Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Προδοσία προ των πυλών - Χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας ο Σαμαράς

Προδοσία προ των πυλών - Χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας ο Σαμαράς
Τη χώρα μας επισκέφθηκε πρόσφατα ο γνωστός Μάθιου Νίμιτς, ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό ζήτημα και είχε συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Υπουργείο Εξωτερικών. Ο Νίμιτς παρουσίασε στην ελληνική πλευρά την πρότασή του για την ονομασία του μορφώματος των Σκοπίων. Ποια ονομασία πρότεινε αυτός ο «ουδέτερος» και «άτεγκτος» μεσολαβητής; Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας! Η πρόταση είναι το λιγότερο απαράδεκτη, αν όχι γελοία, αφού στην ουσία πρόκειται για πλήρη αποδοχή του ονόματος που προωθούν οι Σκοπιανοί με την προσθήκη του επιθετικού προσδιορισμού Άνω στο Δημοκρατία! Λες και υπάρχουν κάτω και πάνω δημοκρατίες...
Ξέρει, μήπως, κανείς ότι η επίσημη ονομασία της Ουρουγουάης είναι Ανατολική Δημοκρατία της Ουρουγουάης; Κανείς απολύτως! Κανένας δεν χρησιμοποιεί τον όρο Ανατολική μπροστά από το Δημοκρατία της Ουρουγουάης όπως κανείς δεν θα χρησιμοποιούσε το Άνω μπροστά από το "Δημοκρατία της Μακεδονίας", εάν αυτό περνούσε. Η ελληνική κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση αυτή κατανοώντας πως αποδοχή μιας τέτοιας λύσης θα σήμαινε και το τέλος της, αφού κανένας Έλληνας δεν θα δεχόταν την προδοσία αυτή. Η κοινωνική κατακραυγή θα ήταν τέτοια που, στην κυριολεξία, δεν θα βρίσκανε τρύπα να κρυφτούν!
Η απόρριψη της πρότασης αποτελεί επιτυχία είπανε κάποιοι. Η «μπάλα» είναι στο γήπεδο των σκοπιανών έγραψαν καθεστωτικές εφημερίδες. Καμία σχέση. Η πρόταση του Νίμιτς αποδεικνύει την πλήρη αποτυχία της ελληνικής διπλωματίας, την πλήρη αποτυχία όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 20 ετών να υπερασπιστούν τα εθνικά συμφέροντα και εν τέλει την εθνική μνήμη.
Η ουσία, όμως, βρίσκεται αλλού. Πρέπει να εξετάσει κάποιος γιατί έγινε αυτή η πρόταση συγκεκριμένα και γιατί τώρα. Είναι αλήθεια ότι το χρεωκοπημένο ελλαδικό κράτος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η κυβέρνηση του μνημονίου βλέποντας ότι οι μέρες της είναι μετρημένες, είναι έτοιμη να δεχθεί την οποιαδήποτε ντροπιαστική λύση σε οποιοδήποτε εθνικό ζήτημα εάν μια τέτοια κίνηση θα βοηθήσει στο να παραμείνει στην εξουσία.
Από την άλλη, οι ΗΠΑ θέλουν να κλείσει όπως-όπως το ζήτημα της ονομασίας για να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ το συντομότερο δυνατό. Αυτό θα γίνει με την πλήρη υποχώρηση της ελληνικής πλευράς και μόνο. Οπότε πρέπει να παρουσιαστεί μια τέτοια υποχώρηση με έναν τρόπο που θα διασκεδάσει τις ενστάσεις του ελληνικού λαού στο θέμα. Η απαράδεκτη αυτή πρόταση δεν είναι καθόλου αθώα. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στην διπλωματία και ο Νίμιτς δεν έκανε αυτή την πρόταση απλά για να την κάνει. Είναι η πρόταση που θα στρώσει το δρόμο για την μεγάλη προδοσία στο ζήτημα της ονομασίας.
Μετά από αυτή την πρόταση, η οποία εμπεριείχε επιθετικό προσδιορισμό στον όρο Δημοκρατία, θα επανέλθει στο κοντινό μέλλον με πρόταση που θα εμπεριέχει επιθετικό προσδιορισμό στο Μακεδονία. Για παράδειγμα, "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας" ή κάτι τέτοιο. Μια εξίσου απαράδεκτη και εξωφρενική πρόταση. Η οποία, όμως, θα παρουσιαστεί από τον μεσολαβητή ως θετική για τα ελληνικά συμφέροντα, αφού θα έχει γίνει μετακίνηση του επιθετικού προσδιορισμού από το Δημοκρατία στο Μακεδονία!
Έτσι, ο «μακεδονομάχος» Σαμαράς, θα μπορέσει να παρουσιάσει (με τη βοήθεια και των καθεστωτικών μέσων) μια μελλοντική πρόταση που θα εμπεριέχει γεωγραφικό προσδιορισμό ως ευκαιρία για οριστική επίλυση του ζητήματος, αφού θα έχουμε μια πρόταση σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη! Ο ελληνικός λαός οφείλει να είναι σε εγρήγορση, να μην αποδεχτεί τις κινήσεις τακτικής της κυβέρνησης σε συνεργασία με τον Νίμιτς και να αντιδράσει δυναμικά σε όποια προσπάθεια επιβολής προδοτικής λύσης, στην προσπάθεια του οριστικού ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας μας.
Η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να μην περάσει κάτι τέτοιο, πιστή στην από 20ετίας θέση της. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!      
Προς πλήρη επιβεβαίωση των λεγομένων μας ο Νίμιτς, αφότου συναντήθηκε με τον Γκρουέφσκι δήλωσε: “Η ονομασία (σ.σ. των Σκοπίων) πρέπει να περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, διότι η χώρα βρίσκεται στην περιοχή της Μακεδονίας”. 
Πριν προχωρήσουμε σε περαιτέρω σχολιασμό ας δούμε ένα δύο «βιογραφικά» στοιχεία για τον δήθεν διαμεσολαβητή. Ο Μάθιου Νίμιτς, λοιπόν, είναι Ιουδαίος διπλωμάτης που πρόσκειται στο κόμμα του «φιλέλληνα» (όπως μας λέγανε κάποια «πατριωτικά» παπαγαλάκια, όταν ήταν να πρωτοεκλεγεί) Ομπάμα και μέγας χορηγός του περιβόητου CDRSEE (Κέντρο για την Δημοκρατία και την συμφιλίωση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη). Μαζί με τον Νίμιτς χορηγοί του εν λόγω «κέντρου» είναι επίσης το ελλαδικό υπουργείο εξωτερικών και το σκοπιανικό παράρτημα του ιδρύματος Σόρος.
Ένα από τα βιβλία που έχει εκδώσει το εν λόγω κέντρο ανθελληνισμού είναι το «Διδάσκοντας Ιστορία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη», του οποίου τον πρόλογο έχει γράψει η κ. Χριστίνα Κουλούρη, καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και πούρα αντιχρυσαυγίτισσα. Ας δούμε ένα απόσπασμα από τον πρόλογο της, για να αντιληφθούμε τον πνεύμα που διατρέχει το εν λόγω «βιβλίο»: «Κάποιοι όροι που έχουν επιβληθεί για την περιγραφή ιστορικών γεγονότων ή ιστορικών περιόδων αντανακλούν αρνητικές νοοτροπίες. Αυτή είναι η περίπτωση των όρων «Οθωμανικός ζυγός» ή «Οθωμανική Κατοχή» - που σταδιακά εξαφανίζονται από τα βιβλία – αλλά και άλλων όρων που δεν μπορούν να συζητηθούν εδώ.»Στο ίδιο βιβλίο σημειωτέον έχει αρθρογραφήσει και η περιβόητη Θάλεια Δραγώνα…
Αυτούς έχουν βάλει λοιπόν να «διαπραγματευτούν» το όνομα της Μακεδονίας μας. Αυτοί είναι οι περιβόητοι «συνομιλητές», που στην πραγματικότητα έχουν αναλάβει εργολαβία μαζί με την ελλαδική κυβέρνηση, να εκχωρήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς. Όμως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος είναι εξαιρετικά ευαίσθητος στα Εθνικά Θέματα, τους επιφυλάσσει μία έκπληξη. Την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που θα ρίξει φως και θα σκορπίσει τα σκοτάδια του ανθελληνισμού και του ενδοτισμού.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nimits-skopia#.UjGq0Mb8G0o#ixzz2eg8AbbMP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...