Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ : Επειγόντως κι άλλο Μνημόνιο - Επειγόντως εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή


 Χθες το βράδυ εκτυλίχθηκε στο Κερατσίνι μια προαναγγελθείσα προβοκάτσια.

Η ανταπόκριση του ελληνικού λαού στο απελευθερωτικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής ενόχλησε τους πανταχόθεν διαπλεκόμενους, τους υπηρέτες των ξένων κέντρων που έχουν κάνει την χώρα μας αποικία τους, αλλά και τις ορδές των ανεπάγγελτων που περιμένουν να καταλάβουν μια θέση στην διοίκηση μέσω των κομματικών νεολαιών, των φοιτητικών συλλόγων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων που έχει στήσει κατά τέτοιον τρόπο το μεταπολιτευτικό καρτέλ ώστε να διατηρεί σταθερή την εξουσία του εφαρμόζοντας το δόγμα «διαίρει και βασίλευε».

Χαρακτηριστικά στο όργανο του σαμαρισμού antinews το οποίο απαιτούσε «άλλα μέτρα» και σε δημοσίευμα με τίτλο «Με πολιτικές του Κολωνακίου και της Εκάλης δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή», αναφέρεται:

«…Όταν οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα του Μιχαλολιάκου 13%-15% ενώ τα κρυφά στοιχεία λένε ότι μπορεί να φτάνει και το 18%, τότε μιλάμε για πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες. Ας σκεφτούμε ποιοι είναι όλοι αυτοί. Είναι γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, δηλαδή τα «λευκά κολάρα». Αλλά είναι και εργάτες, εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και κυρίως άνεργοι που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Όποιος λοιπόν μείνει κολλημένος στο ότι η ακροδεξιά οργάνωση είναι απλά ένα περιθωριακό κόμμα, έχει χάσει την ουσία. Κι αυτό το λέμε τόσο για την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα του λεγόμενου… συνταγματικού τόξου, όσο και για τα μέσα ενημέρωσης. Όλοι αυτοί που βάζουν σκόρδα για να φεύγουν οι… αντίχριστοι, που τους έχουν κόψει από την ενημέρωση, επομένως και από την έκθεσή τους στα παράθυρα, εκεί που θα απομυθοποιηθούν την ίδια ώρα. Και το «ημιπαράνομο» κόμμα του Μιχαλολιάκου γιγαντώνεται… Γιατί είναι η απάντηση που πρέπει να δοθεί.
Υπάρχουν κι άλλες απαντήσεις. Όπως για παράδειγμα ότι με πολιτικές του Κολωνακίου και των Βορείων προαστίων προκοπή δε γίνεται. Αποφάσεις που μυρίζουν ναφθαλίνη και μεταπολιτευτική αηδία είναι αυτές που στρώνουν το χαλί στην «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή».

Στην εκτέλεση της προβοκάτσιας, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε το μακρύ χέρι αυτών που εξαθλιώνουν τον λαό μας, εκείνοι που τον θέλουν προλετάριο και όχι κυρίαρχο της Πατρίδας του και της ζωής του. Αυτοί «θυσίασαν» τον ράπερ με το μελετημένο προφίλ: γιος συνδικαλιστή του ΚΚΕ, νέος,  ράπερ, έτοιμος ήρωας των ΜΜΕ όπου ήδη παίζονται τα δημιουργήματά του.
Τα πολιτικά συνεταιράκια της επόμενης μνημονιακής συγκυβέρνησης, δεν έκρυψαν τη χαρά τους. Δια στόματος Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για ένα αγαπημένο τους τοτεμικό θέμα: τον πρώτο νεκρό, αυτόν που πάντα η Αριστερά επιζητούσε για να έχει λόγο ύπαρξης  και για να κινητοποιεί τους αυτοματισμούς των οπαδών της προκαλώντας κοινωνική αναταραχή. Αυτό έπραξε με τον Γρηγορόπουλο το 2008 διαλύοντας την Αθήνα, καταστρέφοντας οικογενειακές επιχειρήσεις και επιταχύνοντας την κρίση και την φτώχεια.
Είναι ενδεικτικό ότι ενώ ένας θάνατος έφερε τόση καταστροφή από τα διαμαρτυρόμενα «καλόπαιδα», ο θάνατος τεσσάρων Ελλήνων τους οποίους κάποιοι που έχουν καταγραφεί σε κάμερες και ονοματιστεί έκαψαν ζωντανούς μέσα στην Τράπεζα Μαρφίν, δεν έφερε ούτε κατά προσέγγιση τα ίδια αποτελέσματα. Οι οικογένειές τους σήκωσαν μόνες τον πόνο τους με αξιοπρέπεια χωρίς να κάψουν τα γραφεία κανενός κόμματος από αυτά που προκάλεσαν την δυστυχία, ούτε βέβαια καταστρέφοντας και λεηλατώντας.
Αλήθεια, οι αστυνομικές δυνάμεις γιατί δεν έκαναν τότε έρευνα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
Γιατί δεν έκαναν έρευνα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πριν καν φτάσει στα δικαστήρια  η υπόθεση Τσοχατζόπουλου;
Μήπως είναι νέο δόγμα της δικαιοσύνης να αναλαμβάνει κάθε κόμμα την ευθύνη των πράξεων ενός εκάστου των ψηφοφόρων του;
Είναι προφανές ότι η σκευωρία με σκοπό να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή όπως τιτιβίζουν από το πρωί τα παπαγαλάκια του αντισυνταγματικού «συνταγματικού» τόξου, έχει σκοπό να στρέψει την προσοχή του λαού μακριά από τα νέα μέτρα που έρχονται με τα νέα μνημόνια των Σαμαρά-Παπανδρέου και των συνεργατών τους του «συνταγματικού τόξου».

Εχει σκοπό να μετακινήσει το φόβο από τα καταστροφικά μέτρα που έστειλαν και θα στείλουν στην ανεργία και το θάνατο χιλιάδες Ελληνες, που θα βγάλουν από τα σπίτια τους εκατοντάδες χιλιάδες άλλους , σε ένα περιστατικό το οποίο βρωμάει προβοκάτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...