Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ: ΜΕΤΑ ΤΑ BURBERRY ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ

Description: tsipras-papas3
Για πρώτη φορά πρόεδρος Αριστερού (;) κόμματος ασπάζεται το ιερό σύμβολο της Ορθοδοξίας. Δείτε τις φωτογραφίες - ντοκουμέντα.
Το 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας επισκέφθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη στον καθιερωμένο αγιασμό ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μερικές κουβέντες με τον ιερέα. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αρνήθηκε την ευλογία του ιερέα ο οποίος του έδωσε να ασπαστεί το Σταυρό.
Description: tsipras-papas
Αν και όλοι περίμεναν τον κ. Τσίπρα να αρνηθεί να φιλήσει το ιερό σύμβολο της Ορθοδοξίας, εκείνος έσκυψε το κεφάλι του και το ασπάστηκε. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. σύμφωνα με το newsbomb.gr, είχε αρνηθεί κατά την ορκωμοσία στη Βουλή να ασπαστεί το Σταυρό, δίνοντας ευγενικά το χέρι του στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που αρχηγός Αριστερού κόμματος ασπάζεται το Σταυρό, και το έκανε καθώς δεν θέλησε να προκαλέσει την κοινή γνώμη, μιας και βρίσκονταν σε σχολείο και τον παρακολουθούσαν εκατοντάδες παιδιά και γονείς.


knm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...