Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σαμαρικά ιστολόγια: Η κυβέρνηση… αγναντεύει την Χρυσή Αυγή να καλπάζει

Σαμαρικά ιστολόγια: Η κυβέρνηση… αγναντεύει την Χρυσή Αυγή να καλπάζει
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ; ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΟΡΙΑ;
Δημοσίευμα σε ιστοσελίδα σαμαρικών τάσεων (antinews) αποδεικνύει ακόμη μια φορά την έντονη ανησυχία -στα όρια της απελπισίας είναι η αλήθεια- των στελεχών και των στρατευμένων δημοσιογραφικών παπαγάλων της Συγγρού, για την δημοσκοπική εκτόξευση της Χρυσής Αυγής, την οποία οι δημοσκόποι αδυνατούν πλέον να αποκρύπτουν. Με μισές αλήθειες, οι ελαφροδεξιοί δημοσιογραφικοί ινστρούχτορες, επιχειρούν να ξυπνήσουν τη Συγγρού, διότι καθώς οι ίδιοι παραδέχονται, η Χρυσή Αυγή καλπάζει!
Αφορμή για το δημοσίευμα αποτέλεσε η τελευταία δημοσκόπηση για λογαριασμό πολιτικής εφημερίδας, δημοσκόπηση η οποία δίνει στη Χρυσή Αυγή ποσοστό 15%. Η ιστοσελίδα συμπεραίνει πως δεν είναι ο Σύριζα εκείνος ο οποίος κερδίζει από την δημοσκοπική πτώση της Νέας Δημοκρατίας. Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο Σύριζα έχουν «ταβανιάσει», ενώ τα υπόλοιπα κόμματα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με παλαιότερες μετρήσεις. Αντίθετα με όλους τους υπόλοιπους όμως, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλπάζει με άλματα, αφήνοντας την συμπολίτευση και την αντιπολίτευση να παρακολουθούν άφωνες.
Η ιστοσελίδα στηλιτεύει την στρατηγική Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα έναντι της Χρυσής Αυγής. Από τη μία πλευρά, κατακρίνει την πρώτη διότι βασίζεται σε μια ξεπερασμένη ρητορική περί υποτιθέμενου «νέου φαντάσματος του ναζισμού», επιχειρώντας μέσω αυτής να ανακόψει τις απώλειες ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή. Βεβαίως, το δημοσίευμα αναφέρει ψευδώς πως πάνω από το 90% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι χαμένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, ψεύδος το οποίο απεδείχθη σε παλαιότερες μετρήσεις, οι οποίες και αποδείκνυαν ισόποσες διαρροές ΝΔ και Σύριζα προς Χρυσή Αυγή.
Από την άλλη πλευρά, η ιστοσελίδα κατηγορεί και την τακτική του Σύριζα, η οποία αναλώνεται σε «αντιφασιστικά τσιτάτα», τα οποία επί της ουσίας δεν ενδιαφέρουν τους Έλληνες που είναι εξοργισμένοι με το πολιτικό σύστημα. Ως εκ τούτου, το δημοσίευμα αναγνωρίζει πως οι ψηφοφόροι επιλέγουν και δείχνουν την εμπιστοσύνη τους προς τη Χρυσή Αυγή, επιζητώντας εκείνο το στοιχείο το οποίο αδυνατούν να διακρίνουν στα άλλα κόμματα του κατ' όνομα μόνο «συνταγματικού» τόξου: την απονομή Δικαιοσύνης.
Μετά λοιπόν τους τόνους λάσπης και συκοφαντιών εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι ελαφροδεξιοί πατριδοκάπηλοι, αντιλαμβάνονται ότι αδυνατούν πλέον να εξαπατήσουν με φτηνά τρικ τον Ελληνικό Λαό που κατανοεί σε ολοένα και μεγαλύτερη κλίμακα πως η μεταπολιτευτική απάτη πρέπει να φτάσει κατά το δυνατόν γρηγορότερα στο οριστικό και αμετάκλητο τέλος της, προκειμένου να ανασάνει ελεύθερη η Πατρίδα!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/samarika-istologia-h-kubernhsh-agnanteuei-thn-chrush-augh-na-kalpazei#.UjGvs8b8G0o#ixzz2egmkVLDP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...