Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑ... "Νύχτα των Κρυστάλλων" και διχασμός ενώ η τρόϊκα "τρίβει τα χέρια της"...


Καταστάσεις ανωμαλίας βιώνει και πάλι η χώρα μετά την "πολιτική χρέωση" στον Λαϊκό Συνδεσμο-Χρυσή Αυγή της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα σε επεισόδιο στο Κεραατσίνι από έναν 45χρονο ο οποίος αρχικά χαρακτηρίστηκε "μέλος της Χρυσής Αυγής" εν συνεχεία "οπαδός της Χρυσής Αυγής" και εν συνεχεία δια στόματος του υπουργού Δημίσιας Τάξης Νίκου Δένδια απλά "προσκείμενος στην Χρυσή Αυγή".
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ στοιχείο που να δείχνει ότι η αποτρόπαιη δολοφονία είχε πολιτικό χρώμα, πέρα από τους ισχυρισμούς των περισσότερων ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών.
Εδώ και λίγη ώρα αναρχικοί και ακροαριστεροί με τις "αόρατες ευλογίες" της τρόϊκας και της κυβέρνησης ("ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται" ειδικά αν προκάλεσε αυτός αναμπουμπούλα") έχουν αποδυθεί σε ένα όργιο βίας και ετοιμάζεται μια νύκτα που μπορεί να εξελιχθεί σε "νύχτα των κρυστάλλων" για την χώρα.
Στον Λαϊκό Σύνδεσμο η ηγεσία του κόμματος συστήνει στα μέλη του ψυχραιμία και να μην απαντούν στις προκλήσεις αλλά να απευθύνονται στα οικεία αστυνομικά τμήματα και να ζητούν την προστασία των αστυνομικών αρχών όταν τους επιτίθενται.
Πέρα από τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την επίθεση των κουκουλοφόρων, σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Πάτρα "άγνωστοι" έκαχαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και έσπασαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και ένα ενεχυροδανειστήριο.
Τα γραφεία του κόμματος "πυροβόλησε" με ένα πιστόλι κρότου λάμψης κάποιος που επέβαινε σε αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες μαζί με υπάλληλο της ιταλικής πρεσβείας!
Στα Χανιά, σύμφωνα μετά το τέλος της "αντιφασιστικής" πορείας που διοργάνωσαν το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΧ, ομάδα περίπου 200 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατούσαν ξύλα και πέτρες, επιτέθηκαν στην αστυνομική διμοιρία που φυλούσε τα γραφεία ττου Λαϊκού Συνδέσμου στην οδό Τζανακάκη τα οποία είχαν εκκενωθεί.
Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και οι διαδηλωτές έφυγαν σπάζοντας τα πάντα προς την πλατεία της Δημοτικής αγοράς των Χανίων.
Στην Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τη 13.00 οι διαδηλωτές που είχαν κινηθεί από τη Βενιζέλου, μέσω Τσιμισκής στη Λεωφόρο Νίκης και από εκεί στο λιμάνι θέλησαν να φθάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Καζαντάκη στα Δικαστήρια, αλλά εμποδίστηκαν προσωρινα από αστυνομικές δυνάμεις.
Συγκεντρώσεις κατά του κόμματος διοργανώνονται από αριστερές και ακροαριστερες ομάδες και κόμματα σε πολλά σημεία της Ελλάδας και όλοι πλέον φοβούνται για τα χειρότερα.
Συγκεκριμένα θα γίνουν συγκεντρώσεις στις εξής περιοχές:
AΘΗΝΑ (Κερατσίνι) στις 18:00 Παναγή Τσαλδάρη, 68
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Καμάρα) στις 18:00 Εγνατίας 121
ΛΑΡΙΣΑ στις 18:00 Πλατεία Ταχυδρομείου
ΚΟΖΑΝΗ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ στις 18:00 Πλατεία Σαπφούς
ΧΙΟΣ στις 18:30 Πλατεία Βουνακίου
ΚΡΗΤΗ (ΧΑΝΙΑ) στις 18:00 Πλατεία Αγοράς
(ΡΕΘΥΜΝΟ) στις 18:00 Δημαρχείο
(ΗΡΑΚΛΕΙΟ) στις 19:00 Πλατεία Ελευθερίας
ΚΟΡΙΝΘΟΣ στις 19:00 Πλατεία Περιβολάκια
ΚΑΛΑΜΑΤΑ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία
ΠΡΕΒΕΖΑ στις 18:00 Πλατεία Δικαστηρίων
ΒΟΛΟΣ στις 18:00 Πλατεία Ελευθερίας
ΑΓΡΙΝΙΟ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία
ΤΡΙΚΑΛΑ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία
ΣΕΡΡΕΣ στις 18:00 Πλατεία Κρονίου
ΓΙΑΝΝΕΝΑ στις 19:00 Νομαρχία
ΚΟΜΟΤΗΝΗ στις 18:00 (ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση για το σημείο του καλέσματος)
ΘΗΒΑ στις 20:00 στην κεντρική πλατεία
ΤΡΙΚΑΛΑ στις 19:00 πλατεία Ρήγα Φεραίου
Συστήνεται στους πολίτες που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις παραπάνω διαδηλώσεις να αποφεύγουν τους χώρους των συγκεντρώσεων και τα πέριξ αυτών καθώς τίθεται θέμα διασάλευσης της έννομης τάξης σε πολλές περιπτώσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...