρείας Public Issue, παρουσίασε τη νύχτα ο ΣΚΑΪ, σε ειδική πολιτική εκπομπή. Όσον αφορά τα αποτελέσματα που δίνει, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 29% και η ΝΔ έρχεται δεύτερη με 28%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 13%, το ΠΑΣΟΚ με 7%, το ΚΚΕ με 6,5%, το κόμμα του Ηλιο-Καμ(μ)ένου με 5,5%, το κόμμα Κουβέλη 2,5% και όλα μαζί τα «λοιπά κόμματα» 8%.
Σε σύγκριση με το προηγούμενο, ΝΔ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ έχουν χάσει μισή ποσοστιαία μονάδα, το ΠΑΣΟΚ χάνει μία, ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει 1,5% και η Χρυσή Αυγή ενισχύεται με 2%.
Φυσικά, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι αγρίως ψαλιδισμένα (το 13% το έχει πιάσει από τα Χριστούγεννα…), αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι εμφανίζεται να έχει εισπράξει 2 μονάδες μέσα στους τελευταίους 2 μήνες, δείχνει ότι η εκρηκτική άνοδος του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών δεν κρύβεται με τίποτα!
Κρύβονται βέβαια τα πραγματικά ποσοστά, αλλά οι δημοσκόποι έχουν έτοιμη τη δικαιολογία για το ρεζιλίκι που τους περιμένει τη νύχτα των εκλογών. Όπως είπε ο Μαυρής, ίσως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να είναι ακόμα μεγαλύτερα, αλλά υπάρχει και η… απόκρυψη ψήφου και δε μπορούμε να τα εντοπίσουμε ακριβώς!
(ΥΓ): Στην πολιτική εκπομπή έδωσαν το παρών εκπρόσωποι απ’ όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου. Φυσικά, δεν είχε κληθεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, για τους… γνωστούς λόγους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...