Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!

15880420_130811a.limghandler
Ξεκίνησε χθες το βράδυ να εκπέμπει πανελλαδικά το νέο τηλεοπτικό κανάλι «Ε» στη συχνότητα του “902″, μετά την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αγοραπωλησία με το ΚΚΕ. Μάλιστα, το νέο κανάλι εξέδωσε και πανηγυρικό δελτίο τύπου, προς ενημέρωση του… φιλοθεάμονος κοινού. Ιδού:
«Το γράμμα «Ε» είναι το λογότυπο του νέου τηλεοπτικού καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, που «γεννήθηκε» σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013. Το «Ε» εκπέμπει μάλιστα το πρώτο του Δελτίο Ειδήσεων απόψε στις 7.30 μ.μ. με κεντρικό παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραμέρο. Το νέο κανάλι ανήκει στην εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.», που εξαγοράσθηκε πρόσφατα από την κυπριακή-ευρωπαϊκή εταιρεία “A-Orizon Media Ltd”.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης είναι ο Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. της «Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.» ενώ Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο μηχανικός Δημήτρης Μπέης και μέλος του Δ.Σ. ο νομικός Γιάννης Μπούρας. Το πρόγραμμα που εκπέμπει από σήμερα το κανάλι «Ε», με Δελτίο Ειδήσεων, εξαιρετικές ξένες ταινίες και πλούσια παιδική ζώνη, είναι προσωρινό και μεταβατικό»
.
Δηλαδή, ανακοινώνονται τα πάντα εκτός από το όνομα του νέου ιδιοκτήτη! Λειτουργεί, λοιπόν, κανάλι στην Ελλάδα, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι… άγνωστος, πράγμα πέρα για πέρα παράνομο! Δεν είναι θαύμα;
(ΥΓ): Ξαναρωτάμε: τι έδωσε για αντάλλαγμα στην κυβέρνηση και την τρόικα το ΚΚΕ, και επετεύχθη η παράνομη αγοραπωλησία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...